Τα συναισθήματα αγριεύουν κάτω απ’ την Πανσέληνο του Κριού – Μεγάλο Ωροσκόπιο

erwtikes-1314

Τα συναισθήματα αγριεύουν κάτω απ’ την Πανσέληνο του Κριού.

Τα συναισθήματα αγριεύουν  : Επειδή η Πανσέληνος του Κριού τον Οκτώβριο ενεργοποιεί κάποια ιδιαίτερα έντονα αστρολογικά φαινόμενα, πολλοί μπορεί να νιώσουμε πως φτάνουμε σε σημείο βρασμού.

Οι εντάσεις και οι τριβές που σιγόβραζαν κάτω από την επιφάνεια… τώρα αναβλύζουν και απαιτούν να εκφραστούν.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο τετράγωνο Πλούτωνα/ Έριδας – μια μάχη θελήσεων μεταξύ του «άρχοντα του κάτω κόσμου» και της «θεάς της διχόνοιας» που πυροδοτεί συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, τα τελευταία δύο χρόνια.

zodia-taro-45

Ενώ αυτή η όψη ήταν ακριβείας για πέμπτη και τελευταία φορά στις 8 Οκτωβρίου, η ενέργειά της εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ισχυρή. Με τη σύνοδο μάλιστα Σελήνης/ Έριδας στον Κριό, που έρχεται σε αντίθεση με τη σύνοδο Ήλιου/Άρη στον Ζυγό και όλοι μαζί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυτή η πανσέληνος, πιέζει τα κουμπιά ορισμένων θεμάτων.

Αυτή η ενέργεια διαδραματίζεται επίσης στις σχέσεις, θέτοντας την προσωπική μας αυτονομία και αυθεντικότητα, σε αντίθεση με την αντίληψή μας για τα συναισθήματα και τις προτιμήσεις των άλλων. Συχνά, για λόγους διατήρησης της ειρήνης, προσπαθούμε να αποφύγουμε τη σύγκρουση και την αντιπαράθεση. Όμως σ’ αυτήν την πανσέληνο του Οκτωβρίου, οι διαφορές μας δεν θα εξομαλυνθούν τόσο εύκολα – και τα συναισθηματικά ρίσκα, μπορεί να είναι πολύ υψηλά για να ανησυχούμε μην τυχόν και δεν είμαστε ευγενικοί.

zwdia-66

Τι σημαίνει Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό;

Το να αφήσουμε ελεύθερο τον θυμό, τον φόβο και την απογοήτευσή μας (ή οποιαδήποτε άλλα «αρνητικά» συναισθήματα) μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επιτέλους κάτι, για τα βαθύτερα προβλήματα. Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί με όσα λέμε, εν βρασμώ ψυχής. Ο Κριός, άλλωστε, κινείται με γρήγορους και εξαγριωμένους ρυθμούς.

Έτσι, ενώ τα συναισθήματα μπορούν να φουντώσουν γρήγορα σ’ αυτήν την πανσέληνο, μπορούν εξίσου γρήγορα να σβήσουν. Πριν αντιδράσετε σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να αναπνεύσει. Μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε ή να πείτε κάτι, που θα θελήσετε να πάρετε πίσω αργότερα. Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε, τα κανάλια επικοινωνίας ανοίγουν ξανά και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σκληρές συζητήσεις με περισσότερη διπλωματία, τακτ και χάρη.

tarw-taro-xartomanteia

Με τον Ερμή στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό, θα μπορούσαμε επιτέλους να βρούμε τη φωνή μας για να αντιμετωπίσουμε κάποιον που μας έχει πληγώσει ή μας έχει αδικήσει στο παρελθόν. Βεβαιωθείτε όμως ότι επιλέγετε λόγια που προωθούν τη θεραπεία και δεν διαιωνίζουν το κακό. Άλλωστε, ο Άρης στον Ζυγό (που κυβερνά αυτή την πανσέληνο) είναι εραστής… όχι μαχητής.

Όμως για κάποιες σχέσεις αξίζει να παλέψουμε – έτσι αυτή τη στιγμή η ενέργεια μας μπορεί να δαπανηθεί καλύτερα για να επισκευάσουμε κι όχι για να κάψουμε γέφυρες. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος ξεκίνησε με τη σύνοδο Άρη/Νέας Σελήνης στο Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου. Και τώρα, με την πανσέληνο του Κριού απέναντι από τον Άρη, μπορεί να είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα από την πλευρά του άλλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγοςΗ πρόκληση είναι να συνυπάρξουμε αρμονικά, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την εσωτερική μας ειρήνη. Κι ενώ αυτό πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται, το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στον Υδροχόο μας υποστηρίζει στο να καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Αντί να ξεσηκωθούμε γι’ αυτό που μας χωρίζει, μπορούμε να δώσουμε ο ένας στον άλλον το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, καθώς συνεχίζουμε να επιδιώκουμε ένα κοινό έδαφος.

Τα συναισθήματα αγριεύουν κάτω απ’ την Πανσέληνο του Κριού

Κριός

Είναι ωραίο να είσαι σημαντικός, Κριέ. Όμως σ’ αυτή την πανσέληνο, μπορεί να είναι σημαντικότερο να είσαι όμορφος. Εξάλλου, υπάρχει κάτι περισσότερο για να σκεφτείς αυτή τη στιγμή, από τη φήμη σου. Οι ενέργειές σου αντικατοπτρίζουν επίσης μερικούς από τους στενότερους συνεργάτες σου. Γι’ αυτό εξέτασε τον πιθανό αντίκτυπο επάνω τους, πριν κάνεις κάτι τολμηρό.

Ταύρος

Ακριβώς τη στιγμή που έφερες σε ισορροπία τη ζωή σου, κάτι έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω. Όσο απογοητευτικό κι αν είναι όμως, προσπάθησε να μην το πολυσκέφτεσαι. Είναι ακριβώς ο τρόπος αυτής της πανσελήνου για να σου υπενθυμίσει πως η διχόνοια και η ασυμφωνία είναι μέρος της ζωής… όπως η ειρήνη και η αρμονία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/10 Επιθετικά λόγια – Σχέση εξ αποστάσεως

zodia-zvdia-75

Δίδυμοι

Οι «δημιουργικές διαφορές» ήταν ο θάνατος πολλών καλλιτεχνικών συνεργασιών. Και σ’ αυτήν την πανσέληνο, Δίδυμοι, μια ομαδική προσπάθεια στην οποία συμμετείχες φαίνεται πως έχει παρόμοια μοίρα. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι αργά για να βρεθείτε όλοι στην ίδια σελίδα – αρκεί κάποιος (δηλ. εσύ) να αναλάβει το προβάδισμα.

Καρκίνος

Για να νιώσεις ειρήνη μέσα σου, χρειάζεται κάποιες φορές να διαταράξεις την ηρεμία. Να ρισκάρεις να τοποθετηθείς υποστηρίζοντας αυτό που θεωρείς δίκαιο και σωστό. Και αυτή η πανσέληνος, μπορεί να είναι μια από αυτές τις κρίσιμες στιγμές για σένα. Απλά φρόντισε να επιλέξεις τις μάχες σου με σύνεση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/10 Επιθετικά λόγια – Σχέση εξ αποστάσεως

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα συναισθήματα αγριεύουν κάτω απ’ την Πανσέληνο του Κριού

Λέων

Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και στον πόλεμο, Λέοντα. Και σ’ αυτή την πανσέληνο, μπορεί να σοκαριστείς όταν συνειδητοποιήσεις πόσο αδίστακτοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι για το συμφέρον τους. Ίσως όμως αξίζει να εξετάσεις, γιατί αυτό σε εξαγριώνει και σ’ ενοχλεί. Ίσως το πραγματικό ζήτημα, είναι πως πρέπει να παλέψεις περισσότερο για τον εαυτό σου.

Παρθένος

Πληρώνεις πάντα τα χρέη σου Παρθένε. Και τίποτα δεν σε κάνει πιο τρελό αυτήν την πανσέληνο από αυτούς που δεν τιμούν τα χρέη τους απέναντί σου. Όμως μην αφήνετε τη δυσαρέσκειά σου να συνεχίζει να συσσωρεύεται πάνω από απλήρωτα δάνεια, ανυποχώρητες χάρες ή απρόσμενες υποσχέσεις. Αντιθέτως, προσπάθησε να τους κάνεις μια ήπια υπενθύμιση.

zodia-astra-tarot

Ζυγός

Σ’ αυτήν την πανσέληνο Ζυγέ δεν πρέπει να προφέρεις λέξεις όπως «δεν πειράζει… καταλαβαίνω» αν δεν τις εννοείς πραγματικά. Αν οι εγωιστικές ή αδιάφορες ενέργειες κάποιου επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σου αυτήν τη στιγμή, έχεις το δικαίωμα να φωνάξεις. Το να προσποιείσαι πως όλα είναι καλά, δεν είναι δίκαιο ούτε για σένα… ούτε γι’ αυτόν.

Σκορπιός

Ο θυμός μπορεί να είναι δύναμη! Ξέρεις όμως πώς να τον χρησιμοποιήσεις? Σ’ αυτήν την πανσέληνο Σκορπιέ, o αντικοινωνικός ροκάς μέσα σου, ξυπνάει και ο θυμός που συγκρατούσες τόσο καιρό απαιτεί να εκφραστεί. Όμως μην ξεσπάς έτσι απλά στους άλλους. Βρες καλύτερα κάτι πρακτικό και σκόπιμο για να κάνεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Τοξότης

Κανένα ρίσκο….καμία ανταμοιβή, Τοξότη! Αν το παίζεις τελευταία εκ του ασφαλούς, αυτή η πανσέληνος θα σε παρασύρει να πάρεις μερικά μεγάλα ρίσκα. Ωστόσο, δεν θέλεις να παίξεις μ’ αυτά τώρα… ειδικά όχι με την υγεία, την ασφάλεια ή το μέλλον σου. Πριν μπλέξεις άσχημα, κάνε απολογισμό κάθε πιθανού κέρδους και ζημίας.

Αιγόκερως

Από το ένα άκρο στο άλλο, Αιγόκερε! Έτσι φαίνεται να πηγαίνει η ζωή σου αυτήν την πανσέληνο. Αλλά δεν χρειάζεται να την αφήσετε να σε οδηγήσει στα άκρα. Ενώ δεν έχεις τον έλεγχο των εξωτερικών συνθηκών αυτή τη στιγμή, μπορείς να ανταποκριθείς στο χάος με ήρεμο και λογικό τρόπο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/10 Επιθετικά λόγια – Σχέση εξ αποστάσεως

zodia-0988

Υδροχόος

Τι λέει το σοφό μυαλό σου, Υδροχόε? Σ’ αυτήν την πανσέληνο, μπορεί να είναι πολύ τραγική η αντίθεση, ανάμεσα σ’ αυτό που καταλαβαίνεις σε πνευματικό επίπεδο και σ’ αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Όμως η αλήθεια είναι πιθανώς κάπου στη μέση, όπου το συναίσθημα εναρμονίζεται με τη σύνεση και τη λογική.

Ιχθύες

Σε ρομαντικές και επαγγελματικές συνεργασίες, το χρήμα μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή διαμάχης. Όμως δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Αν εσύ και το ταίρι σου διαφωνείτε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των κοινών σας πόρων, μ’ αυτή την πανσέληνο θα επανασυνδεθείτε με τις κοινές αξίες και το όραμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera