Το κάρμα ήρθε για να μας δώσει αυτά που μας αξίζουν

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

Το κάρμα ήρθε για να μας δώσει αυτά που μας αξίζουν .

Το κάρμα ήρθε : Ο Ανάδρομος Κρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το επόμενο κεφάλαιο .

Μετά από  τέσσερις μήνες περίπου, ο Κρόνος, ο πλανήτης του Κάρμα, τελείωσε την ανάδρομη πορεία  του και γύρισε ευθύς στο ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου από τις 23 Οκτωβρίου.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δεν είναι τόσο έντονη όσο ο ανάδρομος Ερμής (ευτυχώς) αλλά βρισκόμαστε ακόμα σε μια περίοδο προβληματισμού, αναθεώρησης και δυστυχώς οπισθοδρόμησης.

zodia-taro-45

Τώρα που ο Κρόνος είναι άμεσος, είμαστε σε θέση να δούμε τι μάθαμε από αυτήν την ανακλαστική περίοδο και να το χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε – αρκεί να είμαστε παραγωγικοί, φυσικά. Ό,τι δίνεις – παίρνεις και πρώτα μαθαίνουμε ότι αν συμπεριφερθήκαμε άσχημα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, τότε το κάρμα έρχεται για να μας δώσει ένα μάθημα .

Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο δάσκαλος του ζωδιακού κύκλου, μπορούμε να περιμένουμε να πάρουμε  μαθήματα για τον εαυτό μας, τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους άλλους, καθώς και για το πώς ενεργούμε στην κοινωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το κάρμα ήρθε για να μας δώσει αυτά που μας αξίζουν .

Αυτή είναι μια αστρολογική αφύπνιση – οι δονήσεις θα μας κάνουν να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των αδυναμιών που χρειάζονται ενίσχυση προκειμένου να χτίσουμε τη ζωή που θέλουμε για τον εαυτό μας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, αλλά και να αντισταθείς στον πειρασμό να ελέγχεις τους άλλους γύρω σου. Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν οι στόχοι σου είναι τόσο κοντά , χωρίς να τους πετυχαίνεις, αλλά θα μάθεις να κάνεις κύκλους γύρω τους και να βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους για να πετύχεις αυτό που φιλοδοξείς.

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να θέσετε όρια, να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας ή να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες αυτή τη στιγμή. Ελέγξτε με τον εαυτό σας για να δείτε πού στη ζωή σας θα επωφεληθείτε από περισσότερη συγκρότηση και συνέπεια και κάντε κάποιες κινήσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/10 Πρόταση γάμου – Ισχυρός δεσμός

xartomanteia

Ο Κρόνος θα σχηματίσει μια ήπια σύνδεση με τον Ερμή στον Ζυγό . Υπάρχει αρμονία μεταξύ των σκέψεών μας και των δεσμεύσεών μας. Έχουμε τη διανοητική αφοσίωση και κρίση για να δούμε τα έργα και προσεγγίζουμε τα θέματα με πρακτικό πρίσμα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να συζητήσουμε δεσμεύσεις, να υπογράψουμε συμβόλαια ή να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε σοβαρά θέματα. Η ενέργεια θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε ήρεμοι και προσγειωμένοι και μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Ο Κρόνος είναι επίσης ακόμα στο τετράγωνό του με τον Ουρανό. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μια διέλευση αλλαγής, μια αναταραχή στον κόσμο και στη ζωή μας. Εάν υπήρξε καθυστέρηση ή έλλειψη λύσης σε κάτι, η άμεση κίνηση του Κρόνου θα αλλάξει ξανά την ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Με τον Ουρανό στην εικόνα τα αποτελέσματα μπορεί να εξακολουθούν να είναι εκπληκτικά, αλλά πολλές διαφορετικές καταστάσεις θα αλλάξουν ξαφνικά κατεύθυνση ή θα πραγματοποιηθούν καθώς ο Κρόνος στρέφεται σε άμεση πορεία.

Ο Κρόνος θα είναι εξαιρετικά ενεργός από την 1η Νοεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου και από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2023 . Σε αυτούς τους καιρούς, θα πρέπει να είμαστε διανοητικά προετοιμασμένοι για μεγάλα κινήματα στην ηγεσία, τους κανόνες και την κυβέρνηση. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτές θα είναι δοκιμαστικές περίοδοι στις οποίες θα πρέπει να ανεβούμε επίπεδο και να δείξουμε δύναμη και ανθεκτικότητα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-fotia

Το καρμα ήρθε για να μας δώσει αυτά που μας αξίζουν .

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη διαδρομή, αλλά αυτό το πλανητικό χάπενινγκ θα μας βοηθήσει στο επόμενο κεφάλαιο μας.

Σκεφτείτε τον Κρόνο ως την πατρική φιγούρα του ουρανού . Αν και σκληρός μερικές φορές, θέλει μόνο ό,τι είναι καλύτερο για εμάς. Κοιτάξτε μέσα σας κατά την άμεση πορεία του και σπρώξτε τον εαυτό σας να ώστε να προχωρήσετε. Ο Πλανήτης του Κάρμα φυλάει τα νώτα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988