Τα συναισθήματα και η ένταση σε σημείο ανάφλεξης 28/11-04/12

zwdia-evdomadiaies-20261014

Τα συναισθήματα και η ένταση σε σημείο ανάφλεξης 28/11-04/12 .

Τα συναισθήματα και η ένταση  : Για δεύτερη φορά φέτος ο δαίμονας της ταχύτητας Άρης, δέχεται μια προειδοποίηση επιβράδυνσης από τον λογικό Κρόνο, αυτή τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου!

Και συμβουλεύει όλους εμάς, να πατήσουμε φρένο. Αυτή τη φορά ο Άρης είναι ανάδρομος, οπότε όσο ενοχλητικό κι αν είναι το σταμάτημα της διαδρομής σας… είναι και ευλογία!

Υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγετε από την πορεία σας αν δεν εναρμονίσετε τις αξίες, τους στόχους και τις ενέργειές σας, με τις γενικές ηθικές αρχές.

zodia-taro-45

Κάντε το τώρα, μην χάσετε επιπλέον χρόνο, επειδή πήρατε λάθος στροφή. Μήπως κρίνατε βιαστικά κάποιο άτομο από την ομάδα σας; Με τους δύο αυτούς πλανήτες σε επικοινωνιακά, ανθρωποκεντρικά αέρινα ζώδια θα μπορούσατε επιτέλους να δείτε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας (θετικά ή αρνητικά) μην αδιαφορήσετε.

Ένα γνήσιο κομπλιμέντο – ή μια απαραίτητη διόρθωση – μπορεί να δημιουργήσει ισχυρότερο δέσιμο μεταξύ σας. Ο μάχιμος Άρης συμπαρασύρει την ειρηνοποιό Αφροδίτη σε μια ερωτική διαμάχη αυτή την Πέμπτη καθώς οι δυο τους εγκλωβίζονται σε μια μάλλον σπάνια αντίθεση. Τα συναισθήματα εκτινάσσονται στα ύψη και η ένταση που σιγοβράζει φτάνει σε σημείο ανάφλεξης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Τα συναισθήματα και η ένταση σε σημείο ανάφλεξης 28/11-04/12 .

Η Αφροδίτη που χτίζει γέφυρες στον Τοξότη, μπορεί να σας δείξει τα κοινά σημεία, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας κάνει να συμφωνήσετε. Ο Άρης είναι ανάδρομος στους λεπτολόγους Διδύμους, στέλνοντας προειδοποιητικά σήματα, με την παραμικρή πρόκληση. Μην μπείτε στον πειρασμό, αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε.

Οι λάγνες δονήσεις μπορεί να εξουδετερώσουν την ικανότητά σας για σωστές αποφάσεις, καθιστώντας υπερβολικά εύκολο το να θολώσετε τις γραμμές μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Αυτή η αντίθεση ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει το σκηνικό για παραγωγικές συνομιλίες, ακόμα κι αν ξεκινούν σαν διαφωνίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Τα συναισθήματα και η ένταση σε σημείο ανάφλεξης 28/11-04/12 .

Δεν υπάρχει υπέρβαση της αγένειας ή παρερμήνευσης των προβληματικών καταστάσεων. Και αν δεν παραδέχεστε τα προβλήματα γιατί δεν έχετε διάθεση να τα αντιμετωπίσετε… ετοιμαστείτε για μια έκρηξη. Ούτως ή άλλως, αυτά τα ζητήματα έπρεπε να αποκαλυφθούν. Σχεδιάστε μια στρατηγική αποχώρησης ΠΡΙΝ μπείτε στην επικίνδυνη ζώνη. Προσοχή! Το Σάββατο, ο μάντης Ποσειδώνας ολοκληρώνει την αναδρομή του και στρέφεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο που κυβερνά, τους Ιχθύες.

Μετά από πέντε μήνες ψυχικής εξερεύνησης, μπορείτε να μετατρέψετε την αναζήτηση του οράματός σας σε απτή δράση. Τι αναπτύσσετε αθόρυβα (ή ονειρεύεστε να αναπτύξετε) από τότε που ξεκίνησε η αναδρομή του στις 28 Ιουνίου; Καθώς ο πλανήτης της καθαρτικής δημιουργικότητας διορθώνει την πορεία του, η εμπιστοσύνη επιστρέφει… για τις αποστολές εκείνες, που υπόσχονται να κάνουν τον κόσμο ένα πιο φιλόξενο μέρος για όλους. Αν νιώσατε πως απομακρυνθήκατε από τον σκοπό σας, βάλτε λίγη ψυχή στους στόχους σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-30/11 Εξέλιξη σε σχέση – Χρήμα και νέα εργασία

tarw-taro-xartomanteia

Τα συναισθηματα και η ένταση σε σημείο ανάφλεξης 28/11-04/12 .

Ξυπνήστε τον δημιουργικό δεξιό σας εγκέφαλο (και τη θεϊκή ροή) με ασκήσεις διαλογισμού ή οπτικοποίησης.

Αν ασχοληθήκατε με τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας το τελευταίο πεντάμηνο, κάντε απογραφή των συναισθημάτων σας: Χρειάζεται να θέσετε πιο υγιή όρια;

Να συγχωρήσετε κάποιον ή να ζητήσετε συγνώμη από ένα άτομο που αδικήσατε; Τείνετε έναν «κλάδο ελαίας»! Μπορείτε απλά να λύσετε την όποια παρεξήγηση, πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis