Τα συναισθήματα πυροδοτούνται 05-06/11

flogeros-erwtas-ananewsi

Τα συναισθήματα πυροδοτούνται 05-06/11 .

Τα συναισθήματα πυροδοτούνται : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται με τον ανάδρομο Δία στο τέλος του ζωδίου. Νιώθετε συνδεδεμένοι;

Νιώθετε πως η καρδιά σας θα εκραγεί; Αν ναι.. για ποιο λόγο; Μπορεί να είναι για καλό ή κακό, αλλά μια θεϊκή σύνδεση είναι η ιδανική.

Στη συνέχεια, η Σελήνη κατευθύνεται στον φλογερό και δραστήριο Κριό.

zodia-taro-45

Με τον ανάδρομο Άρη στου Διδύμους που επηρεάζει αυτή τη Σελήνη, υπάρχει πολλή σκέψη, όπως και περισσότεροι από ένας τρόποι για να προχωρήσουμε. Το να είστε εγωιστές δεν είναι κακό. Ικανοποιήστε πρώτα τις δικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να προσφέρετε περισσότερα στους γύρω σας.

Η Αφροδίτη κινείται σε αντίθεση με τον Ουρανό και όλο το Σαββατοκύριακο τετραγωνίζει τον Κρόνο. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ίδιες παλιές καταστάσεις, όμως υπάρχει πάντα μια νέα ανατροπή, έτσι δεν είναι; Είστε εγκλιματισμένοι; Σκάβετε βαθιά μέσα σας για να βρείτε αυτό που λάμπει κάτω από το σωρό;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Τα συναισθήματα πυροδοτούνται 05-06/11 .

Μπορεί να ακούγεται άσχημο σε κάποιους, αλλά η ικανότητα να χειρίζεστε τις επιθυμίες σας με  συμπόνια και υπομονή για τον εαυτό σας και τους άλλους, είναι μεγάλο προσόν. Οι δοκιμασίες… σας εκπαιδεύουν. Ο Άρης επανέρχεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να μην έχετε προσδιορίσει ακόμα πώς πάνε τα πράγματα…. αλλά συνεχίζετε.

Ο Ερμής προχωράει για μια σύνοδο με τον Ήλιο… και μαζί, ακολουθούν την Αφροδίτη σε μια όψη με το τετράγωνο Κρόνου /Ουρανού. Τώρα τα σχέδια εξελίσσονται. Πού ελπίζετε να σας οδηγήσουν; Πώς θα φτάσετε εκεί; Όλα αυτά τα συναισθήματα πυροδοτούνται από τον Σκορπιό: εξοικειωθείτε με τα στοιχεία δόμησης, μιας αναγέννησης που προκύπτει μέσα από αυτή την αναταραχή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Κριού κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Κρόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εδώ υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα και πολλές επιλογές, μ’ αυτόν τον Δίδυμο Άρη. Μπορείτε να επανεξετάσετε τις ενέργειές σας και να τις επαναλάβετε ξανά και ξανά, μέχρι να αποκτήσετε εμπειρία.

Μπορεί όμως να κάνετε κάτι ακόμη πιο δύσκολο.. όπως να αποφύγετε τη δράση, μέχρι να αποκτήσετε έναν ξεκάθαρο στόχο. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Κριού κάνει εξάγωνο με τον Άρη και τη νύχτα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

zodia-0988

Τα συναισθηματα πυροδοτούνται 05-06/11 .

Η ατμόσφαιρα είναι έντονη και συναρπαστική! Ίσως μάλιστα να επηρεάσει αρνητικά την ικανότητά σας να βλέπετε το δάσος κι όχι το δέντρο, στο πέρασμα της μέρας.

Να αξιολογείτε λοιπόν συχνά τις ενέργειές σας. Να είστε ταπεινοί στις εκτιμήσεις σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάξετε κατεύθυνση αν χρειαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis