Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 16/08 Πέμπτη Α

tarw-trelos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 16/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν κάποια θέματα, που έχουν προκύψει αυτές τις τελευταίες ημέρες, στην ζωή του αγαπημένου σας, και ίσως και χρειαστεί να δείξετε την υπομονή σας. Από την νέα εβδομάδα, όλα θα λειτουργούν και πάλι καλά … στο μεταξύ σας.
Ελεύθεροι : Έχετε κουραστεί με τις παλιότερες σας σχέσεις, αλλά και στο τώρα δεν έχετε βρει κάτι που να αξίζει τον κόπο, να εμπλακείτε. Το μόνο καλό της εποχής, είναι ότι στα οικονομικά … θα έχετε σημαντική άνοδο.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των άλλων, και θα αφήσετε τις δικές σας ακάλυπτες. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να βρει την εφαρμογή του, και μέσα στην ερωτική σας ζωή.
Ελεύθεροι : Είστε αφημένοι σε μια χαλαρή διάθεση, αυτές τις ημέρες. Μετά από τόσες δυσκολίες που έχετε περάσει, τώρα μπορείτε και πάλι να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Σίγουρα και ένας νέος έρωτας πλησιάζει από τα τέλη του Αυγούστου!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι Δεν υπάρχει κάτι που να χαλάει αυτήν την σχέση, περισσότερο από το παρελθόν και των δύο σας, που του έχετε επιτρέψει να εμφανίζεται, και να σας προκαλεί ανασφάλειες και ερωτηματικά.
Ελεύθεροι : Μην θεωρείτε ότι επειδή είστε μόνοι σας, ότι ουδείς σας θέλει ερωτικά. Εσείς έχετε τόσο πολύ ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων σας, που δύσκολο να πλησιαστείτε τελικά.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν ματιές που θα χαρακτηρίζονταν ερωτικά προς εσάς, από ένα άτομο ίσως και στην εργασία σας, που εδώ και καιρό κάτι ζητά από εσάς. Προσοχή στις ήδη τρέχουσες σας δεσμεύσεις.
Ελεύθεροι : Καθαρίστε το μυαλό σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει και ακουστεί στο ερωτικό σας παρελθόν, και μην χάνεστε από τον καλό κόσμο που σας θέλει δίπλα του, όχι μόνο κατά ανάγκην σε σχέση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Είστε ένα βήμα, πριν να αφήστε όλα και φύγετε από αυτήν την σχέση αυτή, που μάλλον σας έχει ραγίσει πια την καρδιά. Ξέρετε τι έχει συμβεί και το ξέρει και η άλλη πλευρά.
Ελεύθεροι : Μέσα σε τόσες γνωριμίες, που έχετε κάνει καλό θα ήταν να σταθείτε σε κάποια που τόσους μήνες, κάνει τις αληθινές της προσπάθειες για να σας κερδίσει. Ίσως και να αξίζει την προσοχή σας.

zwdia-taro-astra

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια την αγάπη αυτή την εποχή, που θα καταλάβετε ότι έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να πάτε και ίσως και σε μια πιο επίσημη δέσμευση.
Ελεύθεροι : Κυνηγάτε – θέλετε απελπισμένα κάποιον που δείχνει όμως να μην μπορεί ή να μην θέλει αυτός τελικά, να σας ανάψει το πράσινο φως ακόμα για να κάνετε κάτι μαζί. Δώστε του λίγο χρόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.