Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 08/08 Τετάρτη Α

kartes-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 08/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δουλεύετε ασταμάτητα, για να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις … και μετά μαζί με τον άνθρωπο σας, να φύγετε για διακοπές. Σίγουρα το περιμένει πως και πως!
Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεται ακόμη και τώρα που έχετε χωρίσει, από τον σύντροφο σας, να τσακώνεστε. Μπορεί να έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές αλλά κάποια στιγμή και εσείς … αυτό θα πρέπει να το ξεπεράσετε μόνιμα.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Άρμα Η Δικαιοσύνη Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Νέο κεφάλαιο είστε εσείς για την ζωή του αγαπημένου σας, που σίγουρα δεν του θυμίζετε με τίποτα το παρελθόν του. Αυτό προσέχετε να το διατηρήσετε. Οι μέρες σας βοηθούν για την σχέση σας αλλά και οικονομικά.
Ελεύθεροι : Από αυτές οι ιδιαίτερες ημέρες, που σας θυμίζουν πολλά και μάλλον έχετε ένα μελαγχολικό ύφος. Ωστόσο, έχετε άλλα τρίτα θέματα να διεκπεραιώσετε άρα μην πτοείστε καθόλου.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Σίγουρα και η δική σας η ζωή, επηρεάζεται από την δύσκολη και προβληματική καθημερινότητα του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που και ο ίδιος το ξέρει … και κάνει ότι μπορεί για να το διορθώσει.
Ελεύθεροι : Εσείς ονειρεύεστε παραλίες και έρωτες, και η τύχη σας, σας οδηγεί μόνο σε επαγγελματικούς δρόμους, που ευτυχώς από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσουν να σας αποδίδουν χρήμα.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν μπορείτε αυτήν την εποχή, πραγματικά να μην πείτε τίποτα στον άνθρωπο σας, τελικά μόνο σε καλό θα σας βγει. Ξέρετε ότι ήδη είναι αρκετά πιεσμένος … από τα θέματα της πρώην οικογένειας του.
Ελεύθεροι : Μπορείτε να απολαύσετε την τρέχουσα εποχή, ακόμη και αν είστε εργένηδες. Άλλωστε για το ζώδιο σας και λίγη μοναξιά … πιθανόν και να σας φέρει και πάλι στις ισορροπίες σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην έχετε την κακιά συνήθεια, να μιλάτε στους γύρω – γνωστούς σας, για τα εσώτερα της αισθηματικής σας ζωής. Κρατήστε τα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Μην χαλάτε την εικόνα σας.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλές ημιτελής σας ερωτικές υποθέσεις, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα να τις λήξετε. Αν κάποιος θέλει κάτι περισσότερο, ας έρθει να σας το ζητήσει.

zwdia - love

ταρώ Παρθένος : Ο Ήλιος Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά με τα λόγια σας, και ειδικά για το παρελθόν του συντρόφου σας. Με τα μάτια ανοιχτά μπήκατε σε αυτήν την σχέση, άρα τώρα γιατί μιλάτε για τα παλιά?
Ελεύθεροι : Οι ανασφάλειες σας είναι αυτές, που δεν σας αφήνουν να φύγετε μακριά από τις εικόνες του παρελθόντος. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο, απολαύστε το τρέχον Καλοκαίρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.