Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/08 Δευτέρα Α

tarw-krisi

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Κύπελλο Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν φταίνε τα άστρα, οι πορείες και οι όψεις τους, αν εσείς όλη την ημέρα είσαστε νευριασμένοι. Η προσωπική σας ζωή, έχει πολλά και σημαντικά προβλήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα.
Ελεύθεροι : Έχετε σκεφτεί πολλές φορές να κάνετε κάποια υποχώρηση, και να μιλήσετε στον πρώην σας, που τον έχετε σε επικοινωνιακό εμπάργκο. Μπορεί κάποια πράματα να έχουν αλλάξει, όμως στην ζωή του.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Τροχός της Τύχης Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Από όλα αυτά που σας έχουν τύχει, εσείς κρατήστε μόνο τα θετικά και όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα. Υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, μεγάλη εύνοια όπου και θα σας αποδώσει ότι σας αξίζει.
Ελεύθεροι : Κάποιος από τους χώρους που κινείστε, έχει για εσάς έρωτα που ακόμη δεν θέλει να σας τον αποκαλύψει Ίσως και να περιμένει οι συνθήκες μεταξύ σας, αυτό να το επιτρέψουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Άρμα Το Δύο Ράβδος Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Είσαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι το τι επιθυμείτε να γίνει από τον νέο μήνα, που θα αλλάξει και η εποχή, μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ευτυχώς αυτό θα ταυτιστεί με τις αποφάσεις του συντρόφου σας.
Ελεύθεροι : Τα όνειρα σας έχουν να κάνουν με την οικονομική σας άνοδο και την ανεξαρτησία σας, από όλα τα προβλήματα που έχετε. Σίγουρα εργασία και πολλές ευκαιρίες θα έχετε.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Κάθε φορά που υπάρχει μια επικοινωνιακή αναστάτωση με τον άνθρωπο σας, εσείς χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας. Δεν υπάρχει λόγος, οι διαφωνίες στα ζευγάρια, είναι μόνο δείγμα ενδιαφέροντος.
Ελεύθεροι : Από αυτά που έχετε δει και στις ζωές των φίλων σας, μάλλον για αυτήν την εποχή ούτε θέλετε στο ελάχιστο να σκεφτείτε, να μπείτε σε μια νέα σχέση. Δεν το αντέχετε όλο αυτό το παιχνίδι.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Κρίση Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Για κάποιον λόγο, το ταίρι σας, σας ψάχνει – ζηλεύει υπερβολικά και αμφιβάλει για αυτά που του λέτε. Μάλλον κάτι έχει καταλάβει. Αν είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις, τότε πάρτε αποφάσεις.
Ελεύθεροι: Αν ξέρετε ότι αυτό το διάστημα, σας θέλει κάποιος που είναι ήδη μέσα σε ερωτική δέσμευση, μην του αφήνετε περιθώρια. Μπορεί απλά να θέλει να παίξει και μαζί σας.

taro-zodia-098

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Αυτοκράτειρα Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Μην είστε και τόσο κάθετοι σε αυτά που σας λέει – προτείνει ο άνθρωπος σας, για το πώς βλέπει και θα ήθελε το μέλλον σας. Πιθανόν και να μην θέλει ακόμη να σας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες.
Ελεύθεροι : Από τα πολλά ερωτικά στραπάτσα που αυτήν την εποχή, θέλετε να την αφιερώσετε στον εποχή του υπόλοιπου Καλοκαιριού μόνο στον εαυτό σας, και σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.