Ταρώ 31/07-06/08 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 31/07-06/08 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 31/07-06/08 κριός : ο διάβολος.

Μην είστε παρορμητικός, Κριέ. Παρόλο που θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι επειδή αισθάνεστε καλά αυτή τη στιγμή, θα ήταν προς το συμφέρον σας να είστε πιο προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας.

Και θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Μην προκαλείτε δράμα ή μην είστε απερίσκεπτος επειδή βαριέστε αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των ξιφών, ανάποδα

Μην διστάζετε Ταύρε. Αν σκέφτεστε τις επιλογές σας για πολύ καιρό, θα χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε.

Μην αφήνετε άλλο χρόνο να περάσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να αποκτήσετε περισσότερο άγχος και σύγχυση. Σκεφτόσασταν εδώ και αρκετό καιρό! Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ 31/07-06/08 δίδυμοι: η αρχιέρεια

Μην αγνοείτε το ένστικτό σας, Δίδυμε. Αφήστε την εσωτερική σας σοφία να πρωτοστατήσει και να σας καθοδηγήσει στις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που είναι δελεαστικό να αναζητήσετε τη συμβουλή των άλλων για να μειώσετε την πίεση που νιώθετε, αυτό θα σας προκαλέσει μόνο περιττή σύγχυση. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

καρκίνος: 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Τι σας λείπει, Καρκίνε; Αν βιώνετε ένα γκρινιάρικο αίσθημα δυσαρέσκειας ή δεν σας είναι όλα αρκετά, τότε ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις προσωπικές σας αξίες, ειδικά όταν πρόκειται για τον ορισμό της επιτυχίας. Όλα μπορεί να φαίνονται τέλεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αν δεν έχουν βάθος, τότε τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματική σημασία. Ευθυγραμμιστείτε ξανά με τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

xartomanteia

λέων: 4 των ξιφών

Πάρτε το χρόνο σας, Λέοντα. Πριν κάνετε την επόμενη μεγάλη σας κίνηση, είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που μπορείτε να εκτελέσετε με ρεαλισμό. Δεν είναι η ώρα για παρορμητικές ή απερίσκεπτες κινήσεις. Αυτή την εβδομάδα σκεφτείτε προσεκτικά και μεθοδικά.

παρθένος: η δύναμη, ανάποδα

Να είστε πιο ευγενικός με τον εαυτό σας, Παρθένε. Έχετε παρατηρήσει πόσο σκληρά μιλάτε στον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα; Μη δίνετε πλέον τόση δύναμη στον σκληρό εσωτερικό σας κριτή, γιατί το μόνο που κάνει είναι να κλονίζει την αυτοπεποίθησή σας. Εστιάστε περισσότερο στις νίκες και σε όσα κάνετε σωστά.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 31/07-06/08 ζυγός: 10 των ράβδων

Ζητήστε βοήθεια, Ζυγέ. Αντί να σας κυριεύουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας, αφεθείτε σε μια απλή λύση: μοιραστείτε τις εργασίες σας με τους άλλους! Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε τη βοήθειά τους. Θα ανακουφιστείτε!

σκορπιός: 7 των ράβδων

Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας Σκορπιέ. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι αυτό που θέλετε είναι ανόητο, περιττό, παράλογο ή ακόμα και υπερβολικό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το πώς νιώθετε ή μ’ αυτό που επιθυμείτε, γι’ αυτό να είστε σταθεροί και μην κάνετε πίσω. Αν οι ανάγκες σας δεν μπορούν να καλυφθούν εδώ, φροντίστε να τις καλύψετε από αλλού.

μελλοντολόγος

τοξότης: 3 των ξιφών, ανάποδα

Ξέρετε ότι κάτι πρέπει να τελειώσει. Γιατί λοιπόν το κρατάτε τόσο σφιχτά Τοξότη; Είναι εύκολο να πούμε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρόκειται να γίνει πιο εύκολο από ό,τι είναι τώρα, οπότε κάντε τη χάρη στον εαυτό σας να ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτή την εβδομάδα.

αιγόκερως: ο κόσμος ανάποδα

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας, Αιγόκερε. Προτού επιβεβαιώσετε οτιδήποτε ή πατήσετε αποστολή σε οποιοδήποτε έγγραφο αυτήν την εβδομάδα, ρίξτε μια τελευταία λεπτομερή ματιά για να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Σιγουρευτείτε πως τίποτα δεν θα επιστρέψει για να σας στοιχειώσει!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρώ 31/07-06/08 υδροχόος: 6 των ράβδων, ανάποδα

Απελευθερώστε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας, Υδροχόε. Όλοι αντιμετωπίζουν θέματα που κλονίζουν την αυτοπεποίθησή τους κάποια στιγμή. Το σημαντικό είναι πώς θα τα ξεπεράσετε. Αν κάνατε ένα λάθος, αποδεχτείτε το, μάθετε απ’ αυτό… και προχωρήστε.

ιχθύες: 10 των κυπέλλων

Αν νιώθετε καλά, κάντε περισσότερα, Ιχθύες. Έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς και τις αποφάσεις σας; Η απάντηση είναι όχι! Και ούτως ή άλλως, οι δικοί σας άνθρωποι θα σας αγαπήσουν και θα σας στηρίξουν ό,τι κι αν γίνει. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας. Αν αυτό που κάνετε σας ικανοποιεί, τότε αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw