Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 10/08 Παρασκευή Α

taro-ilios

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 10/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Τα πολλά υπονοούμενα … που αφήνετε στον άνθρωπο σας, τον έχουν σίγουρα προβληματίσει. Ότι και να έχει συμβεί το πιο σωστό, θα ήταν να του μιλήσετε ευθέως και να τους εκθέσετε τους προβληματισμούς σας.
Ελεύθεροι : Έχετε ακόμη πολλές μέρες άδειας και έχετε σκοπό, να τις απολαύσετε στο μέγιστο. Ειδικά εσείς που είστε αδέσμευτοι, ίσως και κάπου εκεί να βρείτε … τον επόμενο σας έρωτα – σύντροφο.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε πια πολύ λίγο χρόνο για τον άνθρωπο σας, και αυτό τον έχει ενοχλήσει καθώς παλιότερα τα πράματα ήταν πραγματικά πολύ διαφορετικά. Είναι στην δική σας δυναμική, τι πρέπει να αλλάξετε.
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε χωρίσει, μην κάνετε κάποια απελπισμένη κίνηση τώρα άμεσα για επανασύνδεση. Με τον ανάδρομο Άρη, που επηρεάζει τα πάντα, ίσως και να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Είστε από τα πιο εύκολα ζώδια στο να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Στην δική σας όμως την σχέση, αυτήν την περίοδο απαντάτε πολλές δυσκολίες, που ακουμπούν τους δρόμους του παρελθόντος.
Ελεύθεροι : Θα δεχτείτε πολλές και ουσιαστικές φιλίες αλλά και ερωτικές προσεγγίσεις, το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητα σας. Εσείς καλείστε να διαλέξετε και να κρατήστε μόνο ότι αξίζει. Τα υπόλοιπα …τα έχετε ζήσει και στο παρελθόν σας.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το διάστημα από την έκλειψη … μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου θα σας φέρει, πιο κοντά επικοινωνιακά με το άτομο που αγαπάτε, έτσι ώστε να πάρετε τελικά τις αποφάσεις σας, για μια συγκατοίκηση ή γάμο.
Ελεύθεροι : Έχετε πολλή δουλειά και ούτε καν θέλετε να μπλέξετε με έναν καινούργιο σύντροφο. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει, καθώς σε ένα επόμενο σας ταξίδι θα συναντήσετε … το καρμικό σας έτερο ήμισυ.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Έχουν γίνει άπειρα λάθη αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας αλλά και με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Μάλλον θα πρέπει να αφήσετε λίγο τις καταστάσεις και τις επικοινωνίες… να κατακαθίσουν.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει την μέρα νύχτα! Το κέφι σας είναι μονίμως ανεβασμένο και οι φίλοι σας είναι δίπλα σας. Εσείς είστε το ζώδιο των άκρων, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε μια ερωτική κρίση.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αφεθείτε στην αγάπη που σας προσφέρει αληθινά το ταίρι σας. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της εποχής, άρα πιθανόν και να υπάρξουν προσεχώς ακούσματα … . για νέο απόγονο ή και γάμο.
Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να βρείτε τον επόμενο σας σύντροφο. Ήδη ένας φίλος σας, σας έχει εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα, και μέσα στις επόμενες ημέρες … θα τα επαναλάβει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.