Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα απελευθερώνονται 29/11

evdomadiaies-5-11-5

Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα απελευθερώνονται 29/11 .

Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα : Η Αφροδίτη απέναντι από τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό .

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε τα «πράγματα» που δεν χρειάζεστε πια.

Είναι καιρός να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να τη μετατρέψετε σε νέους πόρους και περιουσιακά στοιχεία.

zodia-taro-45

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα καθαρίσετε τις ντουλάπες σας και θα πετάξετε τα σκουπίδια. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας ή κάτι άλλο σχετικά με την εμφάνισή σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι κάνετε διαφορετική εντύπωση στους ανθρώπους από αυτή που σκοπεύατε, και αυτό οδηγεί σε αναθεώρηση των κοινωνικών σας δεξιοτήτων.

Ή θα μπορούσατε να λάβετε σχόλια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που σας προκαλεί να αλλάξετε την εικόνα του εαυτού σας. Κάτι (ή κάποιος) που ήταν σημαντικό στη ζωή σας – σε σχέσεις, ευχαρίστηση, συνεργασίες, οικονομικά, περιουσιακά στοιχεία, ομορφιά ή εμφάνιση – είναι έτοιμο να το αφήσετε.

taro-provlepseis-01

Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα : Η Αφροδίτη απέναντι από τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό .

Ίσως χρειαστεί να πείτε αντίο σε κάποιον με τον οποίο ήσασταν κοντά επειδή η σχέση δεν λειτουργεί πια – ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματα που έχουν μπλοκαριστεί και να αφεθείτε σε μια σύνδεση με κάποιον .

Μπορεί απλώς να το αφομοιώσετε στο παρασκήνιο όπου δεν είναι πλέον “μπροστά και στο κέντρο”, ή ίσως χρειαστεί να κόψετε τους δεσμούς εντελώς. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι να εκφράσετε κάτι που ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω 01 Δεκεμβρίου 2023 έως 23-Δεκ-2023 .

Ο χαρούμενος, προσαρμόσιμος Ερμής ταξιδεύει μέσα από τον συμβατικό, δομημένο Αιγόκερω, αναδεικνύοντας την αναλυτική, εστιασμένη πλευρά του. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε τα έργα σας και για να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι πιθανώς καλύτερο να επιλέξετε την πειθαρχία από την απόσπαση της προσοχής.

Η επικοινωνία, οι ιδέες και η επίγνωση μπορεί να γίνουν σοβαρές, δομημένες, θεμελιωμένες και εκδηλωμένες τώρα. Απλώς μην τους αφήσετε να καταπιεστούν ή να λογοκριθούν. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε σοβαρό σχεδιασμό και οργάνωση για μελλοντικά έργα και στόχους.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

chartomantia-098

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε αυτά με τα οποία ασχοληθήκατε τον τελευταίο χρόνο περίπου. Τι έχεις μάθει? Ποιες πληροφορίες έχουν έρθει σε εσάς που σας οδήγησαν σε νέες κατευθύνσεις; Ποιους στόχους έχετε πετύχει και ποιους στόχους θέλετε να επιδιώξετε τώρα;

Ποιο σχέδιο δράσης απαιτείται για να σας πάει από εδώ ως εκεί; Μπορεί να είναι μια στιγμή που μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρή πραγματικότητα και δύσκολες αποφάσεις καλύτερα από ό,τι συνήθως. Επειδή ο Ερμής στον Αιγόκερω τείνει να είναι σοβαρός και πραγματικός, μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που είστε πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή στην αποθάρρυνση. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τακτικά διαλείμματα στη ρουτίνα σας για να ξεφύγετε και να συνδέσετε το κεφάλι σας σε μια διαφορετική προοπτική για λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098