Τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς είναι εδώ

imerisies-19314-oneirokriths

Τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς είναι εδώ .

Τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα : «Μια ισχυρή ευθυγράμμιση ολοκληρώνεται το 2020»

Έχουμε επιζήσει επίσημα σχεδόν όλοι μας, από τα αστρολογικά φαινόμενα του 2020. Ο Νοέμβριος ήταν ένας ταραχώδης μήνας, με την ολοκλήρωση τριών σημαντικών πλανητικών ανάδρομων περιόδων. Την ανακοίνωση της εποχής των φθινοπωρινών/χειμερινών εκλείψεων, με την πανσέληνο στους Διδύμους.

Προσέξτε όμως…γιατί ο Δεκέμβριος είναι έτοιμος να προσφέρει μερικές από τις πιο εξαιρετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις…και ισχυρές σεληνιακές φάσεις της χρονιάς μέχρι στιγμής, καθιστώντας την εορταστική αστρολογία του 2020, ιδιαίτερα αξιοσημείωτη.

zodia-taro-45

Η εποχή του Υδροχόου σημαίνει σημαντικές αλλαγές γι’ αυτά τα ζώδια

Καθώς ξεκινάμε το μήνα Δεκέμβριο, θα συνεχίσουμε να ξεφεύγουμε από την ασταθή ενέργεια της έκλειψης πανσελήνου της 30ης Νοεμβρίου που μας οδηγεί πανηγυρικά, στον τελευταίο μήνα της χρονιάς.

Επίσης η εποχή του φλογερού Τοξότη θα είναι σε πλήρη ισχύ το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και θα μας εμπνεύσει να προσεγγίσουμε φίλους που ζούνε μακριά, να αγκαλιάσουμε την αισιοδοξία και τη ζεστασιά… ακόμη και μέσα στο ψυχρό χειμωνιάτικο σκοτάδι.

Ο Δεκέμβριος φέρνει επίσης ένα από τα πιο αναμενόμενα αστρολογικά γεγονότα της δεκαετίας, γνωστό σαν «η Μεγάλη Σύνοδος» στον Υδροχόο. Αυτή η ισχυρή ευθυγράμμιση ολοκληρώνει τη χρονιά, με την επαναστατική ενέργεια της αλλαγής! Κι όλα τα ζώδια θα την νιώσουν!

μελλοντολόγος

Εισροή της άγριας ενέργειας του Τοξότη

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Δεκέμβρη, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της εποχής του Τοξότη, που μας εμπνέει να νιώσουμε πιο ελεύθεροι και να αγκαλιάσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα – ακόμα και αν η πανδημία ακύρωσε τα συνηθισμένα μας σχέδια.

Την 1η Δεκεμβρίου, παίρνουμε μια ακόμη εντονότερη δόση ενέργειας του Τοξότη, καθώς ο πλανήτης Ερμής που εστιάζει στην επικοινωνία μπαίνει στη σφαίρα του, καλώντας μας να πούμε την αλήθεια μας, να αναζητήσουμε νέα γνώση και να ανεβάσουμε το ηθικό και τη διάθεσή μας, τις επόμενες εβδομάδες.

Αλλά δεν υπάρχει μόνο η ενέργεια του Τοξότη αυτόν τον μήνα! Θα έχουμε μία πανίσχυρη Νέα Σελήνη / Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στα μέσα του μήνα, ακολουθούμενη από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 15 Δεκεμβρίου.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς είναι εδώ .

Με τη ρομαντική Αφροδίτη εδώ για το υπόλοιπο της χρονιάς, που ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ήλιο και τον Ερμή σ’ ένα μέρος αυτού του ταξιδιού, θα νιώσουμε πιο τολμηροί και θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες ερωτικές εμπειρίες!

Η ελπιδοφόρα Νέα Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου είναι το αποκορύφωμα της βασιλείας του Τοξότη αυτό το μήνα. Με τον Ήλιο και τη Σελήνη να ευθυγραμμίζονται στη σφαίρα του Τοξότη, ρίχνουμε το τόξο και τα βέλη μας κατευθείαν στα αστέρια, με στόχο τις υψηλότερες φιλοδοξίες μας.

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης / Ηλιακής ‘Έκλειψης μας εμπνέει να στραφούμε μέσα μας, για να εξετάσουμε τις προσωπικές φιλοσοφίες και τις πνευματικές μας πεποιθήσεις, από μια νέα προοπτική.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/12 Ερωτική ατμόσφαιρα – Θετικές ειδήσεις

zwdia-tarw-zodia-19

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι πραγματικά χαοτικές! Επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ορίσετε τις συνηθισμένες προθέσεις σας για τη Νέα Σελήνη. Είναι όμως μια ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε πώς έχουν αλλάξει οι απόψεις σας το 2020. Αφήστε αυτήν την ενδοσκόπηση να σας καθοδηγήσει, καθώς περιηγείστε στις αλλαγές που προκαλούνται απ’ αυτή την έκλειψη.

Ενεργειακές μετατοπίσεις για τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο

Η αστρολογική ενέργεια του Δεκεμβρίου αρχίζει να μετατοπίζεται στο δεύτερο μισό του μήνα και χαρακτηρίζεται από τις πλανητικές εισόδους του Ερμή, του Δία και του Κρόνου.

Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο στις 16 Δεκεμβρίου ακολουθούμενος από τον Δία στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτή η διπλή πλανητική μετάβαση στον αέρινο Υδροχόο εισάγει αυτό που ορισμένοι αστρολόγοι αποκαλούν « Εποχή του Υδροχόου»….και είναι μεγάλη υπόθεση. Μια μέρα αργότερα στις 20 Δεκεμβρίου, ο γρήγορα σκεπτόμενος Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας τη δεύτερη αλλαγή του μήνα και την επίσημη διάλυση της ενεργητικής βασιλείας του Τοξότη.

Αυτή η τοποθέτηση μάς βοηθάει να αποκτήσουμε πιο πρακτικούς στόχους και μας εμπνέει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την καινούργια χρονιά.

zwdia-taro-astra

Η Μεγάλη Σύνοδος και Η Εποχή του Υδροχόου

Αμέσως μετά την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, αυτοί οι δυο πλανήτες θα συναντηθούν στις 21 Δεκεμβρίου για να σχηματίσουν αυτό που είναι γνωστό σαν η Μεγάλη Σύνοδος στην αστρολογία – μια σπάνια πλανητική σύνοδος που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 20 χρόνια.

Αυτή η ιδιαίτερη ευθυγράμμιση στον Υδροχόο ωστόσο, θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια! Γι’ αυτό πολλοί αστρολόγοι θεωρούν ότι είναι η αυγή της Εποχής του Υδροχόου. Οι αστρολόγοι αναμένουν τα αποτελέσματα αυτής της εκδήλωσης όλη τη χρονιά.

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι κοινωνικοί πλανήτες που ελέγχουν θέματα ανάπτυξης και δομής, οπότε όταν ενώνονται για να σχηματίσουν τη Μεγάλη Σύνοδο, θα σηματοδοτήσουν συλλογικές τροποποιήσεις.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Με αυτούς τους δυναμικούς πλανήτες που ενώνουν τις δυνάμεις τους στο συλλογικό αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, θα αγκαλιάσουμε τους μη συμβατικούς τρόπους σκέψης και θα επικεντρωθούμε στην εργασία του κοινωνικού συνόλου. Αυτή η ευθυγράμμιση θα μας επηρεάσει τα επόμενα χρόνια, οπότε δώστε προσοχή σε όλα τα θέματα που σας παρουσιάζονται τώρα.

Η εποχή του ρεαλιστή Αιγόκερω ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου

Την ίδια ημέρα με τη Μεγάλη Σύνοδο, θα βιώσουμε έναν άλλο ξαφνικό έλεγχο, καθώς ο Ήλιος αφήνει τον άγριο Τοξότη και μπαίνει στον πραγματιστή Αιγόκερω, ξεκινώντας την εποχή του Αιγόκερω για το 2020. Η εποχή του Αιγόκερω μας καλεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να επικεντρωθούμε στην οικονομική μας ασφάλεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή με τους επαγγελματικούς σας στόχους, να χαρτογραφήσετε τον προσωπικό σας προϋπολογισμό και να δημιουργήσετε μια σοβαρή στρατηγική, για κάθε Πρωτοχρονιάτικη πρόθεση. Σκεφτείτε αυτήν την ενέργεια σαν μια κοσμική κλωτσιά, για να μπορέσετε να ελέγξετε τον εαυτό σας καθώς ολοκληρώνεται η χρονιά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/12 Ερωτική ατμόσφαιρα – Θετικές ειδήσεις

xartomanteia

Μια ζεστή Πρωτοχρονιάτικη πανσέληνος στις 29 Δεκεμβρίου

Τέλος, λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ζήσουμε την απαλή αλλά πανίσχυρη πανσέληνο του Δεκεμβρίου 2020 στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η πανσέληνος τελειώνει τη χρονιά, με μια συμπαθητική πινελιά κι ένα τεράστιο κύμα συναισθημάτων.

Είναι μια ιδανική στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και να απολαύσετε ελεύθερα, όλα τα συναισθήματά σας. Η φετινή χρονιά, έφερε μερικά από τα πιο μεταμορφωτικά πλανητικά γεγονότα της δεκαετίας! Γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα…πριν ξεκινήσουμε το ουράνιο δράμα, της ολοκαίνουργιας χρονιάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot