Τα υπόγεια ερωτικά ρεύματα πλημμυρίζουν το Σαββατοκύριακο 21-22/10

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Τα υπόγεια ερωτικά ρεύματα πλημμυρίζουν το Σαββατοκύριακο 21-22/10 .

Τα υπόγεια ερωτικά ρεύματα : Ερμής Τρίγωνο Κρόνος .

Μπορεί να είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε μια λογική, πρακτική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων και την επιδίωξη των στόχων σας τώρα. Η ψυχική σας προοπτική είναι πιθανό να είναι ήρεμη και προσγειωμένη.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τα logistics για το πώς θα φτάσετε από το “εδώ” στο “εκεί” για την επιδίωξη των στόχων σας.

zodia-taro-45

Ίσως ανακαλύψετε ότι είναι καιρός να δώσετε ένα τέλος σε ”άπιαστους” στόχους , αποστάζοντας και συστηματοποιώντας όσα μάθατε στη διαδικασία επιδίωξης αυτών των προηγούμενων στόχων. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε προηγούμενα επιτεύγματα για να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους τρέχοντες στόχους και τα σχέδιά σας.

Είναι μια καλή διέλευση για να φέρετε δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι λίγο πιο εύκολο να αποδεχτείτε την εξουσία – τη δική σας ή κάποιου άλλου – και ότι είστε σε θέση να μιλήσετε με αυθεντία για πράγματα για τα οποία έχετε γνώση ή εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

22 Οκτωβρίου έως 10-Νοε-2023 Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό

Η ερωτική επικοινωνία και η διορατικότητα είναι στο αποκορύφωμά τους, καθώς ο Ερμής κυλάει μέσα από τον Σκορπιό. Είναι καιρός να ανακαλύπτουμε μυστικά και να εμβαθύνουμε στην ψυχολογική Σκιά (όρος του Carl Jung για τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας που δεν θέλουμε ή δεν ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε).

Υπάρχει ευκαιρία για θεραπεία και γείωση τώρα, αλλά ίσως χρειαστεί να αντισταθείτε στον πειρασμό να χειραγωγήσετε τους άλλους για να ελέγξετε αυτή τη διαδικασία. Η επίγνωσή σας για τα υπόγεια ρεύματα γύρω σας θα μπορούσε να αυξηθεί… ή μπορεί να ανακινήσετε αυτά τα υπόγεια ρεύματα σε άλλους χωρίς να το σκοπεύετε, θολώνοντας τα πράγματα με ωμό ή σκληρό τρόπο.

chartomantia-098

Αυτή η διέλευση προσφέρει μια ευκαιρία να μάθουμε νέους τρόπους χειρισμού λέξεων με την ικανότητα ενός χειρουργού – να θεραπεύουμε και να αφαιρούμε ό,τι είναι τοξικό, όχι να πληγώνουμε ή να ανταποδώσουμε.

Χρησιμοποιήστε το με σύνεση. Εάν δεν είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με τα κίνητρα και τα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε με άλλους, οι ασυνείδητες ή κρυφές ατζέντες σας θα μπορούσαν να διαρρήξουν και να προκαλέσουν πληγές, ενώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Τα υπόγεια ερωτικά ρεύματα πλημμυρίζουν το Σαββατοκύριακο 21-22/10 .

22 Οκτωβρίου Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία .

Η τύχη και η ευκαιρία σας να προσελκύσετε χρήματα, αγάπη, πόρους και αυτοεκτίμηση είναι υψηλά αυτή τη στιγμή. Η ροή της έλξης (είτε μαγνητίζει ανθρώπους, πράγματα ή ευκαιρίες) οδηγεί σε ισχυρό ρεύμα αυτή τη στιγμή.

Θα μπορούσατε να βρείτε ευκολότερα από το συνηθισμένο να αποκτήσετε τους πόρους και την αφθονία για οτιδήποτε χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία σου μπορεί να μεγεθύνει την αίσθηση της ανάγκης σου πέρα από αυτό που είναι ρεαλιστικό ή σοφό.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε, να φλερτάρετε ή να μπλοφάρετε μέσα από καταστάσεις, προτιμώντας να αγνοήσετε ή να αποφύγετε δυσκολίες, όρια ή αγγαρεία.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά προσέξτε να μην αυξήσετε τις ελπίδες σας τόσο υψηλές ώστε να απογοητευτείτε ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Είναι πιθανώς σοφό να εξισορροπήσετε αυτήν την ενέργεια που ρέει εύκολα με λίγη διακριτικότητα και καλή κρίση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988