Τα 3 ζώδια που θέλουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Άρη

symperifora-xwrismoy

Τα 3 ζώδια που θέλουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Άρη στις 7 Οκτωβρίου 2022 .

Τα 3 ζώδια που θέλουν να χωρίσουν : Κατά τη διάρκεια του τετράγωνου της Σελήνης με τον Άρη θα νιώθετε ότι θέλετε να βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το ”εδώ” και το ”τώρα”, καθώς αυτή η διέλευση τείνει να δημιουργεί μιά αίσθηση δυσαρέσκειας.

Εκεί που νιώθαμε καλά μέχρι χθες , σήμερα κουρελιάζει τα νεύρα μας , και ενώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει, ξέρουμε ότι θα ακολουθήσουμε αυτό το συναίσθημα γιατί υπάρχει κάτι σε αυτό, και εμείς πρέπει να το ανακαλύψουμε.

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, στο τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη, θα σκεφτούμε ότι οτιδήποτε είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε— ό,τι κι αν είναι το «αυτό».

zodia-taro-45

 

Υπάρχει ένα γενικό αίσθημα δυσαρέσκειας σήμερα και θα μας φάει μέχρι να καταλάβουμε τι φταίει και τι μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε.

Δυστυχώς, πολλοί από εμάς θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα: θέλουμε να χωρίσουμε με τους σημερινούς μας συνεργάτες – συντρόφους γιατί όσο περισσότερο σκεφτόμαστε τι μας ενοχλεί, τόσο  περισσότερα θα βρούμε για να παραπονεθούμε. Δεν πρόκειται να παραπονεθούμε σήμερα, πρέπει να βρούμε μια λύση. Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη δεν έχει να κάνει με ένα ευτυχισμένο τέλος. Έχει να κάνει με την ωμή βία και το ξεφόρτωμα των θεμάτων ΤΩΡΑ. Δεν πρόκειται να επεκτείνουμε τον πόνο μιας σχέσης σε αυτό το σημείο γιατί αξίζουμε καλύτερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 09-16/10 – Deste  – Αισθηματικές Προβλέψεις

taro-provlepseis-01

Τα 3 ζώδια που θέλουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Άρη στις 7 Οκτωβρίου 2022

Ξέρουμε ότι η κατάσταση στην  οποία βρισκόμαστε έχει τελειώσει. Υπάρχει ένα τέλος σε αυτήν, που δεν έχουμε παραδεχθεί ακόμη, και σήμερα αυτό το τέλος γίνεται πραγματικότητα.

Μην προσποιείσαι άλλο ότι θα λειτουργήσει. Αυτή η μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, μας ενημερώνει ότι τελείωσε πραγματικά και οριστικά, και ότι το μόνο που μένει είναι να το παραδεχτούμε και να το κάνουμε επίσημο.

Τα τρία ζώδια που θέλουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη στις 7 Οκτωβρίου 2022  :

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

1. Κριός

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αυτήν την ημέρα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε τη σχέση σας. Έχει περάσει καιρός και έχει αρχίσει να γίνεται βαλτωμένη και περιττή. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται ψυχρό, δεν πρόκειται να αφήσετε αυτό το είδος νεκρής σχέσης να καθορίσει άλλο την ζωής σας. Θέλεις αγάπη, όχι πλήξη, και έχεις πλήξει πια σε μεγάλο βαθμό.

Το τετράγωνο Σελήνης  Άρη θα ξεκαθαρίσει το μυαλό σας, όσον αφορά το τι θέλετε να γίνει με τα συναισθήματά σας, και να αποφασίσετε ότι αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει και πρέπει να τελειώσει τώρα. Είστε με κάποιον που πιστέψατε οτι σας ταίριαζε . Τώρα που αυτό το άτομο σας έχει αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που νομίζατε, είναι η στιγμή να κλείσετε αυτή την πόρτα .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 09-16/10 – Deste  – Αισθηματικές Προβλέψεις

tarw-taro-xartomanteia

2. Παρθένος

Θέλεις να χωρίσεις , όπως ήθελες να χωρίσεις και άλλες φορές στο παρελθόν. Αρχίζεις να παρατηρείς ένα μοτίβο και αρχίζει να σε ενοχλεί, έντονα. Αυτό το μοτίβο συνίσταται στο να αισθάνεστε υποβαθμισμένοι και απογοητευμένοι από τον σύντροφό σας, να τον συγχωρείτε και να κατηγορείτε για όλα αυτά στον εαυτό σας, για να διαπιστώσετε ότι τα ίδια γεγονότα συμβαίνουν ξανά και ξανά καθώς ο καιρός περνά.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι εδώ και καιρό τίποτα δεν εξελίσσεται στη σχέση σας. Σκέφτηκες ότι τουλάχιστον θα είχες περισσότερη αγάπη να δώσεις, αλλά φαίνεται ότι η προσωπική σου δεξαμενή αγάπης έχει ξεμείνει και δεν έχεις άλλη αγάπη να προσφέρεις. Στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, θα κοιτάξετε τα μοτίβα που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του χρόνου και τελικά θα καταλήξετε σε μια απόφαση: ήρθε η ώρα να χωρίσετε… πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis

Τα 3 ζώδια που θέλουν να χωρίσουν κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Σελήνης – Άρη στις 7 Οκτωβρίου 2022 .

3. Σκορπιός 

Αυτή τη στιγμή, νιώθεις ότι έχεις δώσει ό,τι μπορείς στο άτομο με το οποίο είσαι μαζί και η αναμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι…δεν σου βγαίνει άλλο. Έχετε δώσει πολλά πριν αρχίσετε να αισθάνεστε εξαντλημένοι, και αυτό είναι που σας έκανε να νιώθετε τόσο άσχημα τελευταία. Δίνεις και δίνεις και λαμβάνεις τόσο λίγα για τις προσπάθειές σου που νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να τα παρατήσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη , νιώθετε δυνατοί και ανένδοτοι.

Δεν θα βρείτε ευχαρίστηση στην απόφασή σας, ειδικά επειδή σας πήρε τόσο καιρό για να παραδεχτείτε ότι αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει. Δεν είναι μια ευτυχισμένη στιγμή, ούτε σου δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας. Είναι απλά αυτό που πρέπει να γίνει και αν δεν κάνετε την κίνηση σήμερα, θα καταλήξετε να γυρίσετε πίσω στο θλιβερό μέρος όπου ζείτε εδώ και αρκετό καιρό. Είναι ώρα να χωρίσετε. Καταλάβετέ το και ενεργήστε ανάλογα.

taro-zodia-098