Τα Χριστούγεννα 2020 θα είναι μια εξαιρετικά έντονη εβδομάδα

erwtikes-21-2

Τα Χριστούγεννα 2020 θα είναι μια εξαιρετικά έντονη εβδομάδα .

Τα Χριστούγεννα 2020 : «Ένα σπάνιο κοσμικό γεγονός συμβαίνει στις 21 Δεκεμβρίου».

Αν το 2020 δεν ήταν αρκετά παράξενο, η αστρολογία της εορταστικής περιόδου του 2020 φέρνει ακόμη περισσότερο χάος. Κυρίως με τη μορφή της Μεγάλης Συνόδου στον Υδροχόο, που λαμβάνει χώρα στις 21 Δεκεμβρίου.

Αυτό το σπάνιο κοσμικό γεγονός αναφέρεται στην ευθυγράμμιση των πλανητών Δία και Κρόνου….και συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο δεκαετίες.

zodia-taro-45

Ωστόσο, δεν έχουμε βιώσει μια Μεγάλη Σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Γι’ αυτό πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι αυτό το φαινόμενο μας οδηγεί στην πολυαναμενόμενη εποχή του Υδροχόου.

Ο Δίας και ο Κρόνος, οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θεωρούνται «κοινωνικοί πλανήτες» στην αστρολογία. Καθώς βρίσκονται ακριβώς μεταξύ των εσωτερικών προσωπικών μας πλανητών και των εξωτερικών πλανητών που καλύπτουν γενιές.

Ο Δίας κυβερνά την ανάπτυξη, τη γνώση και την επέκταση, ενώ ο Κρόνος κυβερνά τα όρια, τη δομή και τους κανόνες. Όταν αυτοί οι δύο κοσμικοί γίγαντες ευθυγραμμίζονται, θα νιώσουμε τα αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

tarw-taro-xartomanteia

Τα Χριστούγεννα 2020 θα είναι μια εξαιρετικά έντονη εβδομάδα .

Επειδή η Μεγάλη Σύνοδος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αισθανθούμε τη συλλογική ενέργεια να μετατοπίζεται. Από την πρακτική και επικεντρωμένη στην ασφάλεια, ατμόσφαιρα του γήινου Αιγόκερω – όπου ο Δίας και ο Κρόνος έκαναν πέρασμα τον περασμένο χρόνο – στο βασίλειο του μέλλοντος των ζωδίων του αέρα.

Αυτό που περιμένουν οι αστρολόγοι απ’ αυτήν τη στοιχειώδη μετατόπιση, είναι η απομάκρυνση της ανθρωπότητας από την υλιστική και βιομηχανοποιημένη πλευρά της γης προς μια πιο ανθρωπιστική, τεχνολογική και περιεκτική εστίαση.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Η αστρολογία του 2020 καιρό τώρα αναμενόταν να φέρει σημαντικές κοινωνικές αλλαγές, κατεδαφίζοντας παλιές και ξεπερασμένες δομές. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στην αστρολογία, σύμφωνα με την οποία όλοι, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην πνευματική ανάπτυξη, την καινοτομία και την οικοδόμηση της κοινωνίας.

Ενώ τα αποτελέσματα αυτής της ισχυρής πλανητικής συνάντησης θα γίνουν αισθητά τα επόμενα χρόνια, η Μεγάλη Σύνοδος στον Υδροχόο θα επηρεάσει και την εορταστική περίοδο του 2020 με έναν μοναδικό τρόπο.

Η Εβδομάδα των Εορτών θα είναι έντονη

Η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα ξεκινά με τη Μεγάλη Σύνοδο στις 21 Δεκεμβρίου. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό κοσμικό γεγονός που πραγματοποιείται εκείνη την ημέρα. Ο Ήλιος φεύγει από τον Τοξότη και μπαίνει στον Αιγόκερω το ίδιο πρωί, αλλάζοντας την ηλιακή ενέργεια και προειδοποιώντας για την εποχή του Αιγόκερω μετατρέποντας τα γρανάζια μας σε μια σκληρή λειτουργία καθορισμού στόχων.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 12/12 Το φλιτζάνι προβλέπει τα ερωτικά συμβάντα

dream

Η 21η Δεκεμβρίου συμβαίνει επίσης να είναι η ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου γνωστή και σαν η πρώτη ημέρα του χειμώνα… όπως επίσης και η μέρα για την ειδωλολατρική γιορτή «Yule», μια γιορτή του φωτός που γιορτάζεται τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου…και τιμάται από τις μάγισσες σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι αυτή η σύνοδος είναι μεγάλη υπόθεση… κι ένας απ’ αυτούς είναι πως συμβαίνει ακριβώς στο χειμερινό ηλιοστάσιο, το οποίο ενισχύει τη σημασία του. Αυτή η τριπλή κοσμική εκδήλωση θα υπερφορτώσει την εβδομάδα των εορτών με ένταση, οπότε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς αντιμετωπίζετε τους ανέμους της αλλαγής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα αγκαλιάσετε το πνεύμα της προσφοράς

Είναι η εποχή της προσφοράς. Αλλά η Μεγάλη Σύνοδος του Δεκεμβρίου πιθανότατα θα μας εμπνεύσει να σκεφτούμε τους ανθρώπους γύρω μας και να τους προσφέρουμε ουσιαστικά. Δεδομένου ότι αυτή η συνάντηση συμβαίνει στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου, όλοι θα υιοθετήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά της υψηλότερης δόνησης αυτού του ζωδίου.

Ο Υδροχόος είναι το πιο προοδευτικό και επικεντρωμένο στην κοινότητα ζώδιο, του ζωδιακού κύκλου. Οπότε με τους δύο δυναμικούς πλανήτες που συγκεντρώνονται εδώ, θα εστιάσουμε περισσότερο στο να δώσουμε προτεραιότητα στην ευημερία του συνόλου και να κάνουμε τον κόσμο, ένα καλύτερο μέρος.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Θα είναι ευκολότερο να αποδεχτείτε τις μη συμβατικές γιορτές του τρέχουσας χρονιάς

Λόγω της πανδημίας του κορονωϊού, πολλοί έχουν αλλάξει τα Χριστουγεννιάτικα σχέδιά τους. Παρόλο που είναι απογοητευτικό – ειδικά κατά την περίοδο του Τοξότη που το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Οι κοσμικές αλλαγές της Μεγάλης Συνόδου θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την προοπτική μας και να αγκαλιάσουμε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, της εορταστικής περιόδου του 2020.

Η ενέργεια του Υδροχόου αγαπά οτιδήποτε μη συμβατικό και ελέγχει την τεχνολογική καινοτομία και τη συλλογική ευεξία. Επομένως, η Μεγάλη Σύνοδος θα μας βοηθήσει να αποδεχτούμε τον ασυνήθιστο ρόλο που θα διαδραματίσει η τεχνολογία στα φετινά εορταστικά μας σχέδια. Θα είμαστε επίσης σε θέση να συνδεθούμε βαθύτερα με το γεγονός ότι αλλαγές που κάνουμε γίνονται, για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του άλλου .

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 12/12 Το φλιτζάνι προβλέπει τα ερωτικά συμβάντα

zodia-astra-tarot

Θα αισθανθείτε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον

Αφού πέρασε η χρονιά κάτω από τη βαριά, ουσιαστικά εστιασμένη ενέργεια του Δία και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Η ανανεωμένη εστίαση της Μεγάλης Συνόδου στην κοινωνική δικαιοσύνη, τις μη συμβατικές σκέψεις και την καινοτόμο ανάπτυξη θα μας φανεί σαν μια ανάσα καθαρού αέρα.

Μάλιστα μετά τα γεγονότα του 2020 , θα μας εμπνεύσει να νιώσουμε πιο αισιόδοξοι για όσα θα φέρει η επόμενη χρονιά. Οι αλλαγές της Μεγάλης Συνόδου δεν θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μια νύχτα…. αλλά αναμένεται να προετοιμάσουν το δρόμο μας, για ένα καλύτερο μέλλον!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος