Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 24/08 Παρασκευή Α

taro-troxos-tixis

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 24/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, ο πρώην σας να μην κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση, αυτό το διάστημα. Αν έχετε όμως εσείς προχωρήσει σε κάτι νέο, μην δεχτείτε να κάνετε κάποιο πείραμα.
Ελεύθεροι : Όσα και να έχετε περάσει δύσκολα και αντιφατικά μέσα σε δεσμούς, εσείς δεν το βάζετε κάτω. Θέλετε να βρείτε τον έναν και μοναδικό σύντροφο που θα ζεστάνει εκ νέου την καρδιά σας.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ο μηχανισμός της αγάπης, λειτουργεί μόνο μέσα από σεβασμό! Στην δική σας την περίπτωση και από την μεριά σας, όλα τα έχετε πλέον προσφέρει και μάλλον τώρα είστε στην αναμονή να δείτε τις εξελίξεις, από την άλλη πλευρά.
Ελεύθεροι : Τα δίκτυα του έρωτα έχουν πέσει επάνω σας και το μόνο που ζητάτε, είναι αυτή την φορά, να μην έχει κάποιο μυστήριο και δυσκολίες αυτή η ιστορία. Είναι στο δικό σας χέρι.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι τελικές αποφάσεις που έχετε πάρει για την ερωτική σας ζωή, μάλλον θα κάνουν τον άνθρωπο σας, ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Ο Σεπτέμβριος, θα σας φέρει και οικονομικές λύσεις σε πολλά προβλήματα.
Ελεύθεροι : Δεν σας αφορά καθόλου, αυτό το διάστημα, να εμπλακείτε σε σχέσεις και δεσμούς! Είσαστε πλήρως απασχολημένοι στα επαγγελματικά σας και αυτό επί του παρόντος σας καλύπτει.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν θα πάτε την ιστορία αυτή πολλή μακριά, καθώς το ταίρι με το οποίο είστε, δεν σας προσφέρει κάτι από όλα αυτά που σας αξίζουν. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα και μέσα από την δική σας πρωτοβουλία.
Ελεύθεροι : Οι σχέσεις των φίλων σας, πιθανόν κάποιες φορές να σας επηρεάζουν. Μην απογοητεύεστε, από τον καινούργιο μήνα που θα έχετε και την εύνοια της Αφροδίτης που θα σας ανοίξει νέους δρόμους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Εργάζεστε πολύ και σκληρά, για να μην σας λείπει τίποτα. Αυτό είναι και ένας τρόπος ζωής, που πιθανόν ο άνθρωπος σας, να μην μπορεί να τον καταλάβει. Εξηγήστε από τώρα για να μην υπάρξουν αργότερα παρερμηνείες.
Ελεύθεροι : Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε τελικά για να βρείτε ταίρι. Δεν είναι άλλο από το να σβήσετε πλέον από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει στο άτυχο σας ερωτικό παρελθόν, και να συγκεντρωθείτε στο τώρα.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι τρόποι σας κάποιες φορές, ίσως και να γίνονται επιθετικοί και άκομψοι προς το άτομο που θέλετε. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με γεγονότα από το παρελθόν σας, που ακόμη σας επηρεάζουν.
Ελεύθεροι : Δεν θα βρείτε ησυχία αν δεν βάλετε την τελεία, σε αυτόν τον ερωτικό συσχετισμό που έχετε με κάποιον πρώην σας. Δεν θα οδηγήσει τελικά πουθενά και μόνο αλληλο – πληγώνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.