Το Καρμα θα καθορίσει το συναισθηματικό κέντρο 29-30/08

imerisies-19314-oneirokriths

Το Καρμα θα καθορίσει το συναισθηματικό κέντρο 29-30/08 .

Το Καρμα θα καθορίσει : 29 Αυγούστου – Ήλιος τετράγωνο Β. Δεσμός (06:09 μ. Παρθένου/Διδύμων) .

Όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς, η αίσθηση του σκοπού και της ταυτότητάς σας φαίνεται να έρχονται σε σύγκρουση με τα μαθήματα που πρέπει να μάθετε στη ζωή.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια παράκαμψη από την ορθή διαδρομή προς τον προορισμό σας (όποιος κι αν είναι αυτός).

zodia-taro-45

Βέβαια μπορεί να ισχύει μόνο επιφανειακά. Γιατί αν κοιτάξετε βαθύτερα την κατάσταση (ή ενδεχομένως εκ των υστέρων), πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι η αίσθηση του εαυτού σας ωφελείται από αυτά που θα αποκτήσετε σ’ αυτήν την παράκαμψη…. που διαφορετικά θα χάνατε, αν δεν είχατε εκτραπεί από την αρχική σας πορεία.

Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σύγκρουση ή ένα αγχωτικό δίλημμα στο οποίο συνήθως αντιστέκεστε ή διαφωνείτε.

Αυτή μπορεί να είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε βαθύτερα τα συναισθήματά σας. Ίσως κρύβεται φόβος ή δυσαρέσκεια πίσω από την αντίδρασή σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια διαφορετική οπτική και να απαντήσετε με διαφορετικό τρόπο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατάσταση, αντί να μπλοκαριστείτε από αυτήν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 26-31/08 – Το ριζικό του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Μερικές φορές το τετράγωνο του Ήλιου με τους Δεσμούς παίρνει την ονομασία « Σεληνιακές Ταλαντεύσεις» κάτι που είναι λίγο λανθασμένο. Η ίδια η Σελήνη δεν ταλαντεύεται ούτε αλληλοεπιδρά άμεσα με τους Δεσμούς ή τον Ήλιο.

Μάλλον, το δικό μας μέρος που επηρεάζει η Σελήνη (το εσωτερικό, συναισθηματικό, διαισθητικό κι ευαίσθητο μέρος μας) μπορεί να αισθάνεται λίγο «ταλαντευόμενο» ή ασταθές όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους Δεσμούς. Το φαινόμενο των «Σεληνιακών Ταλαντεύσεων» λέγεται πως δημιουργείται και διαλύεται περίπου 10 ημέρες πριν και μετά από το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου/Σεληνιακών Δεσμών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

30 Αυγούστου – Είσοδος Ερμή στον Ζυγό (ως 05-Νοεμβρίου 2021)

Ο Ερμής γλιστρά στον Ζυγό, φέρνοντας νέες ιδέες για το στυλ αλληλεπίδρασης και τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους. Μπορεί να είναι ευκολότερο να μιλάτε (και να ακούτε) με ευγένεια, δικαιοσύνη και διπλωματία, αυτό το διάστημα. Οι σκέψεις, οι ιδέες, οι διαπραγματεύσεις και η επικοινωνία θα είναι ισορροπημένες και αρμονικές και θα νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους και στο περιβάλλον σας.

Θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να εξισορροπήσετε την κριτική ή το θυμό…. με την ηρεμία και τη διπλωματία. Από την άλλη πλευρά, η αλληλεπίδραση ίσως γίνει ένα προσεκτικά κατασκευασμένο παιχνίδι στο οποίο η αλήθεια, η ειλικρίνεια και τα γεγονότα αντικαθίστανται από χειριστική στρατηγική και «λευκά ψέματα» με σκοπό να αποφευχθούν, πληγωμένα συναισθήματα. Η αναποφασιστικότητα και η απραξία είναι πιθανά μ’ αυτή τη διέλευση, καθώς είστε σε θέση τώρα, να δείτε πολλές διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 26-31/08 – Το ριζικό του Έρωτα

taro-zodia-76

Μπορεί να ανατρέψετε μερικές από τις ιδέες και τις σκέψεις σας, από κάποιον που μπορεί να είναι καλός ακροατής και να σας δώσει συμβουλές.

Ίσως είναι πιο εύκολο τώρα να επιτευχθεί μια λύση που να είναι δίκαιη για όλους τους ενδιαφερόμενους . Αλλά προσέξτε να μην κάνετε εσφαλμένες υποθέσεις για το τι θέλει η άλλη πλευρά .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw