Τα 3 ζώδια που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους στο άτομο που έχουν ερωτευθεί κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στους Διδύμους

didaskalia-planitwn-afroditi

Τα 3 ζώδια που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους .

Τα 3 ζώδια που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους στο άτομο που έχουν ερωτευθεί κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στους Διδύμους .

Ας το παραδεχτούμε! Μερικές φορές απλώς δεν έχουμε την υπομονή να περιμένουμε τη φύση να κάνει «τα δικά της» σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την επικοινωνία.

Ας πούμε για παράδειγμα, ότι μας αρέσει κάποιος. Νιώθουμε ένα υπέροχο γλυκό συναίσθημα, μόνο που λείπει ένα πράγμα: το αντικείμενο του πόθου μας δεν έχει ιδέα για τα αισθήματά μας και τίποτα δεν προχωράει, μέχρι να το ανακαλύψουν.

zodia-taro-45

Αυτό φέρνει η Αφροδίτη σήμερα! Την ιδέα να τους πείτε εσείς, τι συμβαίνει. Η διέλευση της Αφροδίτης στους Διδύμους το καθιστά δυνατό. Ας υποθέσουμε ότι ήσασταν διστακτικοί στην αρχή που το ανακαλύψατε!

Σ’ αυτή την περίπτωση, η σημερινή διέλευση θα χαλαρώσει τη νευρικότητά σας και θα σας υποστηρίξει…. καθώς συμβιβάζεστε με το γεγονός ότι αν δεν πείτε στο άτομο που σας αρέσει πώς νιώθετε, μπορεί να χάσετε το θάρρος και να αφήσετε την ευκαιρία να περάσει. Έτσι, η σημερινή μέρα σας φέρνει μια επιλογή: Πείτε στο άτομο που έχετε ερωτευθεί πώς νιώθετε ή αδράξτε την ευκαιρία να χαρείτε εκρηκτικές στιγμές μαζί – γιατί ξέρετε πόσο άστατος είναι ο συγχρονισμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Τα 3 ζώδια που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους .

Υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις που σηματοδοτούν την «τέλεια στιγμή»… και η Αφροδίτη στους Διδύμους, την παρουσιάζει σήμερα. Σήμερα λοιπόν, είναι η μέρα που θα πείτε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Αφήνετε στην άκρη τους φόβους σας και κάνετε το άλμα… γιατί είναι τώρα ή ποτέ! Μπορεί να είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας.

Τι νομίζετε πως θα συμβεί αν το άτομο που αγαπάτε ανταποδώσει τον έρωτά σας; Αν λοιπόν μπορείτε να το σκεφτείτε, μπορείτε και να το κάνετε. Καλή τύχη σήμερα… κυρίως για εκείνα τα ζώδια, που είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην ενέργεια της Αφροδίτης στους Διδύμους! Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο, από την αποδοχή και την ενθουσιώδη ανταπόκριση!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 Αφίξεις από το παρελθόν – Λόγια άντρα

zwdia-tarw-zodia-19

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Λοιπόν, φαίνεται πως νιώθεις νευρικός και τολμηρός σήμερα. Πρόκειται να έχεις έναν επισκέπτη. Αυτός ο καλεσμένος δεν είναι συνηθισμένος. Είναι κάποιο άτομο για το οποίο έχεις αρχίσει να αναπτύσσεις κάποια σοβαρά συναισθήματα με την πάροδο του χρόνου. Και τώρα, δεν είσαι και τόσο σίγουρος πως θέλεις να το κρατήσεις σε απόσταση αναπνοής. Θέλεις περισσότερα.. και υποψιάζεσαι πως κι εκείνο θέλει να προχωρήσουν τα πράγματα ανάμεσά σας, σε άλλο επίπεδο.

Επειδή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σπιτιού σου, θα νιώσεις την άνεση να εκφράσεις τον έρωτά σου, σε ένα ασφαλές και χαλαρό περιβάλλον. Ξέρεις πως διακινδυνεύεις να καταστρέψεις τα πάντα, αν αυτό το άτομο δεν είναι ερωτευμένο μαζί σου! Όμως εδώ ακριβώς είναι το διασκεδαστικό μέρος: η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι με το μέρος σου και σε βάζει σ’ αυτή τη θέση, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να ανακαλύψεις την ευτυχισμένη αλήθεια: πως είναι κι αυτός/η ερωτευμένος/η μαζί σου!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 Αφίξεις από το παρελθόν – Λόγια άντρα

taro-zodia-098

Τα 3 ζώδια που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους .

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να είσαι λίγο παρορμητικός σήμερα, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους κουβαλά μια ξέφρενη ενέργεια, που σίγουρα σε επηρεάζει. Νιώθεις λιγάκι γενναίος, ακόμη και τολμηρός.. και υπάρχει κάτι που τριβελίζει το μυαλό σου. Νιώθεις τρελά ερωτευμένος με ένα άτομο που γνωρίζεις. Πιστεύεις όμως πως αν του πεις πώς νιώθεις… ή θα απομακρυνθεί τρέχοντας ή θα ανταποδώσει τα συναισθήματά σου, με λόγια και πράξεις.

Πάντα ντρέπεσαι να εκφράσεις την αγάπη σου στους ανθρώπους που σου αρέσουν γιατί φοβάσαι μήπως σε απορρίψουν. Δεν παίρνεις καθόλου καλά την απόρριψη. Στην πραγματικότητα κανείς δεν τη δέχεται καλά. Όμως σήμερα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι με το μέρος σου και σου λέει να κάνεις την κίνηση να μιλήσεις και να το βγάλεις από μέσα σου. Ποιος θα μπορούσε να είναι τόσο χαζός που θα αντισταθεί στη γοητεία σου, ε; Καν ‘το λοιπόν!

taro-zodia-76

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Συνήθως δεν μπαίνεις στην ευάλωτη θέση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον που μπορεί να σε απορρίψει. Και γι’ αυτό αυτή η μέρα είναι τόσο ξεχωριστή για σένα! Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε επηρεάζει με τέτοιο τρόπο, που θα νιώσεις ενθουσιασμένος. Υπάρχει λοιπόν κάποιος που σου αρέσει ΠΟΛΥ και νιώθεις πως είναι στο χέρι σου να τον ενημερώσεις. Ναι θα φανείς ευάλωτος, αλλά η σημερινή μέρα, σου δίνει τα κότσια να το κάνεις ούτως ή άλλως.

Πιστεύεις ότι αν συνεχίσεις να αποφεύγεις την ταπείνωση της απόρριψης, δεν θα μπορέσεις ποτέ να βιώσεις την αποδοχή. Γι’ αυτό θα προσπαθήσεις, αφού δεν θέλεις πλέον να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου. Σκέψου θετικά και περίμενε εξαιρετικά αποτελέσματα, Ζυγέ. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει έστω και λίγο… ότι δεν θα γίνει αποδεκτός ο έρωτάς σου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot