Τα χάσματα γεφυρώνονται και τα πάθη απορρίπτουν τους περιορισμούς 10-29/09

imerisies-1314

Τα χάσματα γεφυρώνονται και τα πάθη απορρίπτουν τους περιορισμούς 10-29/09 .

Τα χάσματα γεφυρώνονται : 10 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Αφροδίτης στον Σκορπιό (ως τις 7 Οκτωβρίου 2021)

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, της αλληλεπίδρασης, της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και των υλικών πόρων. Προχωράει τον Σκορπιό με υφάκι!

Το αποτέλεσμα είναι, να βιώσετε αισθησιασμό, σεξουαλικότητα και οικειότητα με έναν πιο έντονο τρόπο.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία δυνάμεων με τους άλλους που είναι ευχάριστη και ομοιόμορφη επιφανειακά, αλλά ασχολείται με την πιο έντονη ενέργεια που παραμονεύει, κάτω από την επιφάνεια. Μπορεί να είναι ευκολότερο να προσελκύσετε αυτόν που θέλετε τώρα, εστιάζοντας την πρόθεση και το ενδιαφέρον σας, στο αντικείμενο του πόθου σας.

Υπάρχει όμως κίνδυνος να γίνετε χειριστικοί, ελεγκτικοί ή πονηροί για να πάρετε αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας.. με ουσιαστική ειλικρίνεια. Στόχος είναι να αποφύγετε την εμμονή για δύναμη, πλούτο ή πόθο, ώστε να μην χάσετε το πραγματικό εσωτερικό σας φως. Αυτή είναι μια καλή διέλευση για να χαρείτε την ενστικτώδη φύση σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/09 Λόγια που ενοχλούν – Εξηγήσεις άντρα

μελλοντολόγος

Τα χάσματα γεφυρώνονται : 11-29 Σεπτεμβρίου – Τ- τετράγωνο Αφροδίτη, Κρόνος, Ουρανός

Αυτή η διαμόρφωση όψης Τ- τετραγώνου περιλαμβάνει το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που μας ακολουθεί, όλο το 2021.

Η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Κρόνο από τις 11 ως τις 22 Σεπτεμβρίου κάνοντας όψη ακριβείας, στις 17 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, από τις 16 ως τις 29 Σεπτεμβρίου και ακριβείας αντίθεση στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αιωρούνται σε πολύ μεγάλη κλίμακα, λίγο πάνω από τις 7 μοίρες. Αυτό το μοτίβο Τ-τετραγώνου, θα είναι ενεργό με την επερχόμενη Πανσέληνο στους Ιχθύες (20 Σεπτεμβρίου).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τ-τετράγωνο: Αφροδίτη, Κρόνος, Ουρανός

Με άλλα λόγια, η Αφροδίτη γεφυρώνει το χάσμα από τις 11 ως τις 29 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 16 ως τις 22 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιώντας εκ νέου την ενέργεια Κρόνου-Ουρανού. Ο αγώνας μεταξύ περιορισμού και απελευθέρωσης ή μεταξύ σύμβασης και εξέγερσης, θα παίξει στις σχέσεις, τις αλληλεπιδράσεις. Στα οικονομικά σας, την εσωτερική σας αίσθηση ειρήνης και ισορροπίας ή την ικανότητά σας να διοχετεύετε το δημιουργικό σας πάθος.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να βιώσετε βαθιά ή έντονα συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εξαιτίας του ότι πρέπει να επιλέξετε…. ή να βγείτε από τη συνήθη ζώνη άνεσής σας ή να διπλασιάσετε τη συμβατική ζώνη ασφαλείας σας. Το πάθος σας μπορεί να λαχταρά να απορρίψει τους περιορισμούς ενώ το προσεκτικό μέρος σας, συγκρατείται για να μην πληγωθεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 – 2ο 10ημερο Σεπτέμβριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Μπορεί όμως και να νιώθετε πως δεν είστε καλά (επειδή νομίζετε πως είστε υπερβολικά συναισθηματικοί ή πολύ δυνατοί) κι έτσι αντιδράτε επαναστατικά με τα ίδια χαρακτηριστικά… για τα οποία αισθάνεστε ότι απορρίπτεστε. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αν έχετε αφήσει αρκετά ελεύθερη την παρορμητική σας πλευρά και πρέπει να τη «συμμαζέψετε» λιγάκι.

Μπορεί όμως να είναι απελευθερωτική, αν ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες και θέλετε να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς σας για να αφήσετε το πάθος σας να αναπνεύσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο για να φτάσετε εκεί. Όμως μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ισορροπίας μεταξύ των δύο πλευρών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA