Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 21/08 Τρίτη Α

tarw-kosmos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 21/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Εγκράτεια Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σοβαρή – επίσημη σχέση, μην παίζεται με ανάλαφρα φλερτ και περιστασιακές περιπέτειες. Υπάρχει ακόμη ενεργός ο ανάδρομος Άρης, άρα οι αποκαλύψεις είναι πιθανές και άμεσες.
Ελεύθεροι : Δεν σας λείπει τίποτα … από την ζωή σας. Πιθανόν ένα σωστό ταίρι, αλλά αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να εμπλακείτε … σε κάτι τέτοιο.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Δύο Σπαθί Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Κάποιες φορές … αδυνατείτε να κάνετε έναν σοβαρό διάλογο, με το άτομο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει απλά να το προσπεράσετε, καθώς σε αργότερους χρόνους θα το βρείτε μπροστά σας.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε την σκέψη, για μια επανασύνδεση. Ωστόσο, μη σας έρθει απότομο ή σαν έκπληξη … αν το πρώην ταίρι σας, έχει κάποια άλλη σκέψη στο μυαλό του. Όλα είναι πιθανά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι δεσμεύσεις για εσάς, δεν είναι και το καλύτερο σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να το πείτε από τώρα … που είναι νωρίς στο άτομο που έχετε μέσα στην ζωή σας, για να ξέρει και αυτό την πορεία του.
Ελεύθεροι : Εσείς από τον νέο μήνα, θα έχετε πολλά να κάνετε στον εργασιακό σας τομέα, άρα μην κάνετε κινήσεις για να ξεκινήσετε μια σχέση ερωτική, που θα μείνει τελικά … στα μέσα του δρόμου.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε κάποιο παράπονο από τον άνθρωπο σας, ή από τα δικά του περιβάλλοντα, δεν υπάρχει λόγος … να μην το εκφράζετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε από κοινού να εξελιχθείτε.
Ελεύθεροι : Εσείς αυτόν τον καιρό, και επειδή δεν είστε και στα πολύ καλά σας, δεν έχετε διάθεση για νέα σχέση. Το σύμπαν έχει πάντως τελείως διαφορετικό άποψη …. και θα σας το αποδείξει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Πρέπει τώρα που όλα θα είναι πιο ήσυχα … μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, να ασχοληθείτε και πιο σοβαρά, με την εργασία και τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν άπειρες ευκαιρίες πλουτισμού.
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε αυτόν το χρονικό διάστημα, χωρίσει μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Όλες λοιπόν οι σχέσεις κάνουν …μικρά διαλείμματα. Σε αυτή την κατηγορία είστε και εσείς.

zwdia-fotia

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Ράβδος Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ένας έρωτας δεν μπορεί να κάνει άλματα. Θα ήταν λάθος αν τώρα έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία, και απαιτείτε από την άλλη πλευρά … να κάνει υπερβολικά πράματα για εσάς.
Ελεύθεροι : Το ότι κάποιος που σας έχει γοητεύσει, βγάζει τον δύσκολο του χαρακτήρα κάθε φορά που συναντιέστε ή δεν λέει πολλά, μπορεί στην πραγματικότητα να δηλώνει ….ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.