Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/08 Παρασκευή Α

taro-ilios

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 25/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν θα βρείτε καμία τελικά ησυχία, από το παρελθόν σας, αν δεν βάλετε ένα όριο σε όλα αυτά που κάνετε μαζί. Παράλληλα θα πρέπει και με κάποιον τρόπο να προστατέψετε
Ελεύθεροι : Δεν σας πειράζει, που όλοι οι γύρω σας έχουν σχέση ή οδεύουν σε γάμο. Εσείς τα έχετε περάσει όλα αυτά και το μόνο που σας νοιάζει … είναι να βρείτε την ισορροπία σας σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Μην προσπαθείτε να πείσετε κάποιον από το παρελθόν σας, να ξεχάσει απλά τα παλιά, και να σας δώσει μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, για να γίνετε ζευγάρι. Αυτό είναι παθητική συμπεριφορά.
Ελεύθεροι : Από τα τέλη αυτού του μήνα και μετά θα έχετε πολλές νέες και σημαντικές γνωριμίες, που θα σας πλησιάσουν πρώτα σε φιλικό επίπεδο και λίγο πιο μετά … οι έρωτες θα ξεχωρίσουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι πεποιθήσεις και οι αξίες σας, δεν μπορούν εύκολα να γίνουν αντιληπτές από κανέναν. Δεν χρειάζεται όμως να το προσπαθήσετε, καθώς το άτομο που σας αγαπάει, έχει καταλάβει αυτά που θέλετε.
Ελεύθεροι : Οι σκέψεις σας είναι μόνο γύρω από το παρελθόν και κάποιον άνθρωπο που ξέρετε ότι και αυτός ακόμη σας θέλει, αλλά οι καταστάσεις και οι φιλοσοφίες είναι διαφορετικές.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Με την εποχή να αλλάζει, εσείς θα έχετε μια πολλή πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που θα σας κάνει και πιο χαλαρούς … μέσα στην σχέση και την οικογένεια σας.
Ελεύθεροι : Δεν θα δώσετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σας, σε προσωπικότητες που έχουν αποδείξει ότι έρχονται και φεύγουν από την ζωή σας, όποτε και όπως θέλουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Το Άρμα

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν πολλές εκπλήξεις… για εσάς και την οικογένεια σας αλλά και τα εργασιακά σας δεδομένα. Ειδικά εσείς που θέλετε να παντρευτείτε, πολύ πιθανόν να το καταφέρετε μέσα στο Φθινόπωρο.
Ελεύθεροι : Υπάρχει πλέον καλή διάθεση μέσα στις παρέες σας και ειδικά που τώρα έρωτες και ερωτοφιλίες μπλεγμένες έχουν ξεκαθαριστεί. Αυτό σίγουρα πια … σας έχει γίνει μεγάλο μάθημα.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Δύο Σπαθί

Δεσμευμένοι : Την καρδιά του συντρόφου σας, την έχετε κερδίσει, άρα δεν χρειάζεται να είστε παραπάνω πιεστικοί, για να πάρετε περισσότερα. Τώρα μόνο ο χρόνος θα σας φέρει και πιο κοντά … σαν ζευγάρι.
Ελεύθεροι : Οι καταστάσεις μέσα στην δουλειά και γενικά στα οικονομικά σας, έχουν κουράσει το μυαλό σας και μάλλον θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Ακόμη το Καλοκαίρι … τρέχει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.