Τετάρτη 01 Μαΐου – Μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Τετάρτη 01 Μαΐου – Μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή .

Τετάρτη 01 Μαΐου : Τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο .

Η Σελήνη του τελευταίου τετάρτου που εξασθενεί ανατέλλει τα μεσάνυχτα, κορυφώνεται την αυγή και δύει το μεσημέρι σε όλες τις ζώνες ώρας.

Σε αυτόν τον σταθμό, το απρόβλεπτο φεγγάρι στον Υδροχόο τετραγωνίζει τον συμπαγή ήλιο του Ταύρου.

zodia-taro-45

Τα φεγγάρια του τελευταίου τετάρτου είναι σταυροδρόμια μετά την πανσέληνο, σημαντικές στιγμές για να σταματήσουμε και να σκεφτούμε την επόμενη κίνησή μας. Εδώ ο Υδροχόος ανοίγει το δρόμο για τη νέα σελήνη / νέο σεληνιακό κύκλο. Ετοιμαστείτε για τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 08 Μαΐου.

Τι συμβαίνει όταν μια ασταμάτητη δύναμη συναντά ένα ακίνητο αντικείμενο; Μερικές φορές σημαίνει τεράστια αλλαγή, όπως οι τεκτονικές πλάκες που μετατοπίζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Τετάρτη 01 Μαΐου – Μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή .

Ο Υδροχόος είναι ο εκκεντρικός τολμηρός του ζωδιακού κύκλου, η κυρίαρχη κυκλοφορία της πνευματικής έμπνευσης σε όλο τον γαλαξία. Είναι ένα πληθωρικό, διεγερτικό αρχέτυπο που του αρέσει να χορεύει και να κινείται με άγριους τρόπους. Ο Ταύρος, από την άλλη, μας τυλίγει σε βαθιά στρώματα άνεσης και σταθερότητας. Καλωσορίζει τους πάντες στο σπίτι της, στον κήπο της, στο κομμάτι της γης. Όταν ο ιδιόρρυθμος Υδροχόος που ταξιδεύει με ένα άτομο, ανατρέπει αυτή τη γήινη έννοια της ασφάλειας .

Πρέπει να θρέψουμε δύο ανάγκες ταυτόχρονα: την ανάγκη να είμαστε προσγειωμένοι (Ταύρος) και την ανάγκη να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε ελεύθερα (Υδροχόος). Πώς αντιδράς όταν όλα αλλάζουν; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο μας αναγκάζει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή .

Το θέμα με τον Υδροχόο είναι ότι μπορεί να είναι υπέροχος και γενναιόδωρος και φιλικός. Κατά καιρούς φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Αλλά μπορεί επίσης να είναι οξύς και επιθετικός και εντελώς ακανόνιστος.

Αυτή η φάση της σελήνης είναι επιβαρυντική για το μυαλό και το πνεύμα. Η επιρροή του Υδροχόου είναι ταυτόχρονα παράξενη, διεγερτική και απαιτητική. Μπορεί να υπάρξει χάος, απογοήτευση ή σύγκρουση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Τετάρτη 01 Μαΐου – Μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή .

Ο Υδροχόος χρησιμεύει, ωστόσο, ως ισχυρή ώθηση για τη δημιουργικότητά μας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μοιραστείτε την τέχνη σας με τον κόσμο. Στις εσωτερικές ροές υπάρχει εμπιστοσύνη, έξω ρέει η αμφιβολία.

Η σελήνη σχηματίζει ένα χαλαρό, αρμονικό εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό φέτος. Αυτό είναι ευνοϊκό για όλα τα κοινωνικά και επικοινωνιακά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA