Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι ευχάριστα γι’ αυτά τα 3 ζώδια

erwtikes-1314

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι ευχάριστα γι’ αυτά τα 3 ζώδια .

Τα Χριστούγεννα : Παρά τη χαρά που νιώθουν πολλοί άνθρωποι αυτή την εποχή του χρόνου, κάποιοι θα δυσκολευτούν να μπουν φέτος στο εορταστικό πνεύμα.

Δεδομένου ότι η εποχή του Αιγόκερω είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, αυτή η γήινη ζωδιακή ενέργεια ωθεί πολλά ζώδια να δώσουν προτεραιότητα στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της.

Όμως δεν απολαμβάνουν όλοι την ενέργεια του Κρόνου αυτή την περίοδο. Στην πραγματικότητα, τα Χριστούγεννα του 2021 θα είναι δύσκολα γι’ αυτά τα ζώδια – Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους – επειδή η ενέργειά τους διαφέρει έντονα από την πειθαρχημένη, δομημένη ενέργεια του Αιγόκερω.

zodia-taro-45

Αυτό το διάστημα, μαζί με τον Ήλιο βρίσκεται και η Αφροδίτη σ’ αυτό το γήινο ζώδιο. Αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομη και θα ενωθεί με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου. Ως πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης Πλούτωνα, πιθανότατα θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο ερωτικό δυναμικό.

Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη πισωγυρίζει τα βήματά της μέσα στους σκοτεινούς Οίκους αυτών των ζωδίων… καθένα από αυτά τα αέρινα ζώδια θα κληθεί να στρέψει την προσοχή του στις πιο εσωτερικές, ιδιωτικές του συνδέσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δείτε τι μπορούν να περιμένουν αυτά τα ζώδια την ημέρα των Χριστουγέννων:

δίδυμοι

Σαν ευμετάβλητο και προσαρμόσιμο ζώδιο του ζωδιακού, η εποχή του Αιγόκερω δεν συμπληρώνει ακριβώς τα χαρακτηριστικά σου. Και η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να διπλασιάσει τα αποτελέσματά της. Καθώς ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων ξαναβρίσκει τα βήματά της στον 8ο Οίκο των τερματισμών, των ορίων και των κοινών σου πόρων και ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 25 Δεκεμβρίου, θα επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου και θα αξιολογήσεις τα όριά σου. Σου αρέσει η πολλή ελευθερία στα ερωτικά σου!

Όμως τα όρια, είναι ουσιαστικό μέρος κάθε σχέσης που θα δημιουργήσεις. Ενώ τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι το σημείο καμπής που ίσως χρειάζονται οι σχέσεις σου, ενδεχομένως μπορεί να συμπέσουν με κάποιους απαραίτητους τερματισμούς, για να ξεχάσεις ό,τι έχει συμβεί και να ξαναρχίσεις από την αρχή… ακριβώς την ώρα, που μπαίνει ο καινούργιος χρόνος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

chartomantia-098

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι ευχάριστα γι’ αυτά τα 3 ζώδια .

ζυγός

Σαν ζώδιο που το κυβερνά η Αφροδίτη, η ανάδρομη κίνησή της σε επηρεάζει πολύ περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Ειδικά όσον αφορά τη δυναμική του σπιτιού και της οικογένειας, καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τον 4ο Οίκο σου. Η ημέρα των Χριστουγέννων πιθανότατα θα συμπέσει με ένα ισχυρό ορόσημο, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, ζητώντας να σκεφτείς τον ρόλο σου στη δυναμική της οικογένειάς σου.

Αν και το πρώτο σου ένστικτο είναι να μεσολαβείς, δεν είναι μια ευθύνη που πρέπει να επιβαρύνεσαι συνεχώς — ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτών. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα, για να κατανοήσεις με ποιο τρόπο θυσίασες τις δικές σου ανάγκες για να κρατήσεις τους άλλους ευτυχισμένους. Και για να θέσεις τα απαραίτητα όρια ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους… που πιθανώς σε εκμεταλλεύονται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

zwdia-66

υδροχόος

Ενώ ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται επίσης από τον Κρόνο όπως και το δικό σου, η ενέργειά σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική! Κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου φανεί λίγο προκλητική. Καθώς διασχίζει τον 12ο Οίκο σου και ενώνεται με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου, θα επανεκτιμήσεις τη δυναμική της τωρινής σου σχέσης.

Σε κρατάει πίσω ή υποστηρίζει την τρέχουσα ανάπτυξη που βιώνεις; Σαν σταθερό ζώδιο, συνήθως αντιστέκεσαι στην αλλαγή! Όμως αυτή η ανάδρομη κίνηση θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να εγκαταλείψεις όλα όσα δεν σε εξυπηρετούν πλέον, ακριβώς τη στιγμή, που μπαίνει το 2022.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098