Τα βαθιά συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια 02-03/05

didaskalia-planitwn-afroditi

Τα βαθιά συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια 02-03/05 .

Τα βαθιά συναισθήματα 2 Μαΐου : Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας  .

Θα βουτήξετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια τώρα, για να καταλάβετε τις καταστάσεις, τους άλλους και τον εαυτό σας.

Αν έχετε προσπαθήσει να καταλάβετε τα βαθύτερα κίνητρα και τη δυναμική όσων συμβαίνουν στη ζωή σας, θα υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη τώρα. Το φως μπορεί τελικά να φωτίσει τις σκιές που αποφεύγατε καθώς και τη διεισδυτική σας αντίληψη.

zodia-taro-45

Θα βρείτε έναν τρόπο να διατυπώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να εκφραστείτε με έναν τρόπο που είναι ασυνήθιστα ισχυρός ή έντονος (οπότε προσέξτε τον τρόπο έκφρασής σας). Αυτή η διέλευση μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να αποβάλλετε παλιές φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας.

Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης. Αυτή είναι η μόνη ακριβής διέλευση, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής είχε περάσει από αυτήν την περιοχή πριν από δύο μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

3 Μαΐου – Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας (22:26 μ. Ταύρου / Ιχθύων)

Η τέχνη, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η πίστη έχουν τη δυνατότητα να ρέουν ελεύθερα τώρα. Η δημιουργική σας μούσα…. σας ψιθυρίζει στο αυτί αν και θα χρειαστείτε δουλειά, για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε κάτι απτό. Κοινωνικά και ρομαντικά, τα πράγματα θα λειτουργούν ομαλά – ίσως και λίγο μαγικά- οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι γι’ αυτό που πραγματικά θέλετε.

Μπορεί να είναι μια εποχή ευμάρειας και αφθονίας (σε όλους τους τομείς της ζωής) … αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος της υπερβολής στα οικονομικά και τις σχέσεις. Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας μπορούν να αναδειχθούν μ’ αυτήν τη διέλευση, αλλά μην την ξοδέψετε μόνο για τη δημιουργία της εξωτερικής σας γοητευτικής εμφάνισης. Αφήστε την ουσία της εσωτερικής σας ομορφιάς και του αγνού σας πνεύματος να λάμψει…. μέσα από την εμφάνιση και τους τρόπους σας!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

tarw-taro-xartomanteia

3 Μαΐου : Σελήνη Εντός Ορίων (03:20 μ. Υδροχόου)

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν το φεγγάρι είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, ή απομονωμένη. Μπορεί να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ή μια δύσκολη ενέργεια για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε. Όταν η Σελήνη έρχεται εντός των ορίων, επιστρέφετε συνήθως στην κανονικότητά σας.

Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή. Η Σελήνη θα γυρίσει Εκτός Ορίων (OOB) σε περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος