Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 19/08 Κυριακή Α

tarw-krisi

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 19/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Πολλή σκέψη έχει αυτή η εποχή για εσάς. Οι καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση – γάμο, είναι μέτριες και δεν υπάρχει ακόμη φως στο τούνελ για άμεση καλυτέρευση. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.
Ελεύθεροι : Αν έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην βιαστείτε να κάνετε κάποια νέα σχέση. Μάλλον ένα μικρό χρονικό διάστημα θα φέρει την ισορροπία στην ζωή σας. Ο Σεπτέμβριος θα έχει δώρα!

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν θα αντέξετε για πολύ ακόμη, την πίεση που σας ασκεί ο σύντροφος σας για να ξεμπλέξετε άμεσα από τις μεγάλες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που παράλληλα έχετε. Σκεφτείτε τα πάντα.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν φίλοι, που θέλουν να σας βλέπουν να είστε ευτυχισμένοι. Αυτό σίγουρα αφορά, το πρόσφατο σας παρελθόν που σας ταλαιπώρησε πολύ και παρατεταμένα. Ξεπεράστε το!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι απολαύσεις που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας αλλά και η αγάπη του, θα πολλαπλασιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα στο Φθινόπωρο θα έρθουν και οι αποφάσεις για συγκατοίκηση ή γάμο.
Ελεύθεροι : Οι γερές βάσεις, που έχετε βάλει στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι και αυτές που θα σας δώσουν μια προαγωγή εντός των επομένων εβδομάδων, που θα φέρουν οικονομική πια άνεση.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Μια μεγάλη έκπληξη σας επιφυλάσσει ο άνθρωπος σας, που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Μπορεί να είναι μια πρόταση γάμου ή και ακόμη ένα μεγάλο ταξίδι! Οι εκπλήξεις είναι μεγάλες και πολλές.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε πραγματικά φάει τα μούτρα σας μέσα από τις λάθος σχέσεις που έχετε κάνει τα τελευταίο χρόνια! Τώρα αυτή η νέα επαφή, που έχετε μάλλον είναι κάτι καλύτερο. Μην κάνετε τα ίδια πάλι!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς δεν έχετε ακόμη πάρει ή έστω αισθανθεί την αγάπη από την μεριά του ανθρώπου σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να κάνετε άμεσα μια συζήτηση. Οι αποφάσεις θα είναι δικές σας.
Ελεύθεροι : Είστε από τους τυχερούς, που μέσα στον λήγοντα μήνα, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, που θα ξεκινήσει από φιλία και θα εξελιχθεί … σε κάτι πιο ζεστό! Κρατήστε την σε αργούς ρυθμούς για αρχή.

zodia-88

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Οι αποφάσεις που θα σας ανακοινωθούν …. από τον σύντροφο σας, είναι καλές για τον μέλλον σας και πλέον σας βάζουν σε μια φάση να περάσετε και σε επισημοποιήσεις.
Ελεύθεροι : Ακόμη έχετε την πίκρα του χωρισμού! Ωστόσο, δεν υπάρχει και κάτι που να μπορείτε να κάνετε, εκτός από το να ασχολείστε … με την εργασία και τους καλούς σας φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.