Τα μοιραία λαθη των γυναικών

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

             Πρώτα ερωτικά ραντεβού – Τα 15 μοιραία λάθη των γυναικών

 

Έχετε γνωρίσει κάποιον άντρα και θέλετε να τον εντυπωσιάσετε στο πρώτο,  και σε συνέχεια στα επόμενα ραντεβού…ή ακόμα μετά από επαναπροσέγγιση, ή έστω θέλετε να ξαναζεστάνετε το κλίμα  μεταξύ σας….? Τότε κάντε τα σωστά βήματα…και σίγουρα θα είναι δικός σας οικειοθελώς

 

1) Από την πρώτη κιόλας επαφή… δείξτε την θετικότητα σας….ακόμα και αν δεν θα σας αρέσει το αυτοκίνητο του, ακόμα και αν  το εστιατόριο που θα σας πάει δεν είναι και η καλύτερη επιλογή… βρείτε κάτι έξυπνο και χαριτωμένο να πείτε.. θα τον ανακουφίσετε, και θα δηλώσετε τους καλούς σας τρόπους.

 

2) Κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν χρειάζεται να αναφέρετε με πόσους στο παρελθόν έχετε δημιουργήσει ερωτική σχέση ή έστω κάτι ανάλαφρο. Οι άντρες, από περιέργεια και σύγκριση, έχουν την τάση να ρωτάνε για τους πρώην ανταγωνιστές τους. Αποφύγετε διακριτικά την απάντηση και, σίγουρα μην κάνετε το ίδιο λάθος…η ‘υπερβολική’ απάντηση που θα πάρετε .. θα σας απογοητεύσει..

zodia-taro-45

 

3) Εν συνεχεία του Νο2, αποφύγετε να του δηλώσετε, ότι σε κάποια πράματα, μοιάζει ή σας θυμίσει τον πρώην σας. Αυτός είναι ο παρόν…. και επιθυμεί  να γίνει ο επόμενος σας σύντροφος… μην τον συγκρίνετε.. τον μειώνετε άθελα σας.

 

4) Αποφύγετε την ώρα που είστε μαζί, να μιλάτε συνέχεια στο κινητό, να στέλνετε μηνύματα ή να δέχεστε κλήσεις από γνωστούς σας. Ο άνθρωπος απέναντι σας, είναι εκεί και θέλει την πλήρη προσοχή σας…. οι υπόλοιποι αργότερα. Βάλτε το καλύτερα στο αθόρυβο…. και ελέγχετε το διακριτικά.

 

5) Μην δώσετε αναφορά, για τους ιδιαίτερους λόγους που έχετε χωρίσει από τον πρώην σύντροφο σας, και το τι έκταση πιθανόν να πήρε η τότε κατάσταση. Δεν αφορά κανέναν πια.

6)  Κάντε του ένα κομπλιμέντο για το ντύσιμο, την σωματοδομή του, το κούρεμα του….. ή κάτι ‘ έξυπνο’ που υπάρχει στη εξωτερική του εμφάνιση. Όλοι οι άντρες έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης για την περιβολή τους, από μια γυναίκα… που σίγουρα ξέρει καλύτερα.

 

7) Ρωτήστε τον για την δουλειά του, και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον να μάθετε λεπτομέρειες για αυτήν. Όλοι οι άντρες αρέσκονται να μιλάνε άλλωστε για τα επαγγελματικά κατορθώματα τους.

 

8) Φροντίστε η εμφάνιση σας, να είναι τόσο θηλυκή και περιποιημένη τόσο….  όσο να τραβήξει το αρσενικό του ένστικτο, αλλά χωρίς να προσβάλει την παρουσία του σαν άντρα στον χώρο που συνεβρίσκεστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

9) Αποφύγετε να σηκώσετε τον τόνο της φωνής σας ή να κάνετε έντονες χειρονομίες, αν σε περίπτωση έχετε αντίρρηση ή διαφωνείτε με τα λεγόμενα τους…. εν τέλη χαμογελάστε και προσπεράστε το. Οι άντρες αντιλαμβάνονται ενστικτωδώς… την χειρονομία.. σαν απειλή.

 

10) Την ώρα της πληρωμής…. αφήστε τον να σας κεράσει το πρώτο ή τοδεύτερο γεύμα – έξοδο. Ωστόσο για λόγους ευγενείας, ρωτήστε τον αν θα ήθελε να δώσετε και εσείς ένα ποσό. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η πρόταση σας.

 

11) Αν θελήσει να σας πάρει η να σας φέρει στο σπίτι σας, επιτρέψτε του το… αν τον γνωρίζετε μόνο. Το αυτοκίνητο για τους άντρες είναι το δεύτερο σπίτι τους… και αισθάνονται εκεί πολύ πιο άνετα… από το δικό σας.

 

12) Αποφύγετε να μιλήσετε με λεξιλόγιο slang, ή να χρησιμοποιήσετε εκφράσεις – προτάσεις που δεν τιμούν τον εαυτό σας αλλά και  τον άντρα που έχετε δίπλα σας. Επίσης μην μασάτε τσίχλα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

13) Μην  μιλήστε ιδιαίτερα και πολύ για τον καλό  εαυτό σας, τις ιδιαίτερες ικανότητες σας, ή την επιτυχία στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι άντρες  θεωρούν ότι τους κλέβετε την δόξα. Αφήστε τον να τα ανακαλύψει μόνος του

 

14) Ζητήστε του, ευγενικά πάντα,  αν χρειάζεται… να σας βοηθήσει να ανέβετε ένα σκαλί, να προσπεράσετε ένα εμπόδιο. Για τους γνήσιους άντρες είναι αυτονόητο ότι  αυτά προσφέρονται προκαταβολικά σε μια κυρία.

 

15) Αποχαιρετίστε τον μια  εγκάρδια χειρονομία και ένα ζεστό χαμόγελο, και πάντα ευχαριστώντας τον για τον πολύτιμο χρόνο του και την θετική του διάθεση για τις ώρες που πέρασε μαζί σας.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε όλα τα ανωτέρω… βάλτε και την προσωπική σας νότα!