Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου – Τα μεγάλα μαθήματα της ζωής

erwtikes-21-2

Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου – Τα μεγάλα μαθήματα της ζωής και το τετράγωνο Ήλιου / Κρόνου, θα επηρεάσουν την ερωτική μας ζωή, μέχρι τον Οκτώβριο του 2020

Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου : Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα μαθήματα που είναι γραφτό, να μάθουμε.

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε με ό, τι είναι μπροστά μας, που υποστηρίζεται από το τετράγωνο Ήλιου / Πλούτωνα – με Ήλιο στον Ταύρο και Πλούτωνα στον Υδροχόο – στις 20 Απριλίου. Αυτή η διέλευση πραγματοποιείται συνήθως δύο φορές το χρόνο.

Την τελευταία φορά που τη βιώσαμε ήταν τον Οκτώβριο του 2019 και την επόμενη φορά θα είναι τον Οκτώβριο αυτής της χρονιάς.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, τετράγωνο είναι η απόσταση 90 μοιρών ανάμεσα σε δύο πλανήτες, δημιουργώντας ένα σημείο σύγχυσης και δράσης, μεταξύ τους. Σε αυτήν την κατάσταση, έχουμε τον Ήλιο, που αντιπροσωπεύει το «εγώ», την ελεύθερη βούληση και τον εξωτερικό μας εαυτό… με τον Κρόνο, που αντιπροσωπεύει τα όρια, το χρόνο και το Κάρμα.

Το τετράγωνο Ήλιου / Κρόνου, προορίζεται να μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε σ’ αυτά που θέλουμε. Κι αυτό επειδή… ενώ είναι μια ισχυρή διέλευση, δίνει έμφαση στην ενέργειά της αστρολογικά, καθώς και στα τρέχοντα κοινωνικά γεγονότα.

Αυτό το τετράγωνο είναι μια ευκαιρία να ακολουθήσουμε μια ρεαλιστική προσέγγιση σε ό, τι συμβαίνει στη ζωή μας και να επιλέξουμε να εργαστούμε μαζί του. Δεν πρέπει να το αγνοήσουμε, να το αρνηθούμε ή να προσποιηθούμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά να το αντιμετωπίσουμε.

zodia-astra-tarot

Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας, όπως μας βλέπουν οι άλλοι – το «εγώ» και τις επιλογές που βασίζονται στην ελεύθερη βούληση που μπορούμε να ασκήσουμε καθώς δημιουργούμε τη ζωή που επιλέγουμε. Η εποχή του Ταύρου μόλις ξεκίνησε! Οπότε ενώ βαδίζουμε σταθερά σ’ αυτό το ζώδιο, που σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επιλογές για το καλό της σταθερότητας και των θεμελίων μας, βρισκόμαστε ακόμα στην αιχμή του Κριού.

Αν και θεωρούμε ότι το χάσμα μεταξύ των δύο ζωδίων είναι σημαντικό όταν πρόκειται για τον Ήλιο, στην πραγματικότητα επηρεάζει σημαντικά τους πλανήτες, καθώς διέρχονται από το ένα σημείο στο άλλο. Σ’ αυτήν την περίπτωση, η ύπαρξη του Ήλιου σε Κριό / Ταύρο σημαίνει ότι ενώ εστιάζουμε στις σκέψεις μας και στα σχέδια που έχουμε μπροστά μας με σταθερή ματιά, θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την παρορμητικότητα του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όλους εμάς που έχουμε περιορίσει την προσωπική μας ελευθερία, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Δεν είμαστε σε θέση να επιδοθούμε στον παρορμητισμό μας όπως παλαιότερα. Δεν μπορούμε απλά να μπούμε στο αμάξι μας ή να πάμε όπου θέλουμε. Αντ’ αυτού, καθόμαστε ήσυχα και εστιάζουμε σε ό, τι είναι μπροστά μας.

Εδώ θα έχουμε διπλό όφελος. Από πολλές απόψεις, το να αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να λειτουργούμε παρορμητικά, είναι πολύ καλό! Επειδή πρέπει να νιώσουμε περιορισμένοι για να δουλέψουμε τα εμπόδια και τους περιορισμούς, από τους οποίους δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Κι επίσης επειδή σαν άνθρωποι, έχουμε την τάση να αναβάλουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι δύσκολο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

μελλοντολόγος

Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου

Δεν θέλουμε να πούμε σκληρά πράγματα ή να κάνουμε δύσκολες επιλογές, γι’ αυτό και ακολουθούμε την παρορμητική φύση μας και μεταπηδάμε από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να κάνουμε πραγματική πρόοδο, αναβάλλοντας απλά, το αναπόφευκτο!

Αυτή τη φορά όμως, χάρη στον Κρόνο από τον Υδροχόο θα εξετάσουμε τα πράγματα μέσα από έναν εντελώς νέο πρίσμα.

Ο Κρόνος είναι γνωστός σαν ο πατέρας του ζωδιακού, πράγμα που σημαίνει ότι στα χέρια του, συχνά μαθαίνουμε σημαντικά μαθήματα για να μπορούμε να επιλέξουμε τη μοίρα μας.

Όμως επειδή αυτός ο πλανήτης είναι περίπλοκος, ίδιος είναι και ο αντίκτυπός του στη ζωή μας. Υπάρχει πάντα ένα σημαντικό Κρόνιο μάθημα που πρέπει να μάθουμε σαν μέρος της πορείας της ζωής μας. Ο Κρόνος όμως είναι επίσης ο πλανήτης που διέπει τα όρια, το χρόνο και το κάρμα. Είναι αυτός που θεσπίζει τους κανόνες στο ζωδιακό…και όσο ήταν στον Αιγόκερω, ήταν αρκετά παραδοσιακός και συμμορφωμένος με τις κοινωνικές καταστάσεις, γι’ αυτό και όλοι νιώθαμε πιεσμένοι να δραστηριοποιηθούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τετράγωνο Ήλιου Κρόνου

Τώρα όμως μετακινείται…και μόλις ξεκινήσει τη βασιλεία του στον Υδροχόο, όλα τα προηγούμενα στοιχήματα, θα αναβληθούν.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα, αν και είναι γνωστός σαν νεροκουβαλητής, κάτι που μερικές φορές συγχέει το στοιχείο που αντιπροσωπεύει. Όντας όμως ένα αέρινο ζώδιο, σημαίνει ότι θα είμαστε διανοητικά πιο ενεργοί, όχι μόνο στις σκέψεις και τους σχεδιασμούς, αλλά θα είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και δημιουργικές αναλύσεις, που δεν είχαμε εξετάσει προηγουμένως.

Ο άρχοντας του χρόνου και του Κάρμα μόλις ξεκίνησε την θητεία του στον Υδροχόο, έχοντας μετακινηθεί σ’ αυτό το ζώδιο, πριν από περίπου ένα μήνα. Εδώ, προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, στις 11 Μαΐου, επιστρέφοντας στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει, από τον Ιούλιο ως τον Δεκέμβριο! Δεν θα μας οδηγήσει προς τα πίσω, αλλά θα μας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε, τις εκκρεμότητές μας.

taro-zodia-76

Επομένως αυτή τη στιγμή, δεν αντιμετωπίζουμε μόνο, όλα όσα δημιουργούν ο Ήλιος και ο Κρόνος… αλλά και άλλες διελεύσεις , συμπεριλαμβανομένης της Νέας Σελήνης στον Ταύρο και του Πλούτωνα, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, αυτής της διέλευσης .

Ενώ ο Ήλιος και ο Κρόνος μας δείχνουν τι είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, αυτή η διέλευση είναι διαφορετική. Με τη βοήθεια του Υδροχόου, της Νέας Σελήνης και του Πλούτωνα, μας δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να βυθιστούμε στην αλήθεια μας για να αντιμετωπίσουμε ό, τι είναι μπροστά μας, αλλά η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα βοηθήσει δίνοντάς μας την ελπίδα, πως πήραμε τις σωστές αποφάσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

zwdia-66

Περίπου την ίδια στιγμή, θα δούμε τους τομείς, που αγγίζουν ο Ήλιος και ο Κρόνος, να επηρεάζονται περισσότερο! Δηλαδή οποιεσδήποτε αποφάσεις ή επιλογές, βασίζονται στο «εγώ» μας.

Σημαίνει, πως μας απομακρύνει από το να κάνουμε προγραμματισμένες κινήσεις και ν’ ασχοληθούμε μόνο με ό,τι λαχταρά η ψυχή μας. Θέλει επίσης, να εμπιστευόμαστε το Κάρμα και τον χρόνο. Ειδικότερα, δεδομένης της έγκλειστης κατάστασης στο σπίτι με τους δικούς μας, ίσως δούμε να ξεκινούν καινούργια κεφάλαια που θα αφορούν τις οριοθετήσεις. Οπως επίσης να πραγματοποιούνται νέες επιλογές, σχετικά με το είδος της ζωής που θέλουμε να ζήσουμε.

Το πραγματικά μοναδικό είναι…. ότι ενώ δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό που είναι μπροστά μας, αυτή τη φορά δεν υπάρχει διαφυγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία