Ταρώ 31/05-06/06 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarw-taro

Ταρώ 31/05-06/06 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 31/05-06/06 Κριός: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα .

Να είστε αντικειμενικοί, Κριοί. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να θολώνουν το όραμά σας ή να σας κάνουν να αμφιταλαντεύεστε για τις αποφάσεις που παίρνετε αυτήν την εβδομάδα.

Η λογική και η καταγραφή των γεγονότων θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά, ποια βήματα θα ακολουθήσετε στη συνέχεια.

zodia-taro-45

Ταύρος: ο διάβολος ανάποδα

Τι σας κρατάει πίσω, Ταύροι;

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε τις δικαιολογίες και τις αναβολές για όσα σαφώς, πρέπει να γίνουν τώρα.

Έχετε μια δύσκολη απόφαση να πάρετε, αλλά μόλις το κάνετε, θα ανταμειφθείτε από την αίσθηση ελευθερίας που λαχταρούσατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ 31/05-06/06 Δίδυμοι: 9 των κυπέλλων

Τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα, Δίδυμοι! Θυμάστε πόσο καιρό θέλατε όλα όσα έχετε τώρα; Φροντίστε να απολαύσετε αυτήν τη στιγμή και να γιορτάσετε όλες τις επιτυχίες σας. Εκφράστε ευγνωμοσύνη για το παρελθόν και συνεχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

Καρκίνος: η κρίση

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει, Καρκίνοι. Η απόφαση που αντιμετωπίζετε τώρα, θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στις μελλοντικές σας προσπάθειες. Γι’ αυτό φροντίστε να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας σοφία καθώς σταθμίζετε τις επιλογές σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

chartomantia-098

Ταρώ 31/05-06/06 Λέων: 3 των ξιφών

Αφήστε πίσω το παρελθόν, Λέοντες. Ξεπηδάει στο πίσω μέρος του μυαλού σας ένας παλιός έρωτας, αλλά η μόνη αίσθηση που δημιουργεί, είναι πόνος. Συνεχίστε να προχωράτε, μείνετε επικεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνετε και μην ασχολείστε με τα περασμένα. Μην ξεχνάτε, πως προχωρήσατε στη ζωή!

Παρθένος: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αισθάνεστε υποτιμημένοι, Παρθένοι; Αν οι δεξιότητες και η εμπειρία σας δεν δέχονται της ανάλογης εκτίμησης στο τρέχον εργασιακό σας περιβάλλον, ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες. Ευκαιρίες που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή σας και θα αναγνωρίσουν όλα όσα έχετε να προσφέρετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 31/05-06/06 Ζυγός: ο βασιλιάς των ξιφών

Ζητήστε λογικές συμβουλές από κάποιον που εμπιστεύεστε, Ζυγοί. Για να δείτε πιο καθαρά την κατάστασή σας, πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε μόνοι σας τρόπους αντιμετώπισης και να αναζητήσετε μια αμερόληπτη εξωτερική άποψη. Η συζήτηση μ’ έναν έμπιστο φίλο, θα σας βοηθήσει να δείτε την αλήθεια της κατάστασης.

Σκορπιός: η αυτοκράτειρα

Τα καλά νέα είναι στο δρόμο, Σκορπιοί! Ένα σχέδιο που ήταν εδώ και πολύ καιρό στην παραγωγή τελικά αποδίδει, αλλά η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη! Αντιθέτως, μόλις ξεκίνησε! Εστιάστε στο πώς μπορείτε να συνεχίσετε να καλλιεργείτε αυτήν την προσπάθεια και να στηρίζετε την ανάπτυξή της.

dream

Τοξότης: 4 των ξιφών, ανάποδα

Έχετε εξαντληθεί από την υπερβολική έκθεση στην οθόνη του υπολογιστή σας, Τοξότες; Μια ψηφιακή αποτοξίνωση θα σας έκανε καλό! Περάστε περισσότερο χρόνο στη φύση αυτή την εβδομάδα και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας καθώς απολαμβάνετε την ηρεμία σας. Τα εισερχόμενα μηνύματα…. μπορούν να περιμένουν.

Αιγόκερως: ο άσσος των κυπέλλων

Αγκαλιάστε μια νέα προσωπική σύνδεση, Αιγόκεροι. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο έρωτα είτε για μια όμορφη φιλία, ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας τώρα! Πού σας πηγαίνει αυτό; Δεν είναι υποχρεωτικό να το γνωρίζετε από τώρα. Απλά κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή καθώς απολαμβάνετε τον ενθουσιασμό της γνωριμίας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος: ο ακόλουθος των ράβδων

Δείτε πού σας πηγαίνει ο άνεμος, Υδροχόοι. Αγκαλιάστε ένα απρογραμμάτιστο σχέδιο και διατηρήστε θετική στάση καθώς εκμεταλλεύεστε νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας αυτήν την εβδομάδα. Είναι εντάξει να μην ξέρετε ακριβώς ποιος θα είναι ο τελικός σας προορισμός…. όσο απολαμβάνετε τη διαδρομή.

Ιχθείς: ο ερημίτης

Απορρίψτε κάθε είδους πρόσκληση αυτή την εβδομάδα, Ιχθύες. Όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας, αλλά είναι προτιμότερο να μείνετε μέσα αν δεν θέλετε να συναναστραφείτε με κανέναν αυτήν τη στιγμή. Απολαύστε λίγες στιγμές παρέα με τον εαυτό σας χωρίς να δώσετε σε κανέναν περαιτέρω εξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia