Το διπλό εξάγωνο του Ερμή 16 -18/04 θα αλλάξει τις σχέσεις μας

erwtikes-21314

Το διπλό εξάγωνο του Ερμή 16 -18/04 θα αλλάξει τις σχέσεις μας .

Το διπλό εξάγωνο του Ερμή : Μαγεία είναι αυτό που φτιάχνουμε εμείς, από τις στιγμές που μας δίνονται.

Βλέπουμε ότι οι λέξεις, είναι η ρίζα της δράσης αυτής της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής σχηματίζει δύο διαφορετικά εξάγωνα: ένα με την Αφροδίτη κι ένα με τον Άρη.

Και τα δύο συμβαίνουν από τις 16 μέχρι τις 18 Απριλίου. Αυτά τα διπλά εξάγωνα του Ερμή, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τα ωροσκόπια και τις ερωτικές μας σχέσεις, με διάφορους τρόπους.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, εξάγωνο είναι η απόσταση 60 μοιρών ανάμεσα σε δύο πλανήτες που δημιουργούν θετική κι ευεργετική ευθυγράμμιση, και που με τη σειρά της, δημιουργεί ένα νέο σημείο ανάπτυξης, με βάση τις προηγούμενες αποφάσεις και επιλογές μας. Εξάγωνο είναι συχνά το Κάρμα που συναντάμε, γι’ αυτά που σπείραμε στο παρελθόν! Κι ενώ δεν είναι πραγματικά θετικό ή αρνητικό… σε αυτήν την περίπτωση, συνήθως συναντάμε νέες ευκαιρίες τις οποίες επιθυμούσαμε ή εργαστήκαμε γι’ αυτές.

Το πρώτο εξάγωνο είναι ανάμεσα στον Ερμή από τον Κριό και την Αφροδίτη από τους Δίδυμους, ξεκινώντας από τις 16 μέχρι τις 17 Απριλίου. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να κάνει χρόνια να εμφανιστεί ή να πραγματοποιηθεί πολλές φορές το χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Το διπλό εξάγωνο του Ερμή

Την τελευταία φορά που είδαμε αυτήν τη διέλευση ήταν το Σεπτέμβριο του 2018. Και με αυτή τη διπλή, όπως και με τις δύο τελευταίες που συμβαίνουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020, σημαίνει ότι πιθανότατα θα δούμε ένα αποκορύφωμα, στις συναισθηματικές αποκαλύψεις που βιώσαμε.

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει το θείο θηλυκό και ο Άρης το θεϊκό αρσενικό! γι’ αυτό, όταν αυτά τα δύο διασταυρώνουν τα μονοπάτια τους ή ενώνονται στον ουρανό, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να επηρεάσουν τις ερωτικές μας σχέσεις.

Το ενδιαφέρον σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους Διδύμους. Αν και δεν σχηματίζουν καμία όψη μεταξύ τους, ευθυγραμμίζονται στενά με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας.

κρυσταλλομαντεία

Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα κάνουν εξάγωνο από τις 16 ως τις 17 Απριλίου, ενώ ο Ερμής και ο Άρης, από τις 17 ως τις 18. Αυτό σημαίνει ότι η 17η Απριλίου, είναι το αποκορύφωμα των ενεργειών που θα δημιουργήσουν αυτές οι διελεύσεις.

Πολλοί νιώσαμε εμποδισμένοι φέτος να προχωρήσουμε ή να κάνουμε σχέδια… και δεν είχαμε τη δυνατότητα, να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις.

Όμως ακόμη και σε μια εποχή που ο κόσμος έχει «κατεβάσει ρολά», μπορούμε ακόμα να επιλέξουμε.

Δεν είμαστε όμως σε θέση να ενεργήσουμε ακόμα, πάνω σ’ αυτές τις επιλογές! Κι αυτό ακριβώς, τονίζουν αυτές οι δύο διελεύσεις!

Με το εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη από τους Διδύμους και τον Ερμή από τον Κριό, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτή την ενέργεια να συμβαίνει περίπου δύο με τρεις φορές το χρόνο… με την τελευταία, να συμβαίνει στις 19 Μαρτίου. Αυτό μάλιστα, αντιπροσωπεύει το τρίτο μεταξύ αυτών των δύο πλανητών ήδη, για φέτος .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το διπλό εξάγωνο του Ερμή

Το πρώτο ήταν τον Ιανουάριο, μετά τον Φεβρουάριο και τώρα τον Απρίλιο και δεν θα δούμε αυτούς τους δυο πλανήτες να ευθυγραμμίζονται ξανά, μέχρι τον επόμενο Απρίλιο! Αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσουμε κάτι που προορίζεται για μας! Σημαίνει απλά ότι πρέπει να γνωρίζουμε, πως ενώ η κάθε μέρα μας προσφέρει τη δυνατότητα μιας καινούργιας αρχής… κάθε μέρα διαφέρει επίσης, σε σχέση με τα ενεργειακά οφέλη που αποφέρει.

Με πολλούς τρόπους φαίνεται, πως ο Ερμής είναι η σύνδεση μεταξύ του θεϊκού θηλυκού και αρσενικού, κάτι παρόμοιο με αυτό που αισθάνονται πολλοί από εμάς σχετικά με την κοινωνική απόσταση.

Ίσως δεν μπορούμε να πλησιάσουμε και να αγκαλιάσουμε ή να φύγουμε με αυτόν που αγαπάμε. Ίσως να μη μπορούμε να διερευνήσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας. Όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να μιλήσουμε.

μελλοντολόγος

Το διπλό εξάγωνο του Ερμή

Μπορούμε να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, τα συναισθήματά μας…. ίσως ακόμη και τα σχέδιά μας… γι’ αυτό που ελπίζουμε ότι θα φέρει το μέλλον.

Μερικές φορές ξεχνάμε την αξία μιας συζήτησης – το νόημα που μπορούν να κρύβουν τα λόγια αγάπης και το πώς μπορεί να γίνει η μέρα μας καλύτερη, αν μιλήσουμε με τον αγαπημένο μας. Ίσως αυτό να είναι ένα από αυτά τα πράγματα, για τα οποία πρέπει να θυμόμαστε την αξία τους.

Ίσως γράψουμε γράμματα ή ποιήματα για το πώς αισθανόμαστε, ή για το τι σκεφτόμαστε. Και ίσως ακόμη, ξαναθυμηθούμε πώς να επικοινωνούμε φραστικά, όταν η προσωπική και η σωματική επαφή, δεν είναι πλέον επιλογή.

Διαβαστε επισης: Ερωτική Καφεμαντεία – Αποδείξεις απιστίας και αγάπης

taro-zodia-76

Αυτή είναι η μαγεία που θα γεμίσει τη ζωή μας αυτήν την περίοδο! Γιατί ενώ δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε τώρα αυτούς που θα θέλαμε, μπορούμε σίγουρα να μιλήσουμε, να μοιραστούμε μαζί τους…..και να επιστρέψουμε σε μια εποχή που το μόνο πράγμα στο οποίο έπρεπε να επικεντρωθούμε, ήταν ο ένας στον άλλο.

Με τον Άρη και την Αφροδίτη στους Διδύμους κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα αισθανθούμε επίσης μεγάλη ψυχική ενέργεια, και θα επιδιώκουμε αυτή τη διέγερση και τη σύνδεση, μέσω βαθιών συζητήσεων. Αυτό, όχι μόνο θα μας κάνει να νιώθουμε ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες μας, αλλά θα ανοίξουμε επίσης μια πόρτα για μεγαλύτερη οικειότητα, γιατί μας ζητείται να εκφραζόμαστε περισσότερο προφορικά, παρά φυσικά.

Διαβαστε επισης: Ερωτική Καφεμαντεία – Αποδείξεις απιστίας και αγάπης

zodia-zvdia-yy

Το διπλο εξάγωνο του Ερμή

Αυτή θα είναι η ευκαιρία μας να εκφραστούμε με διαφορετικούς τρόπους απ’ αυτούς που έχουμε συνηθίσει! Πρέπει όμως ταυτόχρονα να θυμόμαστε, ότι ενώ αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη μαγεία μέσα σε μια σχέση, λόγω της δυαδικότητας των Δίδυμων θα τονίσει επίσης την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις, όπου η επικοινωνία ή οι προσωπικές πεποιθήσεις, δεν ευθυγραμμίζονται.

Σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορεί να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα, για να συνειδητοποιήσουμε και να κατανοήσουμε… ότι αν δεν έχουμε αυτήν τη βάση στις συζητήσεις με τον σύντροφό μας, θα επηρεαστεί η συνολική υγεία και η βιωσιμότητα της σχέσης μας.

Πρέπει επίσης να προσέξουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις μας, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στους Διδύμους. Ο πλανήτης της αγάπης μπήκε στη φάση της προ-σκιάς της, στις αρχές Απριλίου και δεν θα επιστρέψει επίσημα, μέχρι τα μέσα Μαΐου! Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα σταματήσουν να πραγματοποιούνται πυροτεχνήματα ή συζητήσεις.

xartomanteia

Υπάρχουν τόσο λίγα πράγματα που είναι ασταθή αυτή τη στιγμή, και πρέπει να επικεντρωθούμε στη στιγμή που βρισκόμαστε. Ακόμα κι αν το αύριο παραμένει αβέβαιο, εστιάζοντας μόνο στην κάθε μέρα μας, είμαστε πιο ικανοί να ενημερωθούμε για το τι είναι σημαντικό για εμάς.

Αυτό σημαίνει ότι θα αισθανθούμε περισσότερο την ανάγκη να ελέγξουμε αυτά που μπορούμε να επηρεάσουμε… αντί να επικεντρωθούμε σε αυτά που δεν μπορούμε.

Όμως όλη αυτή η διαδικασία αφορά και την εμπιστοσύνη! Γιατί μπορούμε να κάνουμε όλα τα σχέδια του κόσμου, αλλά δεν σημαίνει ότι πρόκειται να συμβούν. Αντ’ αυτού, πρέπει να πάρουμε βαθιές ανάσες και να προσπαθήσουμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι μερικές φορές τα σχέδια που έχουμε κάνει, μας εμποδίζουν να ζήσουμε τη ζωή που προορίζεται για εμάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00