Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/08 Παρασκευή Α

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 17/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Μην μένετε μέσα σε ερωτικούς συσχετισμούς, μόνο και μόνο επειδή πρακτικά έχετε βολευτεί ή έστω αναμένετε να έρθει στην ζωή σας κάτι νέο. Αυτό όλο είναι λάθος, και μόνο τελικά χαλάει την εικόνα σας.
Ελεύθεροι : Μην το βάζετε κάτω, καθώς για όσο καιρό ακόμη θα είστε μόνοι, θα έχετε πολλά καλά και επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Από Φθινόπωρο, και η προσωπική σας ζωή, θα πάρε τα πάνω της.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Ακούτε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πει ο άνθρωπο σας! Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να βρείτε τους τρόπους που μπορούν και πάλι να σας φέρουν πιο κοντά αισθηματικά.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να φέρετε με το ζόρι, πάλι στο παρόν σας κάποιον πρώην σας. Πιθανόν να υπάρχουν δυσκολίες στην ζωή του, που δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο ακόμη.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Όσα πιστεύετε ότι κάνει το ταίρι σας, για εσάς είναι αληθή και από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε και τις πράξεις που μπορούν να σας οδηγήσουν μέχρι και σε γάμο αν τελικά τα θέλετε.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε καθόλου την αίσθηση της μοναξιάς! Έχετε απορροφηθεί μέσα στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, την πολλή δουλειά και τις προτάσεις από τους φίλους σας.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Αν θέλετε να φύγετε από μια σχέση, ουδείς μπορεί να σας κρατήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει για αρχή να μιλήστε και μετά να δράσετε όπως αρχικώς το έχετε αποφασίσει.
Ελεύθεροι : Το εδώ και τώρα, υπάρχει μόνο για εσάς. Δεν θα δεχτείτε πια άλλες καθυστερήσεις, ούτε και αναβολές από κανέναν. Όποιος σας θέλει θα πρέπει άμεσα να ενεργήσει… από λόγια έχετε χορτάσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Εγκράτεια Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Δεν χρειάζεται να έχετε έναν μόνιμο επικριτικό λόγο για να έχετε τον άνθρωπο σας, με την προσοχή του συνεχώς στραμμένη προς εσάς. Αφήστε τον να είναι ελεύθερος, και τότε όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα.
Ελεύθεροι : Εσείς ακόμη δεν έχετε τελειώσει με τις διακοπές σας για φέτος. Από την νέα εβδομάδα, οι φίλοι σας θα σας παρασύρουν σε διασκεδάσεις, που σίγουρα θα φτιάξουν και την ψυχολογία σας.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Ράβδος Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποιος τρίτος – μια παράλληλη κατάσταση μέσα στην καρδιά σας, τότε θα πρέπει να προσέχετε μην βγει κάτι στην επιφάνεια. Μέχρι τότε πάρτε και τις αποφάσεις σας, για το τι θέλετε.
Ελεύθεροι : Μένετε εκτός σχέσεων, μόνο και για να μην αισθανθείτε και πάλι στο τέλος τον πόνο του χωρισμού! Σίγουρα, αυτό είναι ένα κατάλοιπο από τα παλιά που ακόμη δεν το έχετε αποβάλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.