Τα πάθη θα είναι εκτενώς φλογισμένα 10-11/04

imerisies-22314

Τα πάθη θα είναι εκτενώς φλογισμένα 10-11/04 .

Τα πάθη : Λίγο πριν ανατείλει το σαββατοκύριακο, η Σελήνη στους Ιχθύες προσεγγίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω για να σχηματίσουν εξάγωνο. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους ετοιμάζει μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα.

Η διάθεση γίνεται πιο σκυθρωπή, καθώς το άγνωστο προκαλεί μια ένταση σε μυαλό και σώμα…

Αυτή η βύθιση στο σκότος είναι η επαναφόρτιση που χρειάζεστε άπαντες. Να τη βιώσετε, για να γίνει η αναγέννηση. Υποταχθείτε!

zodia-taro-45

Το πρωί του Σαββάτου, ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Τα γρανάζια των αισθήσεών σας μειώνουν ταχύτητα, προκειμένου να κερδίσετε έδαφος σε μια ανωτέρου επιπέδου κατανόηση. Είναι καλή στιγμή για να σχεδιάσετε τις επόμενες δραστικές κινήσεις σας για πρόοδο. Η βεβαιότητα που επικρατεί, λειτουργεί ως ώθηση για να επεξεργαστείτε την καινούργια ατζέντα σας!

Η Αφροδίτη θα διανύσει το σαββατοκύριακο σε εξάγωνο με τον Δία. Θέλετε περισσότερα, τα θέλετε όλα. Η θεά της αρμονίας έχει βγει προς άγραν, αυξάνεται ο πόθος της από το κυνήγι… Ο Δίας στον Υδροχόο προάγει κάθε καινοτόμα επίθεση. Η μεταξύ τους όψη θα γίνει ακριβείας το μεσημέρι του Σαββάτου!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Το ίδιο βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό. Εκεί θα συμπράξει με τον Χείρωνα και τον Ερμή, ενώ ενδιάμεσα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή. Η δραστήρια και εύφλεκτη διάθεσή σας αποζητά την ικανοποίηση, σαν να εκτελεί μια αποστολή: Δεν είναι ραφιναρισμένη!

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που θα επιδρά όλο το διήμερο και θα γίνει ακριβείας μετά τη Νέα Σελήνη της Κυριακής. Η όψη εντείνει τη σφοδρότητα της ανάγκης για ικανοποίηση. Θα την νιώσετε ως απολαυστική και διασκεδαστική, είτε ως εκφοβιστική και υπερβολική. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έλεγχος, όπως και χειραγώγηση… Είναι καλή ιδέα να προστατεύσετε τον εαυτό σας, όταν τα πάθη είναι τόσο εκτενώς φλογισμένα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/04 Υποθέσεις του παρελθόντος εμφανίζονται

 

zwdia-zvdia-taro-00

Τα πάθη θα είναι εκτενώς φλογισμένα 10-11/04 .

Το πρωί της Κυριακής, ο Ερμής προωθείται με τη Σελήνη στον Κριό. Μια νέα μέρα, μια νέα αποτίμηση. Απολαύστε τις αναζωογονητικές προοπτικές που σας παράσχει. Οι αισθήσεις και οι διαθέσεις ευθυγραμμίζονται στις επιδιώξεις σας, με τη σοφία του σώματος. Αδειάστε τη σκέψη σας και συντονιστείτε με όσα προσπαθεί να σας πει όλο σας το είναι!

Το βράδυ της Κυριακής, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ήλιο στον Κριό σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Αμέσως σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και ενώνεται με την Αφροδίτη στο τετράγωνό της με τον Πλούτωνα. Παράλληλα ετοιμάζει ένα εξάγωνο με τον Δία. Όλη αυτή η πλανητική κινητικότητα είναι αίσια και τονωτική, σηματοδοτεί μια άνοδο στην ενέργεια και τις επιθυμίες… Οι αγνές απολαύσεις προκύπτουν από τον απλό σχεδιασμό και την προοδευτική δράση. Είναι έντονα φιλήδονες και ζωηρές – αλλά επεξεργαστείτε τις λίγο!

xartomanteia

Η διελκυστίνδα σε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι ο Πλούτων. Ο συνδυασμός των Ήλιου – Σελήνης – Αφροδίτης αποτελεί μια ευχάριστη και απλή εκκίνηση, που γίνεται σύνθεση και εμποδίζεται από τον Πλούτωνα που αναδύεται από τον Κάτω Κόσμο. Ο Δίας δρα ευεργετικά αλλά και μεγεθυντικά!

Αν ελλοχεύει μια σήψη, βιαιότητα ή διαφθορά, ο Δίας της προσδίδει ταχύτητα. Παράλληλα, παράσχει τη δύναμη να αποτραπεί ένα ολίσθημα. Εντοπίστε το ολίσθημα και αποτρέψτε το, είτε είναι σωματικό είτε διανοητικό. Μπορεί να είναι και τα δύο, βρείτε το και πράξτε τα δέοντα. Είναι τόσο απλό. Η υπερισχύουσα ενέργεια του Κριού είναι στη γραμμή εκκίνηση, μόλις παρθεί η απόφαση!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/04 Υποθέσεις του παρελθόντος εμφανίζονται

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα παθη θα είναι εκτενώς φλογισμένα 10-11/04 .

Η νέα αρχή της Νέας Σελήνης είναι παρούσα, με όλα όσα συνεπάγεται. Ανοίγετε έναν καινούργιο κύκλο, με τη συναισθηματική δέσμευση για δράση ετήσιας προοπτικής. Είναι Άνοιξη, όλοι κάνετε νέο ξεκίνημα. Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν!

Να περιμένετε να περάσει η Νέα Σελήνη, για να κάνετε δεσμεύσεις αγάπης. Διαβεβαιώστε ότι αυτό που ξεκινάτε, είναι «καινούργιο». Και τα παλιά μπορούν να ανανεωθούν, μόνο αν η αγάπη είναι αγνή και γνήσια και βιώσιμη. Μην αφιερωθείτε σε κάτι νεκρό, αναζητήστε την καινούργια ωριμότητα μετά τη Νέα Σελήνη!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot