Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 09/08 Πέμπτη Α

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 09/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Κάτι ύποπτο κάνετε εσείς, αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον θα πρέπει να το διακόψετε, καθώς οι ανάδρομες κινήσεις τόσων πλανητών … μόνο σε αθέμιτες αποκαλύψεις θα σας φέρουν.
Ελεύθεροι : Ο σκοπός σας είναι να εμπλακείτε σε νέες γνωριμίες, όπου και μέσα από αυτές, να βρείτε τον επόμενο σας αισθηματικό σύντροφο. Αυτό σαφώς και πρέπει να γίνει με μέτρο και όχι … να το τερματίσετε.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Τροχός της Τύχης Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Τώρα με τον άνθρωπο σας, διανύετε μια δύσκολη εποχή, αλλά θα πρέπει πραγματικά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μέχρι όλη αυτή η κατάσταση του να υποχωρήσει και να λυθεί.
Ελεύθεροι : Εσείς μόνο με τους φίλους σας, τελικά περνάτε καλά. Είναι μια καλή περίοδος που μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην διάθεση σας, αλλά και σε δράσεις που αφορούν … τον επαγγελματικό σας τομέα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Ακόμη την ισορροπία μέσα στον δεσμό σας, δεν την έχετε βρει. Αυτό δεν το προσπαθείτε πια καθόλου, από την μεριά σας, καθώς το μυαλό σας έχει γεμίσει από ανασφάλειες … ίσως και δικαιολογημένους προβληματισμούς.
Ελεύθεροι : Είστε γεμάτοι από φλερτ και νέες επαφές, που έχουν κάνει την ψυχολογία σας να πιάσει κορυφή. Με τον ανάδρομο να φέρνει εκπλήξεις μην απορήσετε … αν στο τέλος βρεθείτε ερωτευμένοι.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Δύναμη Το Τέσσερα Δηνάριο Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μπερδέψει και την καρδιά και το μυαλό σας. Από την μια ο σύντροφος σας, που έχει απορροφηθεί μέσα στην εργασία του, και από την άλλη ένας παλιός έρωτας … που έχει ξανα – εμφανιστεί.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε ήδη εντοπίσει – καταλάβει, ότι ένας συνάδελφος σας θέλει να σας μιλήσει για κάτι πιο ιδιαίτερο. Πιθανόν να το έχει ξανα -προσπαθήσει και στο παρελθόν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Για μερικές ημέρες ακόμη ο Ήλιος, θα σας φανερώνει ευκαιρίες, που θα σας φέρουν χρήμα αλλά και γενικότερες ανέσεις. Αυτό κοιτάξτε αυτήν την φορά να το εκμεταλλευτείτε .. για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον.
Ελεύθεροι : Υπάρχει μια φιλική φιγούρα στον κύκλο σας, που δείχνει ότι μάλλον κάτι ιδιαίτερο θέλει να σας πει, αλλά ακόμη δεν το τολμάει. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα σας εκπλήξουν πολλάκις.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Εφτά Κύπελλο Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει πια καμία εμπιστοσύνη … από την μεριά σας, στο πρόσωπο του συντρόφου σας, και αυτό έχει να κάνει με τις απιστίες και τα μεγάλα ψέματα του παρελθόντος.
Ελεύθεροι : Μην ακούτε τι λένε οι φίλοι σας, για τον πρώην σας. Ίσως όλο αυτό να είναι ένα κατασκευασμένο παιχνίδι από την μεριά του, για να σας πλησιάσει με έναν διπλωματικό τρόπο και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.