Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/08 Σαββάτο Α

kartes-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Αστέρι Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μάλλον έχετε παρακολουθήσει τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες και κάτι ύποπτο … έπιασαν οι κεραίες σας. Μην κάνετε κάτι άλλο υπερβολικό απλά αποφασίστε να του μιλήσετε για αυτό.
Ελεύθεροι : Μην θεωρείτε, ότι όντας μέσα σε σχέση, υπάρχει ντε φάκτο και αγάπη – ευτυχία. Αυτά που βλέπετε γύρω σας, τα περισσότερα είναι υποκρισίες και ψέματα … με σκοπό!

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δώστε στον άνθρωπο σας, λίγη παραπάνω χαρά, με το να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί! Είναι και το στοιχείο που θα διώξει όλες τους τις ανασφάλειες τελικά. Όλα θα καλυτερέψουν σίγουρα.
Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε μια φρέσκια επαφή – γνωριμία, που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία, και ίσως ένας μεγάλος – αληθινός έρωτας να ξεκινήσει! Τα άστρα σας ευνοούν, άρα ενεργοποιηθείτε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε λόγια που ακούτε αριστερά και δεξιά από άτομα, που δείχνουν να ζηλεύουν την σχέση σας και την ευτυχία σας. Δεν σας αφορούν.
Ελεύθεροι : Έχετε ξεκαθαρίσει σε όλους αυτούς τους επίδοξους εραστές σας, ότι δεν έχετε διάθεση και χρόνο, αλλά ούτε και σας αφορά, αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκινήσετε μια σχέση.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Δεν είστε και από τα πιο ντροπαλά παιδιά. Έχετε ήδη δεχτείτε τα φλερτ κάποιων καινούργιων ατόμων, που όμως θα πρέπει και να περιορίσετε, όταν αυτό θεωρήσετε ότι θα ενοχλήσει … την κανονική σας σχέση.
Ελεύθεροι : Ξέρετε μέσα σας ότι οι σχέσεις εξ αποστάσεως, δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο μέλλον. Ωστόσο κάτι νέο σας έχει προσφάτως τραβήξει την προσοχή και θέλετε να το προσπαθήσετε. Την συνέχεια… θα την δείτε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν μικρές εντάσεις αυτή την εποχή, μέσα στην σχέση σας που όμως από τις αρχές του τρίτου 10ημέρου του μήνα, θα υποχωρήσουν. Μάλλον κάποια πράματα θα πρέπει να αλλάξουν.
Ελεύθεροι : Τα πράματα μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας είναι μπερδεμένα! Υπάρχει κάποιο άτομο που αγαπάτε, αλλά ακόμη οι προσωπικές του δεσμεύσεις, δεν σας θέλουν μαζί!

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι δρόμοι του έρωτα, έχουν στρωθεί για εσάς και τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει είναι μόνο κάποια δικά του θέματα που πρέπει να λυθούν, έτσι ώστε να είστε μαζί και μόνιμα.
Ελεύθεροι : Είστε ένας κινητός πειρασμός! Το ξέρετε! Πόσο μάλλον που τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε και την υποστήριξη του Ήλιου σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν ερωτικά και οικονομικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.