Το Ερωτικό παρελθόν επιστρέφει 27/09-03/10

erwtikes-3414

Το Ερωτικό παρελθόν επιστρέφει 27/09-03/10 .

Το Ερωτικό παρελθόν : Η δικαιοσύνη και η αμεροληψία είναι το όνομα του παιχνιδιού αυτής της εβδομάδας… αλλά πώς ορίζουμε πραγματικά αυτά τα ιδανικά? Αυτό θα είναι ένα έντονα αμφισβητούμενο θέμα ξεκινώντας από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, καθώς ο διανοητικός Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό, το ζώδιο της δικαιοσύνης.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό – το ζώδιο της ρομαντικής συνεργασίας – θα προκαλέσει νοσταλγία στους ανθρώπους γι’ «αυτόν που έφυγε». Αλλά το κάνει εύκολο!

Η αναπόληση επιλογών που φαίνονταν δύσκολες στο παρελθόν τώρα θα είναι ξεκάθαρες, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Όμως το ξεπέρασμα τυχόν προβλημάτων εγγυάται πρακτικά, πως θα επιστρέψουν ξανά για να σας στοιχειώσουν.

zodia-taro-45

Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι μπορείτε να «δουλέψετε μια φιλία» με κάποιον που καταρρακώνει το εγώ σας, την καρδιά σας – ή και τα δύο. Σίγουρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε αυτά τα νερά, ειδικά αν έχετε καλή σχέση με κάποιον άλλο. Τα ζευγάρια, είστε η απόδειξη αυτής της αναδρομής με τον όμορφο δεσμό σας, γεμίζοντας το κοινό σας ημερολόγιο με νοσταλγικές εμπειρίες.

Η ενεργοποίηση της φάσης του μήνα του μέλιτος μπορεί να σας πλημμυρίσει με αισθήσεις που ξεχάσατε ότι μπορούσατε να νιώσετε! Η Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό αναλαμβάνει το τιμόνι μεσοβδόμαδα, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όλων. Την Τετάρτη, ο ακτινοβόλος πλανήτης σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο (γωνία 120 μοιρών) με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Το Ερωτικό παρελθόν επιστρέφει 27/09-03/10 .

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συγχρονίζονται δύο φορές κάθε χρόνο, η ζωή μοιάζει μαγική, λαμπερή και γεμάτη δυνατότητες. Κοιτώντας αυτό το θαύμα με γουρλωμένα μάτια, μπορεί να αφήσετε τις επιφυλάξεις σας, προσελκύοντας μια συναρπαστική ευκαιρία στην τροχιά σας. Όμως μην κινηθείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Γιατί ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και της ψευδαίσθησης ενώ η Αφροδίτη είναι βαθιά ρομαντική. Το να είστε ανοιχτοί απέναντι στους άλλους, είναι υπέροχο! Το να είστε όμως ευκολόπιστοι, δεν είναι. Προσέξτε για τυχόν συγκαλύψεις και μην πιάνεστε κορόιδα από διάφορες κολακείες.

Ίσως μια ευκαιρία που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, να θεωρηθεί απολύτως νόμιμη. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα , όσο συχνά μπορεί να κάνει θαύματα, το ίδιο συχνά μπορεί να σας παραπλανήσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-30/09 Της Αγάπης το γραμμένο

tarw-taro-xartomanteia

Ελέγξτε τα παρασκήνια ή περάστε το Σαββατοκύριακο, τακτοποιώντας τα λάθη που προκλήθηκαν από βιασύνη! Στη συνέχεια την Πέμπτη, η Αφροδίτη συναντιέται με άλλον ένα επουράνιο ηδονιστή, τον απεριόριστο Δία, που είναι ελεύθερος στον πειραματικό Υδροχόο. Καθώς μπλέκονται σε ένα μπερδεμένο τετράγωνο, οι επιεικείς επιθυμίες μπορούν να παρασύρουν την κοινή λογική.

Η Αφροδίτη είναι ο συντηρητικός πλανήτης, ενώ ο Δίας θέλει περισσότερα… όλο και περισσότερα. Ανεξάρτητα από το πώς και γιατί ταιριάζουν, όταν αυτοί οι δύο συναντιούνται, είναι έξω για να περάσουν καλά. Καθώς η δύναμη της θέλησης περνάει από το παράθυρο – μαζί με τους προϋπολογισμούς και την κοινή λογική – αυτός ο κοσμικός συνδυασμός που αψηφά τη βαρύτητα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Όμως μπορεί παράλληλα, να φέρει πολύ διασκέδαση. Το κλειδί για να κυριαρχήσετε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης/Δία είναι να παρατηρήσετε τις επιθυμίες σας και να τις τιμήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75