Τα λάθη που επιστρέφουν για να σας «δαγκώσουν» 13-14/08

zwdio-tayros

Τα λάθη που επιστρέφουν για να σας «δαγκώσουν» 13-14/08 .

Τα λάθη που επιστρέφουν : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται με τον αστεροειδή Εστία.

Μπορείτε τώρα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να χαλαρώσετε από τα έντονα ενδιαφέροντά σας. Αποδεχτείτε την κυρίαρχη τάση….βρείτε το ρυθμό σας και αφήστε την απαλότητα να αγκαλιάσει την καρδιά σας.

Παρασκευή και Σάββατο ο Ήλιος από τον Λέοντα, προχωράει σε μια αντίθεση με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας το πρωί της Κυριακής, αντανακλώντας τα συμπεράσματα της πανσελήνου της Πέμπτης.

zodia-taro-45

Είναι τα προηγούμενα λάθη σας που επιστρέφουν για να σας «δαγκώσουν». Δεν θα είναι όμως δυσοίωνο το αποτέλεσμα. Κλείνουν οριστικά καταστάσεις και μπαίνουν τα θεμέλια για το μέλλον σας – με λίγο δράμα φυσικά! Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη των Ιχθύων μετακινείται από την αντίθεση στον Ερμή σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό.

Συνδυάστε το με την ενέργεια της αντίθεσης Ήλιου/Κρόνου και τη διάθεση που οδηγεί στην κατανόηση και στην καινοτομία… με έναν τρόπο που εδραιώνει τα σχέδιά σας. Ίσως προκύψουν κάποια νέα που θα σας δώσουν μια διαφωτιστική αποκάλυψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Τα λάθη που επιστρέφουν για να σας «δαγκώσουν» 13-14/08 .

Ο επίσης ενεργός μέχρι την Κυριακή Άρης στον Ταύρο, τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (ακριβώς το απόγευμα της Κυριακής) και η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει τρίγωνο με τον Δία (σε εξέλιξη). Σχεδιάζουμε κι ενεργούμε δημιουργικά…αποτελεσματικά και δυνατά. Με ΕΝΤΟΝΗ επιθυμία, εξυπνάδα και μεγάλη διέγερση.

Με πάθος, ζωντάνια, απόλαυση. Η ζωή αλλάζει. Δημιουργείστε κάτι! Ίσως λίγο σκοτεινό, αλλά με την έννοια της σκοτεινής κωμωδίας. Δηλαδή έξυπνα. Μας αρέσει να μας πιέζουν μερικές φορές, έτσι δεν είναι; Κυριακή πρωί, η Σελήνη των Ιχθύων κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μετά προχωράει για ένα εξάγωνο στο μεσοδιάστημα του τριγώνου Άρη και Πλούτωνα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τα λαθη που επιστρέφουν για να σας «δαγκώσουν» 13-14/08 .

Επικρατεί πρωινή αλλά και απογευματινή απόλαυση! Παράξενα ευχάριστη και ικανοποιητική! Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, καθώς ο Ερμής κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό.

Πρακτική, αλλά κερδοφόρα όψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κέρδος αφορά, απαραίτητα τα χρήματα. Στη συνέχεια, η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό και τριγωνίζει την Αφροδίτη, προχωρώντας σε μια σύνοδο με τον Δία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι σίγουρα μια ενθαρρυντική βραδιά! Να περιμένετε άφθονη συναισθηματική ενέργεια.. και σωματική εξάντληση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098