Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/08 Πέμπτη Α

taro-mythoi-alitheies

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 23/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να δώσετε τις απαντήσεις που θα βόλευαν κάποιον ακόμη και τον άνθρωπο σας. Έχετε αυτή την εποχή και άλλα πολύ σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λύσετε.
Ελεύθεροι : Δεν σας νοιάζει πραγματικά καθόλου που είστε μόνοι σας, και μάλλον είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο στον κοινωνικό σας κύκλο και στα εργασιακά σας.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, αυτές τις ημέρες, είναι αρκετά απομακρυσμένο από τις καταστάσεις της δικής σας ζωής. Δείχνει να έχετε χαθεί και να μένει σε μια ζώνη ασφαλείας, περιμένοντας εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρουν οι εν δυνάμει εραστές σας, είναι ότι αυτή την εποχή, δεν θα ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας για κανέναν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι επικοινωνίες με το άτομο που αγαπάτε, είναι πολύ καλές πλέον. Σαφώς και υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα, αλλά μόνο μέσα από έναν διάλογο θα καταφέρετε να τα προσπεράσετε.
Ελεύθεροι : Έχετε ακόμη μια αγωνία, για αυτά που έχουν γίνει μέσα στην πρώην σχέση σας. Απολαύστε το τελευταίο κομμάτι του Καλοκαιριού, και μην χάνεστε μόνο στο τι έχει γίνει, αλλά τι μπορείτε πια να κάνετε.

zodia-543

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η διάθεση σας αλλάζει συνεχώς και μάλλον δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει το τι θέλετε να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα με την ζωή σας αλλά και με την σχέση σας, που είναι άκρως προβληματική.
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε καιρό να εμπλακείτε μέσα σε ερωτικές καταστάσεις, μην το αποπειραθείτε αυτό το διάστημα, καθώς κάτι από τα παλιά, ίσως και πολύ παλιά … να σας ψάξει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν θα μείνετε μέσα σε ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν κάτι πολύτιμο και ουσιαστικό να σας δώσουν. Είστε από τα ζώδια που ήδη τα δίνουν όλα, άρα τώρα αναμένετε και την προσφορά από τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε πάντα στην ατζέντα σας ονόματα διαθέσιμα που μπορούν να σας δώσουν όμως μόνο προσωρινά, την ερωτική κάλυψη που ζητάτε. Ίσως αυτό να είναι και κάτι που πρέπει … να το σταματήσετε.

zwdia-fotia

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Η μέρα έχει εκπλήξεις και πολλές πρακτικές οικογενειακές υποχρεώσεις, που φυσικά και πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας. Σε όλα αυτά έχετε την κατανόηση και την υποστήριξη του ανθρώπου σας.
Ελεύθεροι : Από τα που έχετε ζήσει σε πιο παλιούς χρόνους, μέσα σε σχέσεις ή και ακόμη γάμο, σας έχουν μάθει πολλά! Από τον νέο μήνα θα έχετε καινούργια φλερτ- άτομα να σας πλησιάζουν, αλλά όχι όλα με τον ίδιο σκοπό.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.