Τα οικονομικά των ζωδίων βελτιώνονται το Καλοκαίρι

Τα οικονομικά των ζωδίων βελτιώνονται το Καλοκαίρι

 

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, ίσως είναι και δείκτης που θα φανερώσει τις οικονομικές ισορροπίες και εξελίξεις, για κάθε ζώδιο τις επόμενες εβδομάδες. Ο πλανήτης του εμπορίου και της κίνησης του χρήματος, δίνει μια εξαιρετική ώθηση από τώρα, σε όσους πραγματικά επιθυμούν να αλλάξουν την οικονομική τους πραγματικότητα, μαζί φυσικά και με την δική τους δυναμική.

 

Προβλέψεις για τα οικονομικά – επαγγελματικά όλων των ζωδίων:

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Είστε από τα πιο ανήσυχα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πάντα κάτι μαστορεύετε και εξελίσσετε. Αυτοί που είναι σε φάση σπουδών, θα έχουν επιτυχία και τα αποτελέσματα σίγουρα θα δικαιώσουν τις προσπάθειες τους. Όσοι εκ των πύρινων ψάχνουν για εργασία, το τέλος του Ιουνίου θα τους βρει με προτάσεις που θα ταιριάζουν στις προδιαγραφές τους. Νέες επιχειρήσεις, επεκτάσεις και επενδύσεις μπορούν, να αποφέρουν τα μέγιστα σε μικρά χρονικά διαστήματα.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 20 – 26 / 06

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Είσαστε οι άνθρωποι Θησαυροφυλάκια. Και με τον Δία από την Παρθένο να σας δίνει την εύνοια του, σίγουρα αυτό το Καλοκαίρι όλα μπορούν να βελτιωθούν, ακόμη και καταστάσεις που θεωρούνται ληγμένες. Αυτοί που θα θελήσουν να κάνουν μεγαλόπνοες αλλαγές, όπως να αλλάξουν κλάδο εργασίας ή θέση, θα έχουν πολλές ευκαιρίες και καλούς συνεργάτες να τους υποστηρίζουν. Μπλοκαρισμένα λεφτά – περιουσιακά, μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 18 – 23 / 06

 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι
Όλα γίνονται στην εποχή του ζωδίου που κυβερνά ο Ερμής. Άρα η τύχη και η δυναμική σας είναι πολλαπλασιασμένη εσάς των αερικών. Αυτοί που σκέφτονται να κάνουν κάτι νέο σε ξένα νερά, περιοχές, θα ήταν καλό να το μελετήσουν διπλά. Όσοι θα κάνουν ταξίδια μέσα στον Ιούλιο επαγγελματικής φύσεως, θα τους γίνουν αξιόλογες προτάσεις που δεν θα πρέπει να απαρνηθούν χωρίς να τις αναλύσουν πρώτα
Τυχερό χρονικό διάστημα: 01 – 12 / 07

 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Διαθέτετε το στυλ του καλού οικονομολόγου – επιχειρηματία, όταν δεν είστε απασχολημένοι με συναισθηματισμούς. Από την στιγμή που ο Ήλιος θα εισέλθει στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκύψουν, πολλές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι μάχιμοι στο στίβο των επαγγελματικών. Αυτοί που είναι σε νέα θέση εργασίας, λίαν συντόμως θα δουν την ανέλιξη τους να γίνεται πραγματικότητα.
Τυχερό χρονικό διάστημα: 05 – 10 /07