Τα Ταρώ Μάνταλα αποκαλύπτουν το μέλλον των συντροφικών σχέσεων!

taro-apistia

Τα Ταρώ Μάνταλα αποκαλύπτουν το μέλλον των συντροφικών σχέσεων!

Τα Ταρώ Μάνταλα : Η σχετική κατάστρωση των καρτών… γίνεται με άξονα -βάση την Γη και την κοσμική κατεύθυνση που φέρει στο κάρμα του το κάθε ζώδιο! Προβλέψεις για 5 -11 ημέρες:

Κριός : Του Βορρά

Δεν θα πρέπει να λυπάστε για αυτά που έχουν χαθεί, από την καθημερινότητα σας, καθώς το σύμπαν θα σας τα συμπληρώσει στο πολλαπλάσιο τις ερχόμενες ημέρες.

zodia-taro-45

Ταύρος : Της Ανατολής

Η μέρα που θα δείτε μπροστά σας, το άτομο που έχετε τόσο πολύ αγαπήσει, είναι κοντά. Αυτό θα είναι και η αφορμή για εσάς, τους δύο να ενωθείτε και να προχωρήσετε μαζί και ποιοτικά.

Δίδυμοι : Του Νότου

Οι διαφορές που υπάρχουν με το πρόσωπο που θέλετε, είναι καλές καθώς από νωρίς θα γνωριστείτε και σίγουρα κάτι θα δημιουργηθεί στο μεταξύ σας. Ο έρωτας θα είναι σφοδρός και διαρκείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Τα Ταρώ Μάνταλα Καρκίνος : Της Δύσης

Δεν θα αφήσετε πλέον κανέναν, να σας ενοχλήσει από τα παλιά. Και πάλι το παρελθόν να σας αναζητήσει, το ίδιο τελικά αποτέλεσμα θα έχετε και αυτό είναι κάτι που ήδη το ξέρετε καλά.

Λέων : Του Βορρά

Οικονομικές διευκολύνσεις τρέχουν γύρω σας και μέχρι την αλλαγή του έτους, πολλά από τα προβλήματα σας θα έχουν ξεπεραστεί. Ακόμη και η καρδιά αυτού που θέλετε, θα γίνει μόνιμα δική σας.

Παρθένος : Του Νότου

Οι ευχές σας έχουν ακουστεί, στο σύμπαν! Από την νέα εβδομάδα που όλα θα έχουν μπει σε μια τάξη στην ζωή του ανθρώπου σας, εσείς θα έχετε και την προτεραιότητα του πια.

tilefonikes-provlepsis

Τα Ταρώ Μάνταλα Ζυγός : Της Ανατολής

Δεν υπάρχουν άτομα που να μπορούν να κεντρίσουν την προσοχή σας πλέον. Η ψυχή σας έχει κλείσει για νέους έρωτες. Αυτό είναι κάτι που από το τέλος του μήνα θα ανατραπεί άρδην.

Σκορπιός : Της Δύσης

Ησυχία επιτέλους θα υπάρξει από την μεριά του συντρόφου σας, και τώρα που θα σας ξανα-έρθει θα υπάρχουν και νέες – ουσιαστικές προτάσεις για το κοινό σας μέλλον και πορεία.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης : Του Βορρά

Η ζωή κάποιου είναι απλά, άδεια και ανούσια χωρίς εσάς. Αυτό είναι και μια κατάσταση που αυτό το άτομο δεν θέλει πια να την βιώνει, και θα είναι ο λόγος που θα σας ξαναψάξει.

Αιγόκερως : Του Νότου

Απότομα και χωρίς προειδοποίηση θα έρθει ο νέος έρωτας στον δρόμο σας. Αυτός θα διαγράψει από την μνήμα σας όλα, τα άσχημα και τα άσχημα παλιά σας βιώματα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Τα Ταρώ Μάνταλα Υδροχόος : Της Ανατολής

Θα ενωθείτε εν τέλει με το άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτό θα έρθει με την δική του δράση, καθώς ξέρει ότι πρώτα πρέπει δικά του θέματα- εκκρεμότητες να κλείσει.

Ιχθείς : Της Δύσης

Τα σενάρια που είχατε μέσα στο μυαλό σας για τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, από το δεύτερο μισό του μήνα, θα γίνουν πραγματικότητα. Οι λόγοι και οι πράξεις του θα έχουν πειθώ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος