Το Καρμα θα θεραπεύσει την περίπλοκη πραγματικότητα 15-18/12

agapiste-ton-eayto-sas

Το Καρμα θα θεραπεύσει την περίπλοκη πραγματικότητα 15-18/12 .

Το Καρμα : 15 Δεκεμβρίου – Άρης αντίθεση Β. Δεσμός (01:41 μ. Τοξότη/Διδύμων) .

Το εύρος επιρροής αυτής της διέλευσης είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, αν και φτάνει στο αποκορύφωμά της τώρα.

Ο Νότιος Δεσμός αναφέρεται σε ό,τι αφήνουμε, απομακρυνόμαστε, εκφράζουμε ή απελευθερώνουμε. Αν και ο Νότιος Δεσμός συνεπάγεται κάπου είδους απώλεια, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αυτό που προηγουμένως ήταν ενεργό στο «πρώτο πλάνο» της ζωής σας, τώρα κινείται στο «παρασκήνιο» και αφομοιώνεται σαν ένα μέρος μεταξύ πολλών, αντί να δέχεται συγκεκριμένη εστίαση.

zodia-taro-45

Συχνά ό,τι απελευθερώνεται, είναι κάτι που δεχθήκαμε, αγκαλιάσαμε ή προσεγγίσαμε, όταν ο Άρης πέρασε πάνω από τον Βόρειο Δεσμό. Ο Βόρειος Δεσμός είναι γνωστός σαν το Κεφάλι του Δράκου, το οποίο τρώει ή καταναλώνει.

Ο Νότιος Δεσμός είναι γνωστός σαν Ουρά του Δράκου. Δεδομένου ότι αυτό αφορά τον Άρη… αυτό που αγκαλιάζεται ή απελευθερώνεται, πιθανότατα έχει να κάνει με θυμό, επιθετικότητα, διεκδίκηση ή δύναμη. Μπορεί επίσης να αφορά το σεξ ή τη σωματική ενέργεια ή κάτι που τίθεται σε κίνηση. Ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει οίκους, στους οποίους κυβερνά και κατοικεί ο Άρης ή λαμβάνει χώρα η τρέχουσα διέλευση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

chartomantia-098

Το Καρμα : 17 Δεκεμβρίου – Σελήνη Εκτός Ορίων (13:16 μ. Διδύμων)

Η Σελήνη βγαίνει εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα συναισθήματα και τα αισθήματά σας, μπορεί να είναι λίγο πιο έντονα από το συνηθισμένο. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι από τον κόσμο γύρω σας, και να αισθανθείτε λίγη μοναξιά ή να χρειαστείτε κάποια καθησυχαστική ανθρώπινη επαφή.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η απόσπαση μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, αν αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι ή συγκλονισμένοι από την ενέργεια που επικρατεί γύρω σας και χρειάζεστε λίγο χρόνο! Ή ίσως βρείτε την ώρα να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο, να αναζητήσετε τη δική σας παρέα ή ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, μπορεί να είναι περισσότερο πρόθυμες να ακολουθήσουν κάποιες ασυνήθιστες ιδέες, ιδιοτροπίες και παρορμήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Ένας πλανήτης είναι OOB όταν η απόκλιση του είναι μεγαλύτερη από 23 μοίρες και 26 λεπτά, που είναι η μέγιστη απόκλιση του Ήλιου, και ο Ήλιος ορίζει τα «Όρια». Η Σελήνη είναι OOB δύο φορές το μήνα για περίπου 8-9 χρόνια κάθε φορά (και παραμένει In-Bounds για περίπου 8-9 χρόνια ενδιάμεσα). Προς το παρόν η απόκλιση της Σελήνης μπορεί να πάει πέρα από τις 23:26 μοίρες από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Ιανουάριο του 2030, με μέγιστη απόκλιση 28:42 μοίρες τον Σεπτέμβριο του 2025 (ονομάζεται Μέγιστη Σεληνιακή Ακινησία).

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

Έτσι, προς το παρόν, καθώς η μέγιστη απόκλιση της Σελήνης αυξάνεται από μήνα σε μήνα, το ίδιο θα αυξάνεται και η ισχύς των φαινομένων OOB. Παρακολουθήστε για να δείτε πώς αντιδράτε αυτές τις στιγμές.

Μπορείτε να εργαστείτε για να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε θετικές, παραγωγικές, δημιουργικές εμπειρίες ή να τη χρησιμοποιήσετε ως ευκαιρία για να κάνετε ένα ακόμη βήμα στη συναισθηματική σας θεραπεία.

Το Καρμα θα θεραπεύσει την περίπλοκη πραγματικότητα 15-18/12 .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Το Καρμα θα θεραπεύσει την περίπλοκη πραγματικότητα 15-18/12 .

18 Δεκεμβρίου – Ερμής τετράγωνο Χείρωνας (08:26 μ. Αιγόκερω/Κριού)

Η διανοητική εστίαση και οι αντιλήψεις σας θα είναι κάπως τεταμένες αυτή την περίοδο. Θα βρεθείτε παγιδευμένοι σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας που πηγάζει από το δίλημμα να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε αντικειμενικοί στις πεποιθήσεις σας αλλά δουλεύοντάς το θα βρείτε μια νέα νοητική εστίαση που σας δίνει μεγαλύτερη διαύγεια. Μπορεί να σας φανεί δελεαστικό να γίνετε κυνικοί για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που δεν κερδίζει.

Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή η διέλευση θα θεραπεύσει τη διανοητική σας οπτική και θα αντιληφθείτε καλύτερα τις ιδέες, την επικοινωνία και όσα σας φαίνονταν προβληματικά. Αντί να φτάσετε στα άκρα καλύτερα να κάνετε μερικά βήματα πίσω, επιτρέποντας σε όλα τα αντικρουόμενα στοιχεία να συνυπάρξουν – δημιουργικό παράδοξο. Αν δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε με κάτι, αυτό θα είναι ένα σημείο καμπής που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την περίπλοκη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA