Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 27/08 Δευτέρα Α

taro-sex

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 27/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Για ακόμη μια φορά, έχετε δώσει τις λάθος εντυπώσεις, στον άνθρωπο σας, ο οποίος αυτό που θέλει είναι να του πείτε την αλήθεια, εν σχέση με το παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας ψάχνει.
Ελεύθεροι : Σαφώς και υπάρχουν πάντα περιθώρια σε μια παγωμένη σχέση, όλα να διορθωθούν. Αν εσείς είστε μέσα σας έτοιμοι για μια επανασύνδεση τότε αυτόν τον καιρό κάντε την επόμενη σας κίνηση.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε βρει ακόμη τους σωστούς τρόπους, για να μείνετε πιο ήρεμοι μέσα σε αυτή την σχέση. Μάλλον κάτι έχει συμβεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.
Ελεύθεροι : Μπορεί να έχετε ερωτικά απορριφθεί από το άτομο που θέλετε, αλλά αυτό είναι μόνο μια προσωπική του στρατηγική που απλά θέλει να διαπιστώσει, αν πραγματικά θέλετε ή αν παίζετε.

astrologia-090

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, σας αναγκάζουν να λείπετε πολύ από την σχέση σας και να κάνετε και πολλά δρομολόγια. Αυτό ήδη έχει ενοχλήσει πολύ τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Είστε μέσα σε πολλά νέα πρόσωπα, και κάποιο μάλλον σας έχει τραβήξει το βλέμμα! Πιθανόν και να υπάρχει εδώ ένας κρυφός έρωτας, που από τις αρχές του Σεπτεμβρίου… να βρει τον δρόμο του!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη μιλήσει πιο αναλυτικά, στον σύντροφο σας για όλα αυτά που πρέπει άμεσα και μόνιμα πλέον να διορθωθούν μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες πάντως αστρολογικά σας ευνοούν.
Ελεύθεροι : Θέλετε να κάνετε ακόμη πολλά μέσα στην εργασιακή σας καθημερινότητα και ειδικά εσείς που έχετε και το δικό σας επάγγελμα, που δεν υπάρχει διάθεση και χρόνος για νέες ερωτικές ιστορίες.

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι καταστάσεις, οι εντάσεις και οι κόντρες… που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, δεν σας αφήνουν και να κάνετε και περισσότερο στο μεταξύ σας, σαν ζευγάρι!
Ελεύθεροι : Έχετε αποφασίσει να μείνετε μόνοι και χωρίς άλλα ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Μάλλον είναι πολλά αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, και δεν θέλετε να ρισκάρετε τα συναισθήματα σας και πάλι.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Εσείς έχετε πολλά να κάνετε μέχρι και τις αρχές του νέου μήνα, που θα σας κάνουν μαζί με τον σύντροφο σας, να πάρετε τελικές αποφάσεις, για γάμο – οικογένεια και γενικότερες σημαντικές αλλαγές.
Ελεύθεροι : Είστε ένα βήμα, μόνο μια σκέψη μακριά από αυτά που θέλετε να πείτε στον πρώην σας, και με την ευχή ότι θα ξανα-γυρίσει χωρίς αυτήν την φορά να έχει τις ίδιες αντιλήψεις όπως και στο παρελθόν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.