Το Κάρμα προσφέρει την βοήθεια του 31/05-01/06

imerisies-3314

Το Κάρμα προσφέρει την βοήθεια του 31/05-01/06 .

Το Κάρμα προσφέρει : 31 Μαΐου – Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας .

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια μυστικιστική, ευφάνταστη, συμπονετική αύρα στην συνήθως γρήγορη, επιθετική, αυτο-εστιασμένη ενέργεια του Άρη.

Μπορεί να αντιμετωπίζετε με συμπόνια και να αντιδράτε ήρεμα και στοργικά απέναντι στους ανθρώπους.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να παρασυρθείτε ευκολότερα πιστεύοντας σε κάτι, που αποδεικνύεται πως δεν ήταν αυτό που νομίζατε. Πολλά μπορούν να εξαρτηθούν από το πόσο παρορμητικές είναι οι ενέργειές σας και αν βασίζονται στον προγραμματισμό και την έρευνα.

Η δημιουργική ενέργεια είναι συνήθως ισχυρή, είτε χρησιμοποιείται κυριολεκτικά για τις τέχνες είτε για την εύρεση δημιουργικών λύσεων σε συγκρούσεις και προβλήματα. Ο θυμός και η επιθετικότητα μπορούν να εκφραστούν με τρόπο συμπονετικό και διαισθητικό… αν και η αποφασιστική μας πλευρά από την άλλη, μπορεί να αμβλύνει υπερβολικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

01 Ιουνίου – Ήλιος σύνοδος Βόρειος Δεσμός (10:44 μ. Διδύμων)

Λίγες μέρες πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας είναι πιο έντονη. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν περισσότερο από το συνηθισμένο ή να βρείτε το θάρρος να λάμψετε λίγο περισσότερο από ό, τι συνήθως.

Ωστόσο, αυτό φέρνει και μια πρόκληση για να βρείτε και να εκπληρώσετε τις δυνατότητές σας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ζωής, φίλων, συνεργατών και ομάδων. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσετε το όραμά σας για το μέλλον – τόσο σε προσωπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

zwdia-66

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυνατότητά σας για την επόμενη χρονιά ή για τα επόμενα δέκα χρόνια; Κάθε νέα σελήνη και Πανσέληνος, λίγο πριν και μετά από αυτήν τη διέλευση είναι συνήθως Εκλείψεις.

Ελέγξτε για να δείτε αν αυτές οι εκλείψεις αποτελούν σημαντικές όψεις του γενέθλιου χάρτη σας, επειδή θα δείξουν τη μελλοντική σας κατεύθυνση για τους επόμενους μήνες. Η διέλευση Ήλιου/Β. Δεσμού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, θα βοηθήσει στην εστίαση αυτών των αλλαγών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA