Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τη σεζόν του Κριού 2019

prwin-epanasyndesi

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τη σεζόν του Κριού 2019

Συγκεντρωθείτε, φίλοι μου. Μήπως είστε χαμένοι στην ευαίθητη γαλάζια λιμνοθάλασσα των Ιχθύων; Ονειροπολείτε για τα πιο όμορφα πράγματα; Νιώθετε την αγάπη; Προετοιμαστείτε για μια καταιγίδα από φωτιά, γιατί στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα μπει στον Κριό και θα ταρακουνήσει την ενέργεια όλης σας της πραγματικότητας.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μην το πάρετε και τόσο στα σοβαρά, γιατί αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν τη χειρότερη σεζόν του Κριού για το 2019: Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Αν έχετε ζώδιο ή ωροσκόπο σε ζώδιο της γης, θα θέλετε να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα πω.

Δεν είναι ότι τα ζώδια της γης θα περάσουν σίγουρα απαίσια τη σεζόν του Κριού. Για την ακρίβεια, η σεζόν του Κριού μας επηρεάζει όλους με τον δικό του ξεχωριστό και ισχυρό τρόπο, που περιλαμβάνει και καλά και κακά. Ακόμα κι αυτοί που είναι Κριοί δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν μια εύκολη ηλιακή επιστροφή. Είναι απλώς ότι είναι πιο δύσκολο να ανταποκριθούμε σε μερικούς αστρολογικούς οίκους απ’ ότι σε άλλους. Εξάλλου, η εμπειρία που θα έχετε από τη σεζόν του Κριού εξαρτάται από τον οίκο του χάρτη σας που επηρεάζεται από αυτή. Αλλά, περισσότερα γι’ αυτό στη συνέχεια.

zodia-taro-45

Να το θετικό: Ακόμα κι αν η σεζόν του Κριού σας κάνει να νιώθετε εξαντλημένοι με τις παρορμητικές τάσεις, την επιθετική συμπεριφορά και τη γενικότερη έντασή της, θα λατρέψετε το αποτέλεσμα. Στο τέλος, η σεζόν του Κριού μας μαθαίνει πάντα να είμαι πιο γενναίοι.

zodia-zwdia-9988

ζώδια Ταύρος

Θα ονειροπολείτε τόσο, που θα θέλετε πολλή μοναξιά

Ο Ήλιος μπαίνει στον 12ο Οίκο σας όταν ξεκινά η σεζόν του Κριού. Υπάρχει λόγος που ο 12ος οίκος είναι από τους πιο τρομακτικούς οίκους στην αστρολογία. Έχει να κάνει με όλα τα αόρατα και τα άγνωστα πράγματα. Ανοίγει τη ψυχική σας δύναμη, αναζωογονεί τη φαντασία σας και αξιοποιεί τη διαίσθησή σας.

Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα και μπορούν να είναι. Για την ακρίβεια, θα απολαύσετε μεγάλο μέρος τους. Ωστόσο, ο 12ος οίκος είναι επίσης γνωστός ως ο οίκος της

αυτοδιάλυσης. Αν υπάρχει σκοτάδι μέσα στο υποσυνείδητό σας, θα γίνει σύντομα γνωστό. Ετοιμαστείτε να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με πράγματα που μπορεί να αποφεύγατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Παρθένος

Θα νιώσετε σοβαρά μετασχηματιστικό σκοτάδι

Ο Κριός μπορεί να σας βοηθήσει να σβήσετε όλες τις ευθύνες από τη λίστα σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάτε πάντα καλά με την ενέργειά του. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού, ο Ήλιος βρίσκεται στον όγδοο Οίκο σας του θανάτου και της αναγέννησης. Έτσι, πολλά πράγματα που σχετίζονται με τον όγδοο Οίκο είναι σπάνια εύκολα.

Η ενέργεια του όγδοου Οίκου έχει να κάνει με τη ξεπλήρωση χρεών, με αντίο στο παρελθόν και με τη μεταμόρφωση. Τίποτα από αυτά δεν είναι ποτέ εύκολα, ούτε και για σας ακόμα, Παρθένοι. Ευτυχώς, όμως, η λογική σας οπτική σάς βοηθά να κάνετε ένα πράγμα τη φορά. Ετοιμαστείτε να νιώσετε περισσότερο διαισθητικοί και πνευματικοί απ’ ότι συνήθως, αλλά και πιο τρομαγμένοι από όλα αυτά που σύντομα θα συνειδητοποιήσετε.

taro-6-9

ζώδια Αιγόκερως

Δεν θα έχετε διάθεση να αφήσετε το σπίτι σας

Όταν ξεκινά η σεζόν του Κριού, ο Ήλιος μπαίνει στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτός ο Οίκος είναι ιδιαίτερα δύσκολος καθώς τείνει να περιλαμβάνει αντιθετικά θέματα που σχετίζονται με το ζώδιό σας, Αιγόκεροι. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσετε άσχημα, μπορεί απλώς να γίνετε πολλοί πιο ευαίσθητοι και μοναχικοί απ’ ότι συνήθως.

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας, νιώθετε την ανάγκη να σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικείο περιβάλλον σας, τους οικογενειακούς δεσμούς σας και τη σχέση σας με τη θηλυκή ενέργεια. Τείνετε να είστε περισσότερο πρακτικοί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να νιώθετε πιο συναισθηματικοί απ’ ότι συνήθως για τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, θα το απολαύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot