Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/08 Τρίτη Α

tarw-trelos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 28/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς είτε είστε μέσα σε σχέση, είτε είστε μόνοι σας, είναι ακριβώς το ίδιο πράμα. Δεν χάνετε ποτέ την ευκαιρία για να φλερτάρετε και να βρείτε νέες δραστηριότητες. Αυτό, ίσως και κάποια στιγμή κάποιος να πληγωθεί….!
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε χαθεί μέσα σε επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, να είστε βέβαιοι ότι από τον νέο μήνα, θα έχετε καλύτερα δεδομένα και σίγουρα θα βρείτε και ένα νέο ταίρι.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Τα άστρα είναι υπέρ σας, και μάλλον δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι κάτι ήδη αλλάζει μέσα στην ζωή σας. Εσείς που έχετε χωρίσει, είναι θέμα λίγου χρόνου … να είστε και πάλι ενωμένοι.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει πολλές και σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας, και μάλλον έχετε χορτάσει από αυτό. Υπάρχει η ανάγκη για άλλα πράματα πια διαφορετικά πλέον, πιο ουσιαστικά.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε μπερδευτεί ίσως και θυμώσει με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει λίγο το μέτρο μέσα στον δεσμό σας.
Ελεύθεροι : Έχετε δείξει με όλους τους τρόπους, την προσωπική σας αδιαφορία, σε φλερτ που ερωτικές προσκλήσεις, που έρχονται από τον κοινωνικό – επαγγελματικό σας κύκλο.

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είναι ποτέ επαρκής ο χρόνος και τα λόγια που έρχονται από την μεριά του αγαπημένου σας, για να αισθανθείτε ασφαλείς και ότι όλα σε βάθος χρόνου μπορούν και να καλυτερέψουν.
Ελεύθεροι : Από την ώρα που έχετε χωρίσει, ίσως εδώ και καιρό, δεν σας έρχεται καθόλου πια στην διάθεση η ανάγκη για να κάνετε και πάλι κάτι νέο με τους τόσους ανθρώπους που είναι γύρω σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

zwdia shmera

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κάποιες σοβαρές προτάσεις – ιδέες θέλει να σας αποκαλύψει ο σύντροφος σας, για το Φθινόπωρο. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα βρεθούν μέσα σε εκπλήξεις γύρω από γάμου ή και απόκτηση απογόνων.
Ελεύθεροι : Έχετε περάσει ένα από τα πιο δύσκολα Καλοκαίρια αλλά τώρα έχετε σκοπό όλες σας τις εκκρεμότητες να τις βάλετε επιτέλους σε μια σειρά. Αυτό περιλαμβάνει και κάποιες προβληματικές σχέσεις με φίλους – γνωστούς σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάτι που εδώ και καιρό σας ενοχλεί στα περιβάλλοντα και στην συμπεριφορά του ταιριού, σας τώρα που έχει λήξει και η πανσέληνος, μπορείτε εύκολα και με επιχειρήματα να του το πείτε.
Ελεύθεροι : Από τον Σεπτέμβριο θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο! Ίσως μέσα από όλους αυτούς, κάποιος να καταφέρει να κλέψει την δύσκολη σας καρδιά. Οι εκπλήξεις … θα είναι μεγάλες.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.