Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για την ερωτική σας ζωή την άνοιξη του 2022

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για την ερωτική σας ζωή την άνοιξη του 2022 .

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής : Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου και προσφέρει τρεισήμισι εβδομάδες δράματος στους τομείς της πληροφορίας, του προγραμματισμού, της τεχνολογίας και πολλών άλλων.

Κυβερνά τα νοητικά ζητήματα στην αστρολογία, αλλά οι αναδρομές του μπορούν να επηρεάσουν πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής μας – συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής μας ζωής.

Γνωρίζοντας όμως πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή του ζωδίου σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν εμπόδια που σχετίζονται με την ανάδρομη πορεία του, σε ό,τι αφορά τις στενές σχέσεις.

zodia-taro-45

Το σεξ συχνά μας κάνει να σκεφτόμαστε την ευχαρίστηση και το πάθος, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας ζωή.. κι εκεί είναι που οι επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή αφήνουν πραγματικά το σημάδι τους. Η διατήρηση της οικειότητας στις σχέσεις μας εξαρτάται από πράγματα όπως η ισχυρή επικοινωνία και η ικανότητα να αφιερώνουμε χρόνο στις σχέσεις μας.

Όλα αυτά όμως, μπορεί να επηρεαστούν από τις οπισθοδρομήσεις του Ερμή. Θα θέλαμε να ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες των συντρόφων μας και να βεβαιωθούμε ότι τα προβλήματα προγραμματισμού, δεν μας εμποδίζουν να απολαύσουμε μερικές αισθησιακές συναντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για την ερωτική σας ζωή την άνοιξη του 2022 .

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του και στις 22 Μαΐου θα επιστρέψει στο γειωμένο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό δίνει πρόσθετη έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, καθώς και σε πράγματα που εκτιμούμε.

Η αισθησιακή Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάδρομης περιόδου και ο σεξουαλικός Άρης θα συμμετάσχει στη ζωηρή διασκέδαση του Κριού στις 24 Μαΐου. Επομένως θα επικρατεί πολύ πάθος και σεξουαλική ενέργεια! Αν όμως θέλουμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις αναπόφευκτα συγκεχυμένες επιπτώσεις της αναδρομής του Ερμή, την άνοιξη του 2022.

μελλοντολόγος

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Παρεξηγήσεις που τροφοδοτούνται από τον ανάδρομο Ερμή, θα επιβαρύνουν τη σεξουαλική σου ζωή τώρα, Κριέ. Βεβαιώσου πως εκφράζεις καθαρά και ξάστερα τις ανάγκες σου κι ακούς προσεκτικά τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου για να διατηρήσεις την ηρεμία και την ισορροπία στο δεσμό σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι αναζητάς περισσότερο αισθησιασμό κατά το δεύτερο μισό της ανάδρομης περιόδου, γι’ αυτό ξεκίνησε να «παίζεις» με τη σωματική σου ευχαρίστηση για να ανακουφίσεις τυχόν άγχη – είτε είσαι μόνος είτε έχεις ταίρι.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στη δική σου ευχαρίστηση, Ταύρε. Αυτός ο ανάδρομος, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ό,τι σε ενεργοποιεί και να επαναξιολογήσεις τα πράγματα που είναι σημαντικά για σένα – σεξουαλικά ή με άλλο τρόπο. Μπορεί να διαπιστώσεις πως αναθεωρείς τις τρέχουσες σεξουαλικές σου καταστάσεις και τις βλέπεις όπως ακριβώς είναι. Αν μια σχέση δεν σου προσφέρει διασκέδαση, οικειότητα, ασφάλεια και ολοκλήρωση… ξανασκέψου για ποιο λόγο μένεις εκεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για την ερωτική σας ζωή την άνοιξη του 2022 .

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου Δίδυμε και περνά το πρώτο μισό της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει πως θα νιώσεις τις επιπτώσεις σε πιο προσωπικό επίπεδο. Εστίασε στις ανάγκες σου και αξιολόγησε αν παίρνεις αυτό που θέλεις από τη σεξουαλική σου ζωή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις «σόλο» λίγο παιχνίδι και να νιώσεις άνετα με τις επιθυμίες σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα αυτές τις ανάγκες σου, στο μελλοντικό σου ταίρι σου.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το πρώτο μισό αυτής της ανάδρομης πορείας, σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις τα πράγματα αργά, Καρκίνε. Βρες λίγο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με τις επιθυμίες σου, χωρίς την πίεση ενός συντρόφου. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της αναδρομής, κάποια χημεία μπορεί να αρχίσει να φουντώνει με έναν φίλο ή συνάδελφο που ήταν στις φαντασιώσεις σου τελευταία. Απλά πρόσεξε να μην μπερδέψεις τις κοινωνικές ή εργασιακές σου σχέσεις με την ιδιωτική σου ζωή, αφού δεν έχουν συνήθως διάρκεια… όλα όσα ξεκινούν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

κρυσταλλομαντείαλέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτή η ανάδρομη κίνηση ταράζει την κοινωνική σου ζωή και την καριέρα σου, Λέοντα. Επομένως κάποιες απροσδόκητες αναποδιές ή παρεξηγήσεις, μπορεί να προκαλέσουν άγχος στην οικογένεια. Μην αφήσεις αυτές τις ατυχίες να σε εμποδίσουν να εκφράσεις τα πάθη της σάρκας! Με την Αφροδίτη και τον Άρη να ενεργοποιούν ένα περιπετειώδες μέρος του χάρτη σου.. το να ταράξεις λιγάκι τη σεξουαλική σου ρουτίνα ή το να δοκιμάσεις νέους τρόπους, θα σε ανακουφίσει από το άγχος.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τα εργασιακά θέματα μπορεί να είναι αγχωτικά κάτω από τα ανάδρομα σύννεφα της καταιγίδας του Ερμή Παρθένε! Γι’ αυτό κάνε κάτι για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και να επαναφέρεις την αίσθηση της περιπέτειας στην κρεβατοκάμαρα. Η ανάμνηση των άγριων φαντασιώσεων του παρελθόντος ή των εποχών που δοκίμαζες με το ταίρι σου κάτι διαφορετικό, μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ξεδώσεις και να ανακαλύψεις θετικές όψεις, πίσω από την ανάδρομη περίοδο.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

taro-zodia-76

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτός ο ανάδρομος θα αναζωπυρώσει βαθιά συναισθήματα που σχετίζονται με την οικειότητα Ζυγέ. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις πράγματα που θεωρούσες ταμπού στο παρελθόν και να τα αποδεχτείς, κοιτώντας τα μέσα από ένα νέο πρίσμα. Μη φοβάσαι να βουτήξεις στις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις και να εξαφανίσεις κάθε ντροπή για τον τρόπο έκφρασης των σεξουαλικών σου επιθυμιών Αν εκφράσεις τα ανείπωτα συναισθήματά σου, θα νιώσεις ελεύθερος.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το σεξ και οι σχέσεις είναι ένα μεγάλο θέμα για σένα κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, Σκορπιέ. Έτσι τα περασμένα δράματα με έναν εραστή ή μια ερωμένη, θα βγουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν προσοχή. Αν έβλεπες κάποιο άτομο αδιάφορα, θα διαπιστώσεις τώρα, πως συζητήσεις σχετικές με τη δέσμευση ή τη μονογαμία έρχονται συνεχώς στο μυαλό σου. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις – μερικές φορές- τρομακτικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα και θα απολαύσεις τη σεξουαλική σου σχέση, πιο ελεύθερα.

zwdia-zvdia-alexΤι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για την ερωτική σας ζωή την άνοιξη του 2022 .

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι εμπλοκές στο προγραμματισμό και ο κακός συγχρονισμός, δεν είναι ποτέ διασκεδαστικοί, ειδικά όταν δυσκολεύουν τη σεξουαλική σύνδεση με τον εαυτό σου ή τους άλλους. Το δεύτερο μισό αυτού του ανάδρομου, τονίζει συγκεκριμένα θέματα σχέσεων Τοξότη, γι’ αυτό βεβαιώσου ότι εκφράζεις ξεκάθαρα τις ανάγκες σου και αφιερώνεις χρόνο για οικειότητα- είτε με τον εαυτό σου είτε με το ταίρι σου.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το πρώτο μισό αυτής της ανάδρομης περιόδου, θα προκαλέσει κάποια μπερδέματα στη δουλειά ή στο πρόγραμμά σου, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση με το ταίρι σου, λόγω άγχους κι εντάσεων. Επιφυλάσσονται όμως και μερικές σέξι εκπλήξεις, καθώς το δεύτερο μισό αυτής της αναδρομής θα αναδείξει τη ρομαντική σου πλευρά, φέρνοντας πίσω παλιά φλερτ ή σεξουαλικές συζητήσεις που είχαν «πεθάνει» καιρό πριν. Ξέσκασε λιγάκι εξερευνώντας τις επιλογές σου, αφήνοντας χώρο για μια ερωτική περιπέτεια.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

dream

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στο πιο γοητευτικό και σέξι σημείο του χάρτη σου, Υδροχόε. Γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν ένα παλιό φλερτ ή ένας ξεχασμένος πρώην κάνει μια βόλτα στα εισερχόμενά σου. Το να φλερτάρεις με κάποιον από το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά έχε κατά νου ότι τα πράγματα που ξεκινούν την περίοδο του ανάδρομου Ερμή συνήθως δεν έχουν διάρκεια. Αν όμως ψάχνεις για κάτι βραχυπρόθεσμο, τότε αυτή είναι καλή στιγμή.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η επικοινωνία μπορεί εύκολα να χαλάσει κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου, γι’ αυτό να είσαι ξεκάθαρος σε όσα λες. Προσπάθησε επίσης να είσαι σίγουρος πως κατανοείς τις ανάγκες του/της συντρόφου σου, όσον αφορά την οικειότητα. Αντί να σχεδιάζεις φανταστικές σεξουαλικές συνευρέσεις, η ενέργειά σου ίσως να είναι πιο κατάλληλη για επαφές σε στυλ Netflix που η πίεση είναι χαμηλή, αλλά το επίπεδο άνεσης… αρκετά υψηλό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera