Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/08 Τετάρτη Α

taro-mythoi-alitheies

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 29/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν θα πρέπει να δώσετε και μεγάλη σημασία, σε υπερβολές και μικρο- παρεξηγήσεις, που έρχονται από την μεριά του περιβάλλοντος του συντρόφου σας. Υπομονή και όλα θα στρώσουν.
Ελεύθεροι : Είστε σε μια καλή διάθεση, και αυτό είναι κάτι που σας δίνει και την επικοινωνιακή ευχέρεια για να μιλήσετε πιο καθαρά και ανοιχτά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι λύσεις θα είναι εύκολες.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει για πολλά πράματα και προβλήματα μέσα στην σχέση σας υπομονή, αλλά τώρα έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε μέσα από προτάσεις για να έρθουν και οι λύσεις.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να γυρίσετε και πάλι στο παρελθόν, δεν σας συμφέρει μάλλον. Έχουν γίνει πολλά και σίγουρα τώρα ξέρετε που έχετε κάνει και εσείς τα λάθη και πως τώρα μπορείτε να τα διορθώσετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Από τον νέο μήνα, έχετε ήδη πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θέλετε να τις εφαρμόσετε και πάνω σε εσάς και πάνω στις εργασιακές σας σχέσεις. Φυσικά και μέσα στον δεσμό σας.
Ελεύθεροι : Δεν σας αφορά καθόλου θα εμπλακείτε και πάλι, σε μια νέα ερωτική υπόθεση, χωρίς μέλλον. Αυτά τα έχετε σίγουρα χορτάσει. Αναμένετε κάποια προσωπικότητα που θα έρθει, για να μείνει μόνιμα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Είστε αρκετά θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας, που όλο λέει και τάζει, αλλά ακόμη δεν έχετε δει κάτι καταλυτικό σαν πράξη. Αυτό θα σας δώσει και την αφορμή τις επόμενες ημέρες να του μιλήσετε.
Ελεύθεροι : Είσαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο άνθρωπος σας, έχει πάρει κάποιον άλλο δρόμο, μακριά από την σχέση σας. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το διαπιστώσετε, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς και όσα έχετε καταφέρει μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, ίσως και λίγο αυτόν τον καιρό να ζηλεύει. Μάλλον θα πρέπει να του εξηγήσετε κάποια πράματα!
Ελεύθεροι : Πολλές οι κατακτήσεις που είχατε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν έχετε βρει ακόμη το άτομο που μπορεί να σας κάνει να προχωρήσετε μαζί του σε κάτι πιο μόνιμο! Ο Σεπτέμβριος, πάντως έχει εκπλήξεις.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν είστε απόλυτα σύμφωνοι με την ζωή που κάνει το άτομο που αγαπάτε. Σαφώς και δεν μπορείτε να μιλήσετε αποτρεπτικά ή να τον εμποδίσετε, αλλά φυσικά και μπορείτε έμμεσα να τον συμβουλέψετε.
Ελεύθεροι : Έχετε ξεχάσει ευτυχώς, όλες τις δυσκολίες και τις παλιές ερωτικές σας στιγμές, με τον πρώην σας, και τώρα από τον νέο μήνα έχετε σκοπό να ψάξετε για ένα καινούργιο και ταιριαστό άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.