Τα πάθη βαθαίνουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται 10/12

eksagwno-afroditis-oyranoy

Τα πάθη βαθαίνουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται 10/12 .

Τα πάθη βαθαίνουν : Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας .

Τα πάθη είναι έντονα στις 10 Δεκεμβρίου καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τον ψηλό σκοτεινό ξένο της αστρολογίας. Η αγάπη είναι βαθιά όταν συναντιούνται η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας. Κάνουν τη ζωή σέξι, μυστηριώδη και πλούσια!

Ο Πλούτωνας κυβερνά όλα όσα είναι κρυφά και μυστικά: βαθιές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή μας, υλικός πλούτος και μεγάλο συναισθηματικό βάθος και ένταση.

zodia-taro-45

Μπορεί να βιώσετε κάτι δυσάρεστο στο οποίο δε θα έχετε κανένα έλεγχο, αποστροφή…ακόμη κι εμμονές, αυτό το διάστημα.

Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τα μάτια του Πλούτωνα! Τα αληθινά σας συναισθήματα είναι δέκα φορές πιο εμφανή….είτε πρόκειται για τη σχέση σας, έναν φίλο ή το αφεντικό σας.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και να οικοδομήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αυξηθεί η αξία σας! Τι πρέπει να περιμένετε λοιπόν στην ερωτική σας ζωή, με το εξάγωνο Αφροδίτης / Πλούτωνα;

zwdia-66

Κριός

Κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και κανένας δεν θα τα αποκαλύψει…εκτός αν το θελήσετε εσείς! Μια κρυφή ρομαντική συνάντηση, θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία σας. Μ’ αυτό τον τρόπο, τα βαθιά ασυνείδητα συναισθήματα και οι επιθυμίες σας, θα αναδυθούν στην επιφάνεια. Ένας μυστικός ευεργέτης μπορεί να επενδύσει στην καριέρα σας ή να πει μια καλή κουβέντα, για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας… και το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: το σεξαπίλ σας, χτυπάει «κόκκινο»! Αισθάνεστε σέξι και μυστηριώδεις κι αυτό θα προσελκύσει ένα γοητευτικό άτομο από τον κύκλο σας. Οι φιλικές συναντήσεις σας είναι ουσιαστικές και ειλικρινείς. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ζητήσετε υποστήριξη από κάποιον VIP για να ενεργοποιήσετε τα όνειρά σας.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι

Είστε το αγαπημένο παιδί του ζωδιακού, με τις δυνάμεις που υπάρχουν τώρα και αυτό σας δίνει τεράστια δύναμη και εμβέλεια. Χρειάζεται να γοητεύσετε κάποιον ώστε να επενδύσει στις φιλοδοξίες της καριέρας σας; Θα τον κάνετε να τρώει από το χέρι σας! Μήπως ψάχνετε για γάμο, παιδιά και κοινό τραπεζικό λογαριασμό; Όλα τώρα….είναι εφικτά!

Καρκίνος

Ο έρωτας, σας βγάζει από το καβούκι σας και σας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη! Έχετε εμμονή με τους μακρινούς ορίζοντες ή με κάποιο όμορφο και μυστηριώδη ξένο που φαίνεται να κρατά το κλειδί της ευτυχίας σας. Η ανάγκη σας για μια ουσιαστική, αναζωογονητική σχέση είναι ισχυρή τώρα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία σας. Για κάποιους ανοίγονται οικονομικές ευκαιρίες στο εξωτερικό ή σε εκδόσεις και διαφημίσεις.

Διαβαστε επισης: λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/12 Λόγια αγάπης από άντρα – Διάθεση για αλλαγές

tarw-taro-xartomanteia

Τα πάθη βαθαίνουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται 10/12 .

Λέων

Είναι τα μικρά πράγματα που σας κάνουν να ιδρώνετε! Για παράδειγμα, η λαχτάρα σας για αγάπη και συντροφικότητα. Θέλετε κάποιον να μοιραστείτε τις μικρές οικείες στιγμές σε καθημερινή βάση…όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Να είστε ειλικρινείς γι’ αυτά που επιθυμείτε. Το να έχετε εμμονή με την παραμικρή λεπτομέρεια της πιο πρόσφατης σεξουαλικής σας συνεύρεσης, δεν είναι χρήσιμο! Ένα δώρο ή κάποια προμήθεια… μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους στη δουλειά.

Παρθένος

Ο έρωτας, σας χτυπά την πόρτα! Είναι τόσο σέξι και δελεαστικός…. και η καρδιά σας χτυπά τόσο δυνατά….που φοβάστε ότι θα εκραγεί από το στήθος σας! Αν υπήρχε η καταλληλότερη στιγμή για ένα ζεστό ρομαντικό τετ α τετ, είναι τώρα. Κάποιος ξυπνά τα πάθη σας… και τα συναισθήματά σας ρέουν με ένταση και πάθος. Μπορείτε να το χειριστείτε? Ρισκάρετε!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας και η συνάντησή του με τον Πλούτωνα… αυξάνει τη σεξουαλικότητά σας! Σας διευκολύνει επίσης απίστευτα, για να κερδίσετε δύναμη και επιρροή. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη δουλειά, όπου απολαμβάνετε ιδιαίτερη χάρη αυτή τη στιγμή, το σπίτι και την οικογένειά σας ή το γυμναστήριο. Ένα φλερτ στο γραφείο, θα χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή!

Σκορπιός

Είστε τόσο καυτοί όσο δεν πάει…και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας! Και τώρα που κάποιος σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, σχεδιάζετε μια πονηρή γοητευτική επίθεση, για να τον κάνετε δικό σας. Ο τρόπος που μιλάτε τον ενθουσιάζει….και τον περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές. Επίσης μπορεί να συναντήσετε μια πολύ προσοδοφόρα επενδυτική ιδέα. Το σεξ είναι πολύ ικανοποιητικό τώρα.

taro-zodia-76

Τα πάθη βαθαίνουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται 10/12 .

Τοξότης

Το σπίτι σας, είναι κέντρο δραστηριοτήτων, τώρα! Το βλέμμα σας είναι επικεντρωμένο στο μεγάλο βραβείο… και θέλετε να το πάρετε σπίτι σας απόψε. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας είναι όμορφος και φιλόξενος. Τακτοποιήστε τον και γεμίστε τον με λουλούδια κι αρώματα. Μετά ετοιμαστείτε να απολαύσετε το θήραμά σας! Η έλξη και η γοητεία σας είναι ανυπέρβλητες….το ίδιο όμως και οι δαπάνες σας. Αγοράστε κάτι όμορφο για το σπίτι σας.

Αιγόκερως

Σαν ένας δυναμικός μάγος, μπορείτε να υπνωτίσετε τα πάντα γύρω σας αυτήν τη στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη! Μόλις πιαστεί κάτι στο μαγνητικό σας πεδίο, δεν έχει καμία πιθανότητα να ξεφύγει. Οι σκέψεις και τα λόγια σας έχουν μεγάλες δυνάμεις για να προκαλέσουν έρωτα – ή μίσος – στην οικογένεια και τους συναδέλφους. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση! Προσπαθήστε επίσης, να μην έχετε εμμονές για διάφορα πράγματα.

Διαβαστε επισης: λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/12 Λόγια αγάπης από άντρα – Διάθεση για αλλαγές

zodia-astra-tarot

Υδροχόος

Η αγάπη είναι βαθιά, ουσιαστική και μετασχηματιστική – ειδικά αν διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον αγαπημένο σας και ότι μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Τώρα υπάρχει πραγματική ενεργοποίηση! Κάποιος φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός…. και αυτό ξυπνά άγνωστα πάθη μέσα σας. Μια κερδοφόρα πρόταση….βρίσκεται στα χαρτιά.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα είναι βαθιά! Τώρα μπορείτε να μάθετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για έναν φίλο και πώς νιώθει για σας. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σας. Αυτό το άτομο μπορείτε να το εμπιστευτείτε; Μοιράζεστε κοινά όνειρα και ιδανικά; Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και η γοητεία σας, είναι στα ύψη. Γιατί να μην την χρησιμοποιήσετε για να έρθετε λίγο πιο κοντά;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia