Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/08 Τετάρτη Α

taro-apistia

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 22/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν θέλετε ακόμη να αποκαλύψετε στον άνθρωπο σας, κάποια μυστικά που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αν αυτό εμπεριέχει και εν δυνάμει ταξίδια, τότε μάλλον άμεσα θα πρέπει να μιλήσετε.
Ελεύθεροι : Έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας, και ίσως και να πρέπει τώρα να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά αυτά που γίνονται γύρω σας. Ίσως και κάποιος να αξίζει μια δεύτερη σας ματιά.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε ενοχληθεί από κάποιες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, τότε απλά θα πρέπει να του το πείτε, έτσι όλα να διορθωθούν. Μπορεί και να μην το έχει … καν καταλάβει!
Ελεύθεροι : Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού, θα σας βάλουν σε νέες ερωτικές επαφές, που πιθανόν και να υπάρξει μια νέα προσωπικότητα που θα γοητεύσει … το πνεύμα και την καρδιά σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε εσείς τα ζώδια, που μπορείτε να μείνετε με έναν ίδιο σύντροφο που απλά έχει επαναπαυτεί, πάνω στις δικές σας πλάτες. Σαφώς και έχετε την ανάγκη για ανανέωση … από και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ελεύθεροι : Αν έχετε δηλώσει τον έρωτα και το ενδιαφέρον σας, σε κάποιο άτομο που ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί, τότε είτε μπορεί να μην υπάρχει από την μεριά του ανάλογο ενδιαφέρον… ή απλά παίζει με τακτική!

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε ετοιμάσει τα πάντα, έτσι ώστε το Φθινόπωρο να πάτε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα οικονομικά σας … θα έχουν σταθερή πορεία.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να ξέρετε, ούτε καν να ακούσετε για μια νέα σχέση αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλές και δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα σε εργασία και οικογένεια.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Οι μνήμες θα ξανα – ζωντανέψουν μέσα από μια τυχαία σας συνάντηση που θα έχετε αυτές τις ημέρες, με κάποιον πρώην εραστή σας. Μην κάνετε κάποιο μόνο λάθος, και πληγωθεί το ταίρι σας.
Ελεύθεροι : Εσείς που είστε μόνοι αυτήν την εποχή, αν σας πλησιάσει κάποιος από τα παλιά, καλό θα ήταν να εκτιμήσετε τις καταστάσεις πριν πείτε ένα ναι ή ακόμη και ένα όχι. Πολλά έχουν αλλάξει … από τότε.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς το μόνο που περιμένετε είναι τον Ήλιο -23 / 08… να έρθει μέσα στο σπίτι σας, και τότε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες.
Ελεύθεροι : Αποφασίστε ποιον θέλετε και τι ζητάτε από την αισθηματική σας ζωή. Έχετε μπλέξει με ένα σωρό φλερτ και λάθος άτομα, που μόνο σας κάνουν να χάνετε … την προσωπική σας ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.