Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 07/08 Τρίτη Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 07/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το διάστημα αυτό σας βρίσκει πραγματικά προβληματισμένους και όχι και τόσο ευτυχισμένους, καθώς δεν εισπράττετε την αγάπη και την στοργή … που επιθυμείτε από το έτερον ήμισυ.
Ελεύθεροι : Συμβαίνουν πολλά μέσα στην επαγγελματική και οικογενειακή σας καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που δεν σας αφήνει, ποιοτικό χρόνο και διάθεση, για να σκεφτείτε … για μια νέα σχέση.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σας, και από οικεία περιβάλλοντα θα τα μάθετε. Κάπως έτσι, και τελικά θα ξεχωρίσετε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι και ποιοι αυτοί .. που σας ζηλεύουν.
Ελεύθεροι : Οι εργασιακές σας φιλοδοξίες … σας έχουν κάνει να ταξιδεύετε πολύ και να έχετε βάλει πλώρη για αλλαγές από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου. Ουδείς λόγος και σκέψη … για την προσωπική σας ζωή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μέσα στον δεσμό σας, έντονος συναισθηματισμός που σας κάνει να έχετε έρθει πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Σε κάποιους αυτό … θα φέρει προτάσεις δέσμευσης ή και μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη.
Ελεύθεροι : Είστε γεννημένοι για να δίνετε τα φώτα σας σε όλους. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει στον υπερθετικό βαθμό, αυτό το χρονικό διάστημα σε επίπεδο δουλειάς αλλά και οικογενειακών απαιτήσεων.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, σίγουρα αναγνωρίζει τους κόπους και την προσφορά σας. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές … τότε μην εκπλαγείτε αν στο προορισμό, σας κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη – πρόταση.
Ελεύθεροι : Εσείς δεν θέλετε απλά να μπείτε σε μια σχέση! Αυτά τα έχετε κάνει σε παρελθοντικούς χρόνους και τα έχετε σίγουρα χορτάσει. Οι απαιτήσεις σας έχουν αλλάξει και τα στάνταρντ σας … έχουν ανέβει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε μια ουσιαστική και θετική συνάντηση με το άτομο που θέλετε, έτσι ώστε να μιλήσετε μέσα από προτάσεις, που θα λύσουν όλα τα προβλήματα που σας χωρίζουν.
Ελεύθεροι : Το εγωισμό σας, δεν το κάμπτει ουδείς. Αυτό είναι και ένα ερωτικό σας ζωδιακό στοιχείο, που θα φέρει δίπλα σας προσεχώς νέα άτομα που θα σας φλερτάρουν έντονα.

zwdia shmera

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν είστε τα άτομα που μπορούν να πιέσουν ή έστω να πιεστούν για μια απάντηση. Ξέρετε ότι τα πράματα με τον σύντροφο σας, είναι δύσκολα αυτήν την εποχή, και ότι πρέπει να κάνετε υπομονή.
Ελεύθεροι : Έχετε ακούσει τα πάντα για την ζωή του πρώην αγαπημένου σας, και δεν σας νοιάζει πλέον καθόλου. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει ότι το παρελθόν έχει πια σταματήσει ευθέως να σας επηρεάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.