Της Κατίνας – Προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις

deste

Της Κατίνας – Ερωτικές Προβλέψεις για δύσκολες σχέσεις

Ερωτικές Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

Κριός: Ο Κήπος

Οι αφορμές για επικοινωνίες θα έρθουν από την αντίπερα όχθη. Πολλές οι σκέψεις που θα σας κυκλώνουν, και θα σας δελεάσουν για τα επόμενα βήματα σας. Απροσδόκητος έρωτας, θα χτυπήσει μέσα στον μήνα την πόρτα των συνειδητά μόνων.

zodia-taro-45

Τυχερό νούμερο: 05

 

Ταύρος: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Βιώνετε τις πιο ερωτικές ημέρες της εποχής. Οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι χωρισμένοι σύντροφοι και σύζυγοι, θα πλησιάσουν με την λογική της επανασύνδεσης. Οι τρίτοι πειρασμοί θα απομακρυνθούν και θα χαθούν στο παρελθόν.

Τυχερό νούμερο: 01

Δίδυμοι: Κουκουβάγια

Αυτοί που αναζητούν συντροφιά, μέσα από τα οικεία τους περιβάλλοντα θα την βρουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο καιρός της μοναξιάς έχει λήξει και στο παρόν θα παρουσιαστούν καρμικές γνωριμίες, που θα αποδώσουν μεγάλη αγάπη. Αυτό για τους χωρισμένους μπορεί να είναι μια επανασύνδεση.

Τυχερό νούμερο: 06

Καρκίνος: Μέγα Διαμάντι

Τα δεδομένα που ξέρετε μέχρι τώρα, αλλάζουν. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε πρέπει να περάσουν εκ νέου τα ’εμπόδια’, που θα τους βάλετε έτσι ώστε και εσείς να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Αφήστε τις καινούργιες γνωριμίες να σας πλησιάσουν συναισθηματικά, πρώτες αυτές.

Τυχερό νούμερο: 07

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Ariman – Το Τζάν του Ρουμπινιού

Οι υποχρεώσεις και οι αποστάσεις που σας κρατούν μακριά από τον αγαπημένο σας, θα περιοριστούν. Έχει έρθει η σωστή πια ώρα για να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι μοναχικοί, ας απομακρύνουν την αυταρχική τους συμπεριφορά.

Τυχερό νούμερο: 05

Παρθένος: Η Μπρατσέρα

Θέματα που ακουμπάνε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, θα σας εμφανιστούν σε ανύποπτο χρόνο. Η απόφαση που ήδη έχετε πάρει είναι να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πλησιάσει, αν δεν πληρεί πρώτα τις προδιαγραφές σας. Η επόμενη εβδομάδα, θα είναι γεμάτη και με νέες αφίξεις.

Τυχερό νούμερο: 02

 

 

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’