Τα προσωπικά και συναισθηματικά αδιέξοδα βρίσκουν τον δρόμο τους

synodos-ermi-poseidwna

Τα προσωπικά και συναισθηματικά αδιέξοδα βρίσκουν τον δρόμο τους .

Τα προσωπικά και συναισθηματικά : 19 Δεκεμβρίου – Είσοδος Δία στον Υδροχόο (μέχρι τις 13 Μαΐου-2021)

Οραματιστείτε το μέλλον! Ήρθε η ώρα να φανταστείτε τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας και να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάτι καινούργιο. Αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη ενέργεια που μπορεί να φέρει ελπίδα, ενθουσιασμό και φιλία.

Οι φίλοι μπορούν να γίνουν σημαντικοί…και νέοι άνθρωποι να μπουν στη ζωή σας. Οι παλιοί φίλοι μπορεί να χαθούν…. αν έχετε ακολουθήσει διαφορετικές κατευθύνσεις.

zodia-taro-45

Η συμμετοχή σας σε ομάδες και οργανισμούς θα μπορούσε να αυξηθεί ή να αλλάξει. Μπορεί να αισθάνεστε προσκολλημένοι σε ανθρωπιστικές αιτίες, είτε θρησκευτικές/πνευματικές είτε πιο κοσμικές. Αυτή είναι μια εποχή που η κοινωνία, μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη ανησυχία σας.

Τόσο παγκοσμίως όσο και ατομικά, θα μπορούσαν να γεννηθούν νέες ιδέες για αλλαγές που κληροδοτούν τις μελλοντικές γενιές…. τις καλύτερες από τις τρέχουσες σοφίες σας και την πιο ειλικρινή αναγνώριση των αδυναμιών σας.

Το μειονέκτημα είναι…. ότι είναι επίσης ευκολότερο να αντιδράσουμε με αυτοδίκαιους πόθους για πράγματα που θα ωφελούσαν καλύτερα από μια πιο προσεκτική, μετρημένη απόκριση.

zodia-astra-tarot

Τα προσωπικά και συναισθηματικά αδιέξοδα βρίσκουν τον δρόμο τους .

Οι ομαδικές σκέψεις, μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους να παγιδευτούν στον ενθουσιασμό για κάτι που μοιάζει ιδανικό – εκτός αν δεν είναι τόσο θετικό για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο άλλο άκρο.

Ο Δίας μπορεί να είναι πολύ επικριτικός και κατηγορηματικός στην αναζήτηση της αλήθειας, της δύναμης και της βεβαιότητας. Σε συνδυασμό με τον επαναστατικό Υδροχόο, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σαν μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην αδικία .

Αλλά θα μπορούσε εξίσου εύκολα να παράγει έναν όχλο που ψάχνει έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να τον κατηγορήσει για τα προβλήματά του. Και στους εξιδανικευμένους κόσμους του Δία και του Υδροχόου, μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, να πούμε ποιος είναι.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/12 Ερωτική ατμόσφαιρα – Θετικές ειδήσεις

chartomantia-098

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σοφία και την προοπτική τόσο του Δία όσο και του Υδροχόου. Το κόλπο είναι να υπάρξει μια απόσταση, που δεν θα σας αφήσει να χάσετε τη σύνδεση με την ανθρώπινη συμπόνια .

Να βρείτε ένα κοινό έδαφος με τους άλλους, που δεν θα απαιτεί να μοιράζονται όλοι τις ίδιες πεποιθήσεις, πολιτιστικές παραδόσεις ή ακόμα και την ίδια τη γη.

Στραφείτε σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο της ανθρωπότητας, για να ανακαλύψετε μια πιο καθολική ομοιότητα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

19 Δεκεμβρίου – Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας (04:56μ. Τοξότη / Κριού)

Η θεραπεία και η εξισορρόπηση είναι τώρα εφικτές, ιδιαίτερα στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πηγών και των αξιών. Τυχόν προβλήματα που έχουν επιμείνει σ’ αυτούς τους τομείς τον τελευταίο καιρό θα επωφεληθούν από την εισροή χρήσιμων και θεραπευτικών πηγών τώρα.

Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις όλων των ειδών μπορούν να επωφεληθούν καθώς μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε την ομορφιά και την αξία σε ανθρώπους που συνήθως δεν σας άρεσαν ή σας «αρρώσταιναν».

Οι διαπραγματεύσεις και οι στρατηγικές προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων μπορεί να λειτουργήσουν ομαλά τώρα, ειδικά όταν ισορροπούν τα αποτελέσματα προς όφελος όλων. Μπορεί επίσης να μπορέσετε να προσελκύσετε ό, τι χρειάζεστε για να θεραπεύσετε τις πληγές σας (σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές κ.λπ.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 ζώδια  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA