Το κάλεσμα του Έρωτα 18-24/10

didaskalia-planitwn-afroditi

Το κάλεσμα του Έρωτα 18-24/10 .

Το κάλεσμα του Έρωτα : Το να σκέφτεσαι έξω από το κουτί είναι ένα πράγμα, αλλά τι γίνεται αν δεν υπήρχε καθόλου κουτί?

Ερωτήσεις σαν κι αυτές θα κάνουν το κεφάλι σας να φλερτάρει με νέες δυνατότητες ξεκινώντας από αυτή τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, τόσο ο διανοητικός Ερμής όσο και ο φιλοσοφικός Δίας ολοκληρώνουν τους ανάδρομους κύκλους τους και γυρίζουν στις πρόσθιες ταχύτητές τους.

Από τις 20 Ιουνίου, ο Δίας έκανε αντίστροφη μετακίνηση-πρώτα μέσω των ευφάνταστων Ιχθύων και στη συνέχεια μέσω του καινοτόμου Υδροχόου (28 Ιουλίου).

zodia-taro-45

Αυτή η ετήσια αναδρομή είναι διάσημη για την αναστολή των επεκτατικών σχεδίων. Απογοητευτικό? Σίγουρα. Δεν βοήθησε επίσης τα πράγματα και το γεγονός πως ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον Ζυγό, το ζώδιο των συνεργασιών, από τις 27 Σεπτεμβρίου. Η λήψη κάθε είδους άμεσης απάντησης από τους ανθρώπους ήταν μια κωμικοτραγική σειρά λαθών.

Όμως όλα αυτά αλλάζουν αυτή τη Δευτέρα. Συγκεντρωθείτε τώρα στο παιχνίδι σας. Με τον Δία στον Υδροχόο μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε στο να συγκεντρώσετε τη σωστή ομάδα και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή τεχνολογία για όλα σας τα εγχειρήματα. Ο Δίας στον μποέμ Υδροχόο μπορεί επίσης να φέρει μια διασκεδαστική υπενθύμιση ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, είναι δωρεάν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Το κάλεσμα του Έρωτα 18-24/10 .

Όπως και ο έρωτας… στον οποίο θα εστιάσετε ξανά, με την επιστροφή του Ερμή στον καλό δρόμο στο ζώδιο του Ζυγού. Μπορεί ακόμη και να νιώσετε το κάλεσμα του Έρωτα τη Δευτέρα, όταν ο άγριος Άρης τριγωνίσει τον Δία και ενθαρρύνει το ρομαντικό ρίσκο! Την Τετάρτη καθώς η πανσέληνος στον λαμπερό Κριό φωτίζει τον ουρανό, προωθήστε τον εαυτό σας χωρίς ντροπή παντού, σε όλα τα κοινωνικά μέσα.

Αν η σκληρή δουλειά των τελευταίων έξι μηνών είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί, προγραμματίστε μια τελετή κοπής της κορδέλας την Τετάρτη. Να θυμάστε όμως, πως η δεκτικότητα του κοινού δεν είναι το ΜΟΝΟ σημείο αυτής της πανσελήνου. Αυτή η σεληνιακή απογείωση, σας ωθεί να αναδείξετε τον αυθεντικό και 100 % εκπληκτικό εαυτό σας εκεί έξω. Θέλετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κερδίσετε λίγη αγάπη?

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

tarw-taro-xartomanteia

Το κάλεσμα του Έρωτα 18-24/10 .

Δώστε χώρο στη σκηνή για να λάμψουν και οι άλλοι. Δεδομένου ότι ο φρικτός Κριός μπορεί να πυροδοτήσει τον θυμό μας, η ψυχραιμία μπορεί να φουντώσει μεσοβδόμαδα. Πηγαίντε στο γυμναστήριο, βγείτε έξω με φίλους να ξεδώσετε.. απλά προσπαθήστε να μην κλιμακώσετε το δράμα. Εξασκηθείτε σε τεχνικές βαθιάς αναπνοής και κάντε μια παύση πριν αντιδράσετε την Παρασκευή, όταν ο πολεμιστής Άρης σχηματίζει ένα μαχητικό τετράγωνο, με τον κυρίαρχο Πλούτωνα.

Μια σύγκρουση εγωισμών, θα μπορούσε γρήγορα να εξελιχθεί σε μια επική αναμέτρηση. Οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι για καβγά – και ακόμη και οι πιο φωτισμένοι δεν θα μπορούν να αποφύγουν εντελώς το δράμα. Αν τα συναισθήματα εντείνονται, βγείτε έξω να πάρετε λίγο καθαρό αέρα… αντί να σας απορροφήσουν οι καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 

Κοινωνικά, προσέξτε τον λύκο που είναι ντυμένος με προβιά προβάτου. Αυτός ο ήσυχος παρατηρητής μπορεί να είναι ένας μυστικός ανταγωνιστής με μυστική ατζέντα – ή όχι! Αλλά επειδή θα είναι δύσκολο να το πείτε με σιγουριά κοντά στην Παρασκευή, κράτησε τα χαρτιά σας κλειστά. Ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι οι ποθητοί συγκυβερνήτες του Σκορπιού – και σε ένα εύφλεκτο τετράγωνο, μπορούν να πυροδοτήσουν το πάθος.

Ελκυστικά θέλγητρα μπορεί να εκραγούν, αλλά και να μπερδευτούν πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό συνέλθετε πριν απογυμνωθείτε. Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά αυτό το Σάββατο στις 23 Οκτωβρίου, με όλες τις πνευματικές αφυπνίσεις και τις ερωτικές φανφάρες. Το επίκεντρο είναι στις κοινές επιχειρήσεις: από τον τρόπο που επενδύετε τα χρήματά σας, μέχρι αυτούς που προσκαλείτε στο κρεβάτι σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το καλεσμα του Έρωτα 18-24/10 .

Ετοιμαστείτε για μια προκλητική δυναμική ισχύος καθώς προχωράτε! Κάθε πτυχή της ζωής μπορεί να φαίνεται φορτισμένη με ένταση από τώρα μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, καθιστώντας σημαντικό να ελέγχετε πόσα αποκαλύπτετε σε άτομα, που δεν έχουν ακόμη κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε να μετατρέψετε το μολύβι της ζωής σε καθαρό, λαμπερό χρυσάφι?

Η πραγματική αλλαγή απαιτεί σκληρή δουλειά – δεν συμβαίνει ποτέ από τη μια μέρα στην άλλη. Ξεφύγετε από τις περιοριστικές συνήθειες και αντικαταστήστε τις με τελετουργίες που επιβεβαιώνουν τη ζωή. Ωστόσο, μην αποφεύγετε τίποτα ακραίο. Η εποχή του Σκορπιού φέρνει ένα τράνταγμα υψηλών επιπτώσεων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098